pontosnews.gr
Κυριακή, 16/11/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Κακοκαιρία την Κυριακή με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις – Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας

Απότομη μεταβολή του καιρού. Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

5/09/2021 - 8:16πμ
(Φωτ.: EPA / Giuseppe Lami)

(Φωτ.: EPA / Giuseppe Lami)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Απότομη μεταβολή του καιρού, με βροχές, καταιγίδες, κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται κυρίως στα βόρεια πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές πλην της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Το βράδυ τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν.

Γενικά αίθριος καιρός στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση της τάξης των 5 με 6 βαθμών ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ αναμένεται να εξασθενήσουν. Οι άνεμοι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα προς το μεσημέρι και από τα δυτικά βαθμιαία θα ενταθούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία στα ανατολικά έως 5 και από το βράδυ έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία στη δυτική Πελοπόνησσο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από τις βραδινές ώρες όμως στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και απο το βράδυ ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 και στα βόρεια έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα προς το μεσημέρι στην κεντρική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από τη νύχτα στα ανατολικά θα ενισχυθούν έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 και στα βόρεια έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το απόγευμα οι νεφώσεις στα βόρεια θα αυξηθούν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι στα βόρεια που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τη νύχτα είναι πιθανό να βρέξει τοπικά στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, στο Προεδρικό Μέγαρο, Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025. (Φωτ.: Κώστας Τζούμας/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Όσα έγιναν στη συνάντηση Ζελένσκι-Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο – Το «ευχαριστώ» του Ουκρανού προέδρου στον ελληνικό λαό

16/11/2025 - 2:59μμ
Σκόνη από την Αφρική στη Θεσσαλονίκη 
(φωτ. αρχείου: MOTIONTEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιξιάτικος ο καιρός και σήμερα – Κρύο το πρωί με περιορισμένη ορατότητα και αφρικανική σκόνη

16/11/2025 - 8:00πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Εγκληματική οργάνωση εξαπατούσε πολίτες και διέπραττε κλοπές σε όλη την Ελλάδα – 45 συλλήψεις σε Αττική και Κορινθία

16/11/2025 - 12:22πμ
Καμαρωτές-καμαρωτές οι χήνες περπατούν σε δρόμο της Καστοριάς (πηγή: facebook.com/Alpha947/reels/)
ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Όταν οι χήνες καταλαμβάνουν το οδόστρωμα και κλέβουν την παράσταση

15/11/2025 - 11:30μμ
Από αριστερά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι τον Οκτώβριο του 2024 στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΕΛΛΑΔΑ

Αθήνα: Απαγόρευση συγκεντρώσεων σε κέντρο, Φιλοθέη και Χαλάνδρι λόγω της επίσκεψης του Β. Ζελένσκι

15/11/2025 - 9:48μμ
Το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του κι έπεσε στο πλάι του δρόμου (φωτ.: glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Πήγαν για προσκύνημα και βρέθηκαν στο χαντάκι – Τροχαίο με 13 τραυματίες

15/11/2025 - 7:38μμ
(Φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια στο Πολυτεχνείο – Ζημιές, ξυλοδαρμοί και τραυματίες

15/11/2025 - 4:06μμ
Το λεωφορείο που προσέκρουσε στις μπάρες στο ύψος της Υλίκης (φωτ.: Lamiareport.gr / Δημήτρης Κωνσταντόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Τουριστικό λεωφορείο καρφώθηκε σε μπάρες στην Υλίκη – 6 τραυματίες

15/11/2025 - 2:25μμ
(Φωτ.: αρχείο EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Πανεπιστημιακά Κέντρα Υγείας σε Αθήνα και Ίλιον: Το ΕΚΠΑ αναλαμβάνει το συντονισμό

15/11/2025 - 1:37μμ
(Φωτ.: Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις συλλήψεις για την ενέδρα θανάτου του Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα

15/11/2025 - 1:18μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, στο Προεδρικό Μέγαρο, Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025. (Φωτ.: Κώστας Τζούμας/EUROKINISSI)

Όσα έγιναν στη συνάντηση Ζελένσκι-Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο – Το «ευχαριστώ» του Ουκρανού προέδρου στον ελληνικό λαό

7 λεπτά πριν
(Φωτ.: ΕΟΞ)

Παγκόσμιο Κύπελλο ξιφασκίας U20: Ασημένιο μετάλλιο ο Τζοβάνης στην Κόστα Ρίκα

37 λεπτά πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας)

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Σταμάτης – Το συγκινητικό «αντίο» του Αντώνη Σαμαρά

1 ώρα πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείου)

Κλιμάκωση σε δύο μέτωπα: Ρωσικές προελάσεις στη Ζαπορίζια – Ουκρανικό πλήγμα σε ρωσικό διυλιστήριο

1 ώρα πριν
(Φωτ.: facebook Ένωση Ποντίων Έσσλινγκεν)

Ένωση Ποντίων Έσσλινγκεν: Ετοιμάζουν ποντιακό γλέντι στην καρδιά της Γερμανίας

2 ώρες πριν
Οι τέσσερις ομογενείς μαθήτριες με τα βραβεία τους (φωτ.: neoskosmos.com)

Αυστραλία: Μαθήτριες του Ελληνικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων διακρίθηκαν σε διαγωνισμό λογοτεχνίας

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign