pontosnews.gr
Δευτέρα, 20/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χαλάει ο καιρός την Παρασκευή: Τοπικές βροχές, ισχυροί άνεμοι, πτώση θερμοκρασίας

Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

21/05/2021 - 8:44πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Tοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ στα βορειοανατολικά. Τα φαινόμενα που θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 7 με 8 και πρόσκαιρα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά 9 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα εξασθενήσουν, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση κυρίως στη βόρεια και ανατολική χώρα.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 6 με 7 και έως τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και έως τις πρωινές ώρες 7 με 8 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά όπου θα σημειωθούν βροχές κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο έως το πρωί τοπικά 8 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από10 έως 25 και στα βόρεια έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στo εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο στα βόρεια αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 5 με 7 και έως το πρωί έως 8 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις Κυκλάδες μέχρι το μεσημέρι όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που από τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια θα είναι κατά τόπους έντονα, από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Γενικά αίθριος καιρός στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και το πρωί τοπικά έως 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στα νότια αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ και από το μεσημέρι από βόρειες με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Κώστας Τζούμας)
ΕΛΛΑΔΑ

Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε νεκρό άτομο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΙΧ

19/07/2026 - 10:50μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης 46χρονης από δύσβατο σημείο στο Παρανέστι

19/07/2026 - 9:20μμ
(Φωτ.: Δήμος Πέλλας)
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Πέλλας: Τιμή στους πεσόντες και τον ήρωα της ΕΛΔΥΚ Γεώργιο Ρούσση, 52 χρόνια μετά το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή

19/07/2026 - 8:17μμ
Εντοπισμός βαλίτσας με ανθρώπινα μέλη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Κυψέλη, Σάββατο 18 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Μυστήριο με τη νεκρή γυναίκα στη βαλίτσα – Στο Ανθρωποκτονιών η έρευνα

19/07/2026 - 7:48μμ
Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη  σε συνθήκες καύσωνα (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Καύσωνας προ των πυλών με σαραντάρια μέχρι την Τετάρτη

19/07/2026 - 3:44μμ
(Πηγή: exchange.glomex.com/discover)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σαλαμίνα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στα Σελήνια

19/07/2026 - 3:20μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)
ΕΛΛΑΔΑ

Μια γυναίκα και ένας άνδρας μετέφεραν παράνομα μετανάστες σε Καβάλα και Ορεστιάδα

19/07/2026 - 2:03μμ
(Φωτ. αρχείου:  EUROKINISSI / Θοδωρής Νικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Η τοπική «μαφία» του νερού και των εμπρησμών – Κοινοτάρχης, πυροσβέστης και εκβιασμοί

19/07/2026 - 1:38μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σαλαμίνα: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους στα Σελήνια

19/07/2026 - 12:45μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 66χρονος που ομολόγησε τον βιασμό της συντρόφου του

19/07/2026 - 12:33μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EPA / Christopher Neundorf)

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ισπανία – «Έσβησε» την Αργεντινή στον τελικό

5 ώρες πριν
(Φωτ.: EPA / Maxim Shipenkov)

Ρωσία: Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Μπόρις Ναντέζντιν «για να μην θέσει σε κίνδυνο όσους τον στηρίζουν»

6 ώρες πριν
(Φωτ.: EPA / Jan Langhaug)

Νορβηγία: Μνημείο για τα θύματα του νεοναζί εξτρεμιστή Μπρέιβικ

7 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Κώστας Τζούμας)

Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε νεκρό άτομο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΙΧ

7 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέλιος Στεφάνου)

Athens Open: Ήττα της Σάκκαρη στον τελικό

8 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)

Δράμα: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης 46χρονης από δύσβατο σημείο στο Παρανέστι

9 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign