pontosnews.gr
Τρίτη, 28/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Ανησυχία για τις πυρόπληκτες περιοχές – Ισχυρές βροχοπτώσεις σήμερα

Η αναλυτική πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

8/10/2021 - 8:19πμ
(Φωτ. αρχείου)

(Φωτ. αρχείου)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους φέρνει η «Αθηνά», όπως ονόμασε η ΕΜΥ το καιρικό σύστημα που μας επηρεάζει.

Σημαντικές βροχοπτώσεις αναμένονται και σε περιοχές της Εύβοιας και της Δυτικής Ελλάδας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί-βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο 7 και νωρίς το πρωί τοπικά 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 6 και κατά τόπους 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες με εξασθένηση από νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοδυτικούς με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι ανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και από τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις με ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στη Μακεδονία, κυρίως στην κεντρική και από τις μεσημβρινές ώρες και στη Θράκη. Τα φαινόμενα στα δυτικά από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί 4 με 6, στα παράκτια τμήματα και στο Θρακικό 7 και νωρίς το πρωί τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αυξημένες νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στα βόρεια νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων στις περισσότερες περιοχές από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι στα βόρεια ανατολικοί 5 με 6 και νωρίς το πρωί στις Σποράδες 7 με 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτιοδυτικούς. Από τις βραδινές ώρες οι άνεμοι θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στις δυτικές και βόρειες Κυκλάδες. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν. Στην Κρήτη λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, στα βόρεια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Στα νότια λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στο βορειοανατολικό Αιγαίο 5 με 6 και νωρίς το πρωί 7 με 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Εύβοια νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που κατά τόπους θα είναι ισχυρά κυρίως στα νότια, σταδιακά από νωρίς το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΛΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος: Μία μαχαιριά στον θώρακα προκάλεσε τον θάνατο της 42χρονης διασώστριας – Την Τρίτη οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων

27/07/2026 - 10:46μμ
(Φωτ.: ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις για την έκρηξη και την πυρκαγιά σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια Κορινθίας – Ανάμεσά τους ο ιδιοκτήτης

27/07/2026 - 9:22μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΑΣΥ: Πειθαρχική διαδικασία για οδηγό τραμ που κάπνιζε στην καμπίνα, με τα πόδια πάνω στην κονσόλα χειρισμού

27/07/2026 - 8:54μμ
Αεροφωτογραφία του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Αντώνης Νικολόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο Νίκαιας 9 άτομα από κρούσμα σαλμονέλας – Όλοι είχαν φάει στο ίδιο κατάστημα, στο Περιστέρι

27/07/2026 - 7:30μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος για το θάνατο του Σταύρου Γεωργίου

27/07/2026 - 5:07μμ
ΕΛΛΑΔΑ

Σε μόνιμες διακοπές χάρη στο Εθνικό Λαχείο: Στη Γλυφάδα ο νικητής του 1 εκατ. ευρώ που κέρδισε τον Μεγάλο Λαχνό

27/07/2026 - 4:39μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Ψωμάς)
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαμίλια Κορινθίας: Από ηλεκτροκόλληση προκλήθηκε η πυρκαγιά στο εργοστάσιο ξιδιού – Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος ενός ανθρώπου

27/07/2026 - 3:52μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαμίλια Κορινθίας: Έκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξιδιού – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

27/07/2026 - 2:28μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Ενώπιον της ανακρίτριας απολογείται ο Αιγύπτιος καθ’ ομολογίαν δράστης

27/07/2026 - 1:31μμ
Στον εισαγγελέα Χανίων o ιατροδικαστής και o τοξικολόγος, κατηγορούμενοι για αλλοίωση αποτελεσμάτων σε εκθέσεις. Δευτέρα 27 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Μαφία Κρήτης: Η ώρα των απαντήσεων από τον ιατροδικαστή και τον τοξικολόγο – «Καίει» η δικογραφία

27/07/2026 - 11:19πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ. αρχείου: Pixabay/Paul Diaconu)

Ιταλία: Πρωτοποριακή μεταμόσχευση ωχράς κηλίδας χάρισε ξανά την όραση σε 67χρονη γυναίκα

3 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ/Αρχείο)

Διπλωματική ένταση ΗΠΑ – Γαλλίας στον ΟΗΕ: Αμερικανός αξιωματούχος αποχώρησε από συνεδρίαση

4 ώρες πριν
(Φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Συνταγματική αναθεώρηση: 33 διατάξεις εγκρίθηκαν για να προχωρήσει η διαδικασία – Οι συσχετισμοί της επόμενης Βουλής θα κρίνουν τις τελικές αλλαγές

4 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΛΑΡΗΣ / EUROKINISSI)

Σύρος: Μία μαχαιριά στον θώρακα προκάλεσε τον θάνατο της 42χρονης διασώστριας – Την Τρίτη οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων

5 ώρες πριν
(Φωτ.: Sacred Patriarchal and Stavropegial Monastery of St. Irene Chrysovalantou/Facebook)

«Γονάτισε» η ομογένεια στην Αστόρια μπροστά στην Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου – Η συγκινητική λιτανεία 

5 ώρες πριν
(Φωτ.: Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδικίων/Εύα Τανούδη)

Οι Πόντιοι αντάμωσαν στα Λαγκαδίκια σε ένα τριήμερο αφιερωμένο στην παράδοση και τον πολιτισμό

6 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign