pontosnews.gr
Τετάρτη, 10/09/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Αυλαία στους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης με τελικούς για την πρόκριση

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής

7/12/2021 - 4:35μμ
(Φωτ.: pixabay.com)

(Φωτ.: pixabay.com)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Οι όμιλοι των Κυπέλλων Ευρώπης ολοκληρώνονται με πολλά καθοριστικής σημασίας παιχνίδια.

Στο Champions League κρίνονται 5 εισιτήρια για τη φάση των «16», τα οποία διεκδικούν 11 ομάδες. Από 1 εισιτήριο διεκδικούν στον 2ο όμιλο η Πόρτο, η Μίλαν και η Ατλέτικο Μαδρίτης, στον 5ο όμιλο η Μπαρτσελόνα και η Μπενφίκα και στον 6ο όμιλο η Βιγιαρεάλ και η Αταλάντα. Για τα υπόλοιπα 2 εισιτήρια δίνουν μάχη οι 4 ομάδες του 7ου ομίλου, η Λιλ, η Σάλτσμπουργκ, η Σεβίλλη και η Βόλφσμπουργκ.

Η πρόκριση κρίνεται στους σημερινούς αγώνες Μίλαν-Λίβερπουλ και Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς και στα αυριανά παιχνίδια Μπάγερν-Μπαρτσελόνα, Μπενφίκα-Ντιναμό Κιέβου, Αταλάντα-Βιγιαρεάλ, Σάλτσμπουργκ-Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ-Λιλ.

Την Πέμπτη αγωνίζονται οι 2 ελληνικές ομάδες. Στο Europa League ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον όμιλό του και με νίκη στο Βέλγιο κόντρα στην Αντβέρπ θα ελπίζει να τερματίσει πρώτος.

Στο Conference League ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς και χρειάζεται τη νίκη, πιθανότατα με μεγάλο σκορ, ώστε να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο ακόμα και στην περίπτωση τελικής ισοβαθμίας του με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Επιλογές για κόρνερ, κάρτες και σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων των Κυπέλλων Ευρώπης.

Πολλά είναι τα έξτρα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τους πιο δυνατούς αγώνες Πόρτο–Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης–Ίντερ, Αταλάντα–Βιγιαρεάλ, Σάλτσμπουργκ–Σεβίλλη και Αντβέρπ–Ολυμπιακός.

Ανάμεσα στις επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είναι και αυτές για τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Ειδικά στοιχήματα για το Champions League

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και σε ειδικά στοιχήματα για την 6η αγωνιστική του Champions League.

Προσφέρονται επιλογές για τα Over/Under συνολικά γκολ των 8 σημερινών και των 8 αυριανών αγώνων, τα Over/Under συνολικά γκολ του 1ου ημιχρόνου στα ίδια παιχνίδια, καθώς και για το αν θα σημειώσουν περισσότερα τέρματα (με χάντικαπ γκολ) σήμερα και αύριο, οι γηπεδούχες ή οι φιλοξενούμενες ομάδες.

Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Eurobasket 2025: Στα ημιτελικά μετά από 16 χρόνια η Εθνική!

9/09/2025 - 11:26μμ
(Φωτ.: Χ / pyrosvestiki)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο: Δύο ελληνικά μετάλλια για την πυροσβεστική

9/09/2025 - 7:16μμ
Από αριστερά, η Χριστίνα Βραχάλη και η Λίλα Κουντουριώτη στο πλατό της εκπομπής (φωτ.: ΟΠΑΠ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται το ανανεωμένο ΟΠΑΠ Game Time με νέα σκηνικά και πολλές εκπλήξεις

9/09/2025 - 3:30μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Ματθαίος)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απότομη προσγείωση και ήττα 3-0 της Εθνικής από τη Δανία

8/09/2025 - 11:53μμ
(Φωτ.: Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαλκανικό πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων: «Χάλκινη» η Εθνική στο ομαδικό της Κατηγορίας Αμαζόνων

8/09/2025 - 3:27μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Eurobasket 2025: Στους «8» η Εθνική με σούπερ Γιάννη

7/09/2025 - 11:54μμ
(Φωτ.: ΚΟΕ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ασημένιες οι νεανίδες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο στη Μάλτα

7/09/2025 - 11:06μμ
(Φωτ.: Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23: Χρυσό φινάλε με Κοντού

7/09/2025 - 4:54μμ
(Φωτ.: Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23: Ασημένιοι οι Γιαννούλης-Μουσελίμης – Χάλκινος ο Αθανασιάδης-Λαούδης

7/09/2025 - 3:12μμ
(Φωτ.: Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας Κ23: Πρωταθλήτριες Ευρώπης Μουρατίδου και Λιόλιου

7/09/2025 - 2:40μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ιερός ναός των Αγίων Θεοδώρων στις Συκιές (φωτ.: glomex)

Συκιές Θεσσαλονίκης: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονος – Συνελήφθη 18χρονος

4 λεπτά πριν
Στιγμιότυπο από παλιότερη συναυλία του δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη στο Κατράκειο Θέατρο (φωτ.: Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη)

Η Μικρασία και ο Μίκης Θεοδωράκης «ζωντανεύουν» στο δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη

39 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)

Νέα λειτουργία από τον e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων

1 ώρα πριν
Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ (κέντρο) συζητά με αξιωματικούς του στρατού στη διάρκεια άσκησης (φωτ. αρχείου: EPA/Tomasz Waszczuk)

Ρωσικά drones παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Πολωνίας και καταρρίφθηκαν – «Ήταν μια πράξη επίθεσης»

2 ώρες πριν
Σεπτέμβρης στο Γαλαξίδι (φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)

Καλοκαιρία με λίγες συννεφιές και άνοδο της θερμοκρασίας

2 ώρες πριν
Ισραηλινοί αστυνομικοί στο σημείο της Ιερουσαλήμ όπου μέλη της Χαμάς επιτέθηκαν σκοτώνοντας έξι άτομα (φωτ.: EPA/Abir Sultan)

Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για τη φονική επίθεση στην Ιερουσαλήμ

10 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign