pontosnews.gr
Δευτέρα, 17/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Τουρκία: Η μαφία στο Σαράι του Ερντογάν

Όλες οι δράσεις των μαφιόζων στην Τουρκία καταλήγουν στο παλάτι του Τούρκου προέδρου

1/07/2021 - 12:37μμ
(Φωτ.: EPA)

(Φωτ.: EPA)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Οι πρόσφατες δηλώσεις του ηγέτη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος της Τουρκίας Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του CHP τα λένε όλα, για το κλίμα και την κατάσταση που επικρατούν στη χώρα του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η Τουρκία ηγείται στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε όλη την Ευρώπη».

Το στενό περιβάλλον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποτελείται από ανθρώπους του υποκόσμου που δραστηριοποιούνται σε ό,τι έχει να κάνει με τη μαφία. Απ’ όλα έχει ο μπαξές: Εμπόριο ναρκωτικών, τζόγο, λαθραίο χρυσό, εμπόριο οργάνων, έως και εμπόριο γυναικών.

Όλα αυτά έχουν καταγγελθεί από μαφιόζους πρώην συνεργάτες του Ερντογάν, όπως ο Σεντάτ Πεκέρ, τον οποίο δεν τολμά να διαψεύσει κανείς, αλλά και από πολιτικούς του αντιπάλους.

Ένας-ένας οι άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης του Τούρκου προέδρου συλλαμβάνονται από τις αμερικανικές Αρχές και οδηγούνται στη Δικαιοσύνη. Όσοι μπαίνουν σε καθεστώς προστασίας ανοίγουν το στόμα τους και ξερνάνε όλες τις παρανομίες που έχει κάνει ο στενός κύκλος του Ερντογάν και μιλούν για όλες τις μαφιόζικες ενέργειες που καταλήγουν στο Σαράι, όπως αποκαλείται το Προεδρικό Μέγαρο.

Πρώτα συνελήφθησαν αδελφοί Κίνγκστον. Η φωτογραφία τους είναι τραβηγμένη στο προξενείο της Τουρκίας στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια διπλωματικής εκδήλωσης για το επενδυτικό πρόγραμμα Tutuklandi.

Οι αδελφοί Κίνγκστον (στις άκρες) με τον Ερντογάν. Στα δεξιά του ο Κορκμάζ

Οι δύο αδελφοί είχαν κατακλέψει το αμερικανικό Δημόσιο με επιδοτήσεις που έφτασαν τα 600 εκατομμύρια δολάρια. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτά θα τα επένδυαν για λογαριασμό του Ερντογάν, όπως ομολογούν οι ίδιοι στις αμερικανικές Αρχές. Σήμερα είναι από αυτούς που συνεργάζονται με τον εισαγγελέα των ΗΠΑ – και τα λένε όλα.

Αγέρωχα στο πλευρό του Ερντογάν έχει φωτογραφηθεί και ένας άλλος καταζητούμενος, ο οποίος συνελήφθη στην Αυστρία από το FBI, ο Σεζγκίν Μπαράν Κορκμάζ (Sezgin Baran Korkmaz). Ο άνθρωπος αυτός ήταν ένας αγράμματος, που δούλευε ως λούστρος στην πόλη Κατά της Ανατολίας.

Ξαφνικά έγινε πολυεκατομμυριούχος και δεξί χέρι του προέδρου και συμμετείχε σε όλες του τις βρομοδουλειές. Είναι ο άνθρωπος-πλυντήριο του παλατιού.

Καταζητούμενος για εμπόριο ναρκωτικών, ο φακός τον έχει… πιάσει να συζητά με Τούρκους υπουργούς και να επιδεικνύει πλάκες χρυσού. Όταν συνελήφθη του απαγγέλθηκαν κατηγορίες που προβλέπεται να τον οδηγήσουν σε ποινή που θα φτάνει τα 225 χρόνια φυλακή.

Όπως και οι αδελφοί Κίνγκστον, είναι στα χέρια των αμερικανικών Αρχών και άρχισε να… κελαηδάει. 

Το αεροσκάφος του «πρώην λούστρου», το οποίο αγοράστηκε με κλεμμένα χρήματα, έκανε το δρομολόγιο Βενεζουέλα- Μόσχα-Κωνσταντινούπολη κάπου 40 φορές. Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές και τις ομολογίες των προστατευόμενων μαρτύρων, μετέφερε άλλοτε λαθραίο ή κλεμμένο χρυσό και άλλοτε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

 

Ένα άλλο μπουμπούκι που βρέθηκε από μικρός στον μαφιόζικο στρατό του Ερντογάν είναι ο Ερκάν Γιλντιρίμ, γιος του πρώην πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ. Ο πατέρας του Ερκάν ήταν μηχανικός του Δημοσίου, από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Ερντογάν. Η μητέρα του συνταξιούχος δασκάλα.

Αυτό το πολύ ξύπνιο και προκομμένο παιδί, το 2002, μόλις γίνεται κυβέρνηση το AKP του Ερντογάν κι εκείνος είναι στα 20 χρόνια του, κατάφερε μαζί με τον 17χρονο αδελφό του να ιδρύσουν ναυτιλιακή εταιρεία με κεφάλαιο 1.000 ευρώ. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ήταν σε θέση να αποκτήσουν ένα στόλο που εκτιμάται ότι φτάνει τα 40 πλοία.

Βέβαια, ο Ερκάν Γιλντιρίμ μετά βίας κατάφερε να τελειώσει το λύκειο. Δεν τα έπαιρνε τα γράμματα, όμως, όπως φαίνεται, έχει κλίση στις επιχειρήσεις και με τη… δύναμη του Αλάχ τα κατάφερε.

Ο μαφιόζος Πεκέρ, όμως, που ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στο χώρο των παρανόμων, αποκάλυψε πως ο Ερκάν είχε πάει στη Βενεζουέλα για να χαράξει το νέο δρόμο των ναρκωτικών.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι αγορές από Τούρκους μαφιόζους, πολιτικούς και επιχειρηματίες, μικρών ή μεγάλων ή ακόμη και μέρους λιμένων της Βενεζουέλας, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη μεταφόρτωση των ναρκωτικών μέσα σε κοντέινερ με μπανάνες που έφευγαν για την Τουρκία και άλλους προορισμούς ανά τον κόσμο.

Ερκάν Γιλντιρίμ, Σεντάτ Πεκέρ

Τον Ιούνιο του 2020, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις πάλι του Πεκέρ, γιατί το τουρκικό κράτος τις «έπνιγε» αυτές τις ειδήσεις, συνελήφθη στην Κολομβία πλοίο φορτωμένο με 5 τόνους κοκαΐνη. Είχε προορισμό τη Σμύρνη και παραλήπτη το γιό του πρώην πρωθυπουργού Γιλντιρίμ.

Μετά από αυτή την παρτίδα, ο Πεκέρ αποκάλυψε άλλα δύο φορτία που πιάστηκαν, με 1.300 κιλά και 600 κιλά αντίστοιχα. Τα ναρκωτικά ήταν πάλι κρυμμένα μέσα σε κιβώτια με μπανάνες και είχαν τον ίδιο προορισμό και τον ίδιο παραλήπτη.

Ο αυτοεξόριστος μαφιόζος συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις αναφέρθηκε σε ονόματα Τούρκων που αγόραζαν τα λιμάνια στη Βενεζουέλα, ακόμα και στα σύνορα με την Κολομβία, προκειμένου να μεταφορτώνουν τα ναρκωτικά στο νέο δρόμο που χάραξε ο γιός του Γιλντιρίμ. Μεταξύ αυτών ήταν και ένας ακόμη στενός συνεργάτης του Ερντογάν, ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Sumsunsport, Γιουκσέλ Γιλντιρίμ.

Ένα άλλο μπουμπούκι που έκανε ξέπλυμα του βρόμικου χρήματος που θα κατέληγε στο Σαράι του Τούρκου προέδρου είναι και ο Χαλίλ Φαλιαλί, γνωστός και ως ο Τουρκοκύπριος βασιλιάς των καζίνο. Αυτός είναι ο άνθρωπος που ξέπλενε τα λεφτά από τα ναρκωτικά, με το αζημίωτο φυσικά.

Είναι μάλιστα και ο βασικός χρηματοδότης των κομμάτων που στηρίζουν τη διχοτόμηση της Κύπρου και χρηματοδότης του Ερσίν Τατάρ, του ηγέτη του ψευδοκράτους.

Το αστείο είναι ότι ενώ όλο αυτό το διάστημα που πιάνονταν τα κελεπούρια με τα ναρκωτικά που μετέφεραν τα πλοία τους, δεν μιλούσε κανείς. Μόλις κελάηδησε ο Πεκέρ και ξεμπρόστιασε τους γιους του πρώην πρωθυπουργού, εμφανίστηκε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ και παραδέχθηκε πως ο γιος του πράγματι ταξίδεψε στη Βενεζουέλα, αλλά όχι για να μεταφέρει ναρκωτικά και χρυσό, αλλά για να τους πάει ανθρωπιστική βοήθεια, με μάσκες για τον κορονοϊό!

Ένας ακόμη αμόρφωτος Τούρκος έχει αναλάβει υψηλά καθήκοντα στο Σαράι του Ερντογάν. Πρόκειται για τον Κορκμάζ Καρατσά, ο οποίος είναι σύμβουλος για τη χάραξη οικονομικής πολιτικής και αντιπρόεδρος του τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του AKP. Αυτό το καλόπαιδο ήταν και το δεξί χέρι του ηγέτη του κεμαλικού κόμματος CHP Ντενίζ Μπαϊκάλ.

Κορκμάζ Καρατσά και Ερντογάν

Ο πρώην Κεμαλιστής θεωρείται ο αρχινταβαντζής του παλατιού, αφού τους προμήθευε με γυναίκες. Μαφία χωρίς πόρνες και εγκλήματα δεν γίνεται. Ο άνθρωπος αυτός είχε αναλάβει αυτό το ρόλο, να ικανοποιεί –μεταξύ άλλων βρόμικων υποθέσεων– και τα «γούστα» του Ερντογάν, αλλά και να πλασάρει πόρνες σε άτομα που ήθελαν άλλοτε να δελεάσουν και άλλοτε να βγάλουν από τη μέση, ακόμη και να  δολοφονήσουν με διάφορους αναίμακτους τρόπους.

Στην Τουρκία εξάλλου υπάρχει παράδοση στα παιχνίδια εξουσίας να παίρνουν μέρος πόρνες, που είχαν βασικό ρόλο στο σαράι.

Αυτό το παιχνίδι το έπαιζε καλά ο Κορκμάζ Καρατσά , γι’ αυτό και όλοι στο AKP και στην κυβέρνηση είχαν καλή σχέση μαζί του· μέχρι που τον έβγαλαν τα κανάλια σε βίντεο γυμνό μαζί με μία γυναίκα και έτσι αναγκάστηκε να παραιτηθεί. Ο λόγος που έγινε αυτό το άδειασμα στον αρχινταβατζή του παλατιού μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος.

Όλη αυτή η ζοφερή κατάσταση που αναδίδει έντονη μπόχα, αλλά έχει και τα χαρακτηριστικά της μαφίας, έχει ένα κοινό παρανομαστή, που ακούει στο όνομα Ερντογάν.

Πρόκειται για έναν ηγέτη βαθιά βουτηγμένο στην παρανομία και την ανηθικότητα, ο οποίος κάνει μαθήματα πίστης μέσα από την επιβολή του συντηρητικού ισλάμ, με μοναδικό σκοπό να καταπνίξει την οργή του πλήθους, η οποία βλέπει ότι έρχεται αργά ή γρήγορα και κινδυνεύει να τον παρασύρει σαν τσουνάμι.

Κρικόρ Τσακιτζιάν

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EPA / Alberto Diaz)
ΚΟΣΜΟΣ

Βέλγιο: Μεγάλη δασική πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση 30.000 στρεμμάτων – Κατευθύνεται προς τη Γερμανία

16/08/2026 - 4:27μμ
Άνθρωποι παρακολουθούν τον καπνό που υψώνεται πάνω από εγκατάσταση της Wildberries μετά από αναφερόμενη ουκρανική επίθεση με drone στο Βιομηχανικό Πάρκο Κολοντίνο κοντά στο Ποντόλσκ, στην περιφέρεια Μόσχας της Ρωσίας (φωτ.: EPA/STRINGER)
ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Επιθέσεις με drones σε Μόσχα και Ροστόφ με νεκρούς

16/08/2026 - 2:18μμ
Σπίτι που υπέστη ζημιές από τσουνάμι μετά από τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ, διακρίνεται στο Μπάι του Ναγκεκέο, στην επαρχία Ανατολική Νούσα Τενγκάρα της Ινδονησίας (φωτ.: EPA/IGNASIUS KUNDA)
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδονησία: Μάχη με τον χρόνο στα ερείπια – Χιλιάδες οι άστεγοι μετά τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ

16/08/2026 - 11:58πμ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στην Αστυνομική Ακαδημία της Κομητείας Νάσο, στο Γκάρντεν Σίτι του Λονγκ Άιλαντ (φωτ.:  EPA/Olga Fedorova)
ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ: «Θα ανακηρύξω τα Στενά του Ορμούζ ως έδαφος των ΗΠΑ», είπε χαμογελώντας

15/08/2026 - 9:19μμ
(Φωτ.: EPA / Pepe Torres)
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Ζημιές σε κτήρια και αυτοκίνητα στη Γρανάδα από σεισμό 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

15/08/2026 - 1:03μμ
(Φωτ.: EPA / BASARNAS)
ΚΟΣΜΟΣ

Ινδονησία: Νεκρούς, τραυματίες και αστέγους άφησε πίσω του σεισμός 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

15/08/2026 - 12:12μμ
Πολίτες διασχίζουν ένα κατάξερο πάρκο στο Λονδίνο, στις 14 Αυγούστου 2026. Σύμφωνα με τη βρετανική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι βροχές που προβλέπονται για την επόμενη εβδομάδα δεν αναμένεται να περιορίσουν σημαντικά την ξηρασία, η οποία πλήττει τα δύο τρίτα της Αγγλίας (φωτ.: EPA / Andy Rain)
ΚΟΣΜΟΣ

Κλιματική αλλαγή: Ρεκόρ πυρκαγιών στη Βρετανία – Προς το θερμότερο καλοκαίρι στην ιστορία της

14/08/2026 - 11:57μμ
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου μιλά κατά την τελετή θεμελίωσης του Κέντρου Πολιτιστικής Κληρονομιάς Αταρότ, στον χώρο του εγκαταλελειμμένου πρώην αεροδρομίου κοντά στο τείχος διαχωρισμού μεταξύ Ιερουσαλήμ και Ραμάλας, στις 5 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EPA / Abir Sultan)
ΚΟΣΜΟΣ

Νετανιάχου: Αποκάλεσε τη Βρετανία «Ισλαμική Δημοκρατία» – Αντίδραση από το Λονδίνο

14/08/2026 - 11:10μμ
Οι όχθες του Δούναβη έχουν αποκαλυφθεί λόγω της υποχώρησης της στάθμης του νερού σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα. 5 Αυγούστου 2026 (φωτ.: EPA / Zsolt Szigetvary)
ΚΟΣΜΟΣ

Νέο SOS στον Δούναβη: Η Ουγγαρία βυθίζει φορτηγίδες για να σώσει το πυρηνικό εργοστάσιο Paks

14/08/2026 - 9:10μμ
Ο νέος ισραηλινός οικισμός «Κοιλάδα Ντοτάν», όπως φαίνεται από την Αράμπα, κοντά στην Τζενίν της Δυτικής Όχθης, στις 14 Αυγούστου 2026. Μία ημέρα νωρίτερα, Ισραηλινοί έποικοι επανεγκαταστάθηκαν στον Γκανίμ, 21 χρόνια μετά την εκκένωσή του το 2005 (φωτ.: EPA / Alaa Badarneh)
ΚΟΣΜΟΣ

Δυτική Όχθη: Ακτιβιστές επιχείρησαν να σπάσουν τον αποκλεισμό εποίκων στο Κούσρα

14/08/2026 - 6:33μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Νικολόπουλος)

Ασημένιος ο Καραλής στο Μπέρμιγχαμ, πίσω από τον Ντουμπλάντις

3 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Σαλαμίνα: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού – Σχεδόν 600 άτομα απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης

3 ώρες πριν
(Φωτ.: Google Maps)

ΥΠΕΞ: Παράνομα τα τουρκικά «θαλάσσια πάρκα» – Δεν δημιουργούν τετελεσμένα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

4 ώρες πριν
(Φωτ.: glomex / ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ)

Συγκίνηση στην απονομή του Χρήστου στο Παρίσι – Τα εννέα ευρωπαϊκά μετάλλιά του

4 ώρες πριν
(Φωτ.: onlarissa.gr)

Λάρισα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο – Ήχησε το 112 για τους καπνούς που έχουν καλύψει την περιοχή

5 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Αναστασία Καρεκλά)

Απόστολος Χρήστου: Πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στα 100μ. ύπτιο!

5 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV