pontosnews.gr
Τετάρτη, 18/06/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Στο ημερολόγιό της η Καρολάιν έγραφε ότι ήθελε να τον αφήσει

Οι σκέψεις της για την κόρη της και οι συχνοί τσακωμοί

18/06/2021 - 10:26μμ
(Φωτ.: Facebook)

(Φωτ.: Facebook)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Αποκαλυπτικό για τη σχέση της με τον σύζυγό της ήταν το ηλεκτρονικό ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να το ανακτήσουν και απέκτησαν μια πλήρη εικόνα για την κατάσταση του γάμου τους, παρά την εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού που παρουσίαζε ο 33χρονος πιλότος. Στην ομολογία του, πάντως, χαρακτήρισε επιθετική την 20χρονη, μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Σε αποσπάσματα που ήρθαν στη δημοσιότητα, η Καρολάιν φαίνεται πως ήθελε να τον αφήσει πριν μείνει έγκυος.

Στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν περιγράφει στο ημερολόγιο της τη λαχτάρα της να αποκτήσει παιδί, αλλά και την απόφαση της να μη το αποκαλύψει στο σύζυγο της γιατί είχαν τσακωθεί.

«Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το ‘χω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου», σημείωσε ο Καρολάιν.

Σε άλλο σημείο του ημερολογίου, έγραψα: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί λόγω των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανα ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου, που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δεν σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

Στις 30 Δεκεμβρίου η Καρολάιν περιέγραψε ένα καβγά που είχε με τον σύζυγο της, ενώ την επόμενη ημέρα η ένταση έφτασε σε τέτοιο σημείο που εκείνος έσπασε την πόρτα. «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό, τον χτύπησα, τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά», ανέφερε, ενώ υπήρξε και νέος καυγάς την Πρωτοχρονιά:

«Τσακώθηκα με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση», αναφέρει η 20χρονη.

Από τον Ιούλιο του 2020 η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως είχε αρχίσει να διατυπώνει στον σύζυγο της την επιθυμία της να φύγει από το σπίτι. «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: iSea)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ένα αλλιώτικο φεστιβάλ γεύσης, για όσους αγαπούν το μπλε καβούρι που έχει κατακλύσει τον Θερμαϊκό

18/06/2025 - 10:34πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

ΥΠΕΞ: Επαναπατρίστηκαν 105 Έλληνες πολίτες από το Ισραήλ με C-130 και C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας

18/06/2025 - 9:36πμ
ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος και σήμερα ο καιρός με μεμονωμένες καταιγίδες σε Ήπειρο και δυτική Μακεδονία

18/06/2025 - 8:08πμ
(Φωτ. αρχείου: MotionTeam / Eurokinissi / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Ασθενής σεισμική δόνηση στην περιοχή της Ουρανούπολης

17/06/2025 - 9:14μμ
(Φωτ. αρχείου: https://twitter.com/Novartis)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Novartis: «Μου κατέστρεψαν τη ζωή, την καριέρα μου» – Τι κατέθεσε ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας Ν. Μανιαδάκης

17/06/2025 - 8:20μμ
Σιδηρογροθιές, πιστόλια και μαχαίρια κατασχέθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης (φωτ.: Ελληνική Αστυνομία)
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκαν δύο εγκληματικές ομάδες με μέλη οργανωμένους οπαδούς – 13 συλλήψεις για ναρκωτικά, επιθέσεις και ληστείες

17/06/2025 - 6:37μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος)
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές: Ανοιχτή η πλατφόρμα για ενημέρωση των υποψηφίων μέσω sms

17/06/2025 - 6:03μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Σε έναν 11χρονο ο κερατοειδής του 14χρονου Σπύρου που «χάθηκε» στον Άραχθο – Σε έναν 19χρονο το ήπαρ του 12χρονου

17/06/2025 - 5:01μμ
Στιγμιότυπο από το βίντεο που τράβηξε γείτονας και διακρίνεται το μωρό να είναι μόνο του στο μπαλκόνι (φωτ.: glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς που άφησαν το μωρό να κλαίει στο μπαλκόνι

17/06/2025 - 3:18μμ
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Βάνα Μπάρμπα (φωτ. αρχείου: EURLOKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Ενδεχόμενο διακοπής της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη – Απορρίφθηκε αίτημα εξαίρεσης εφέτη, τι κατέθεσε η Βάνα Μπάρμπα

17/06/2025 - 2:09μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: iSea)

Θεσσαλονίκη: Ένα αλλιώτικο φεστιβάλ γεύσης, για όσους αγαπούν το μπλε καβούρι που έχει κατακλύσει τον Θερμαϊκό

25 λεπτά πριν
Σκηνές και παραπήγματα στον προσφυγικό συνοικισμό της Κοκκινιάς, περ. 1923. Η φωτογραφία είναι των Τσολάκ και Χμαϊάκ Διλδιλιάν (πηγή: The Dildilian Family Archive)

Η προσφυγική Κοκκινιά, η μετέπειτα Νίκαια: Η πόλη των διωγμένων και λαβωμένων της Ιωνίας

54 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

ΥΠΕΞ: Επαναπατρίστηκαν 105 Έλληνες πολίτες από το Ισραήλ με C-130 και C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Βουλή: Στην Ολομέλεια η συζήτηση για σύσταση Προκαταρκτικής για τα Τέμπη – Μετά τα μεσάνυχτα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

2 ώρες πριν
Στιγμιότυπο από τη γενική συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης (φωτ.: The Greek Herald/Μαίρη Συνανίδη)

Σε καλό κλίμα η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης – Στις 29 Ιουνίου οι εκλογές για νέο ΔΣ

2 ώρες πριν

Αίθριος και σήμερα ο καιρός με μεμονωμένες καταιγίδες σε Ήπειρο και δυτική Μακεδονία

3 ώρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign