pontosnews.gr
Παρασκευή, 28/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

ΟΠΑΠ και συνεργάτες μαζί … σε ρυθμό Fast Forward

Κέρδισαν τις εντυπώσεις, με ρεκόρ συμμετοχών, οι διαδραστικές ψηφιακές εκδηλώσεις για την παρουσίαση της στρατηγικής της εταιρείας

19/05/2021 - 5:29μμ
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas, ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Βάιος Καραντίνος, και ο OPAP Stores Director, Βαγγέλης Γκεβέζος (Φωτ.:  ΟΠΑΠ)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Jan Karas, ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Βάιος Καραντίνος, και ο OPAP Stores Director, Βαγγέλης Γκεβέζος (Φωτ.: ΟΠΑΠ)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Τη νέα επιχειρηματική στρατηγική Fast Forward και το σχεδιασμό του για τη νέα εποχή στο δίκτυο των πρακτορείων του, παρουσίασε ο ΟΠΑΠ στο Διοικητικό Συμβούλιο της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ) και στο δίκτυο συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα.

Προσαρμοσμένος στα νέα δεδομένα ψηφιακής επικοινωνίας και συνεργασίας που διαμορφώνονται, ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε με επιτυχία τις ειδικές e-εκδηλώσεις, με την ονομασία «Customer Xperience – Η επιτυχία ξεκινά από εσένα», από τις 6 έως τις 13 Μαΐου 2021. Μάλιστα, σημειώθηκε ρεκόρ διαδικτυακών συμμετοχών, καθώς περισσότεροι από 2.500 συνεργάτες του ΟΠΑΠ συνδέθηκαν, παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στις σχετικές παρουσιάσεις.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο ΟΠΑΠ διεξήγαγε ψηφιακά τις ετήσιες εκδηλώσεις για τους συνεργάτες του, εγκαινιάζοντας μια νέα καινοτόμο μορφή επικοινωνίας με το δίκτυο του. Όλες οι ψηφιακές εκδηλώσεις άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, καθώς αποτέλεσαν μια δυναμική πλατφόρμα ανοιχτού διαλόγου και διαδραστικής συζήτησης. Χαρακτηριστικά, οι πράκτορες του ΟΠΑΠ κατέθεσαν ψηφιακά περίπου 500 ερωτήσεις, λαμβάνοντας απαντήσεις ζωντανά από τα στελέχη της εταιρείας.

O Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Jan Karas, o Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Chief Retail Officer Βάιος Καραντίνος και στελέχη του δικτύου συμμετείχαν στις ψηφιακές εκδηλώσεις και συζήτησαν διεξοδικά για όλα τα θέματα που αφορούν τα νέα έργα και τις εμπορικές πρωτοβουλίες της εταιρείας.

Όπως επισήμανε ο Jan Karas, οι ψηφιακές εκδηλώσεις ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, ενώ η χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων για την επικοινωνία με το δίκτυο των συνεργατών ταιριάζει απόλυτα με τις βασικές κατευθύνσεις της στρατηγικής Fast Forward, που αποτελείται από έξι πυλώνες και – μεταξύ άλλων – εστιάζει στην τοποθέτηση του Πελάτη στο επίκεντρο κάθε δραστηριότητας, την ενίσχυση του εταιρικού και των προϊοντικών Brand.

Ειδικότερα για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, τονίστηκε ότι προτεραιότητα παραμένει η διατήρηση της ισχυρής θέσης του δικτύου και η διερεύνηση νέων ευκαιριών ανάπτυξης. Ήδη τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ έχουν καθιερωθεί ως τοπικοί προορισμοί διασκέδασης και βασικός στόχος παραμένει η περαιτέρω εξέλιξη τους, με αναβάθμιση των ψηφιακών τους δυνατοτήτων και της παικτικής εμπειρίας που προσφέρουν στους πελάτες.

«Η επικοινωνία με τους συνεργάτες μας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Στηρίζουμε έμπρακτα το δίκτυο μας και είμαστε δίπλα του, αξιοποιώντας όλα τα μέσα που μας δίνει η σύγχρονη τεχνολογία», τόνισε ο Οδυσσέας Χριστοφόρου.

Όπως επισημάνθηκε στους συνεργάτες, ο  ΟΠΑΠ θα εξακολουθήσει να επενδύει στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων του. Ταυτόχρονα, θα συνεχιστεί το πρόγραμμα ανάπτυξης των καταστημάτων, ενώ θα προωθηθεί περαιτέρω η αισθητική, τεχνολογική και οπτικοακουστική αναβάθμιση τους.  Ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το νέο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις, που είναι ήδη διαθέσιμο στα πρακτορεία, με στόχο την ενίσχυση της πιστότητας της πελατειακής τους βάσης. «Οι πρωτοβουλίες μας εστιάζουν στην ικανοποίηση του πελάτη, ώστε να εξασφαλιστούν μακροπρόθεσμα οφέλη, τόσο για τον ΟΠΑΠ, όσο και για τους συνεργάτες του», σημείωσε ο Βάιος Καραντίνος.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς: Κατάσταση Συναγερμού για φωτιές σε Κρήτη και Νότιο Αιγαίο

27/08/2026 - 8:12μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: 15 συλλήψεις σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ – Αποξηλώθηκαν 1,8 χλμ. καλωδίων ρευματοκλοπής

27/08/2026 - 6:32μμ
(Φωτ.: Facebook / Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο»)
ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: Ομολόγησε ο 53χρονος – «Θόλωσα, το έκανα πάνω στα νεύρα μου»

27/08/2026 - 5:14μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Θανάσης Δημόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση των δήμων Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη

27/08/2026 - 2:55μμ
Εικόνα από την τελετή παράδοσης του έργου της επέκτασης του Μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά, στον σταθμό «Μίκρα»    (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΣΕΘ: Νέος συγκοινωνιακός χάρτης με την επέκταση του Μετρό προς Καλαμαριά

27/08/2026 - 1:29μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης στα εγκαίνια της επέκτασης του Μετρό Θεσσαλονίκης: Κάθε έργο που εγκαινιάζουμε είναι σφραγίδα στο διαβατήριο αξιοπιστίας

27/08/2026 - 12:25μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Θανατηφόρα παράσυρση ατόμου από αμαξοστοιχία

27/08/2026 - 11:57πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Καλαμαριάς υποδέχεται το μετρό με μια μεγάλη γιορτή

27/08/2026 - 9:05πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Πυρκαγιά στην Τεχνόπολη – Πιθανό βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή

27/08/2026 - 8:37πμ
Kite surf σε παραλία της Λάρισας (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες έως 39 βαθμούς και ισχυροί άνεμοι στα πελάγη

27/08/2026 - 8:08πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ελληνοαυστραλός καθηγητής Άρθουρ Χριστόπουλος (φωτ.: Monash University / LinkedIn)

Άρθουρ Χριστόπουλος: Νέα κορυφαία διάκριση για τον Ελληνοαυστραλό πρωτοπόρο της Φαρμακολογίας

6 ώρες πριν
**Λεζάντα Εικόνας:**

Φωτογραφία αρχείου χωρίς ημερομηνία που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 27 Αυγούστου 2026 από το Μουσείο της Βιγένα. Απεικονίζονται διάφορα αντικείμενα της Εποχής του Χαλκού που απαρτίζουν τον «Θησαυρό της Βιγένα», στη Βιγένα του Αλικάντε, στην ανατολική Ισπανία (φωτ.: EPA/Museum of Villena)

Μεγάλη κλοπή στην Ισπανία: Άφαντος ο «Θησαυρός της Βιγένα» από το δημοτικό μουσείο

6 ώρες πριν
(Φωτ.: glomex / ΕΡΤ 2 ΣΠΟΡ)

Diamond League Ζυρίχης: Νέα υψηλή πτήση και πρωτιά ο Τεντόγλου, με άλμα στα 8,45μ.

6 ώρες πριν
Χάρτης με τη μετονομασία της λίμνης Οντάριο σε «Λίμνη της Αμερικής», στο Οβάλ Γραφείο, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ υπογράφει το σχετικό διάταγμα (φωτ.: EPA / Al Drago / Pool)

Ο Τραμπ «βάφτισε» τη λίμνη Οντάριο «Λίμνη της Αμερικής» – Η κοφτή απάντηση του Καναδά

6 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)

Europa League: Απίθανος ΟΦΗ, με δύο νίκες στη League Phase

7 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δημήτρης Μπίρνταχας)

Conference League: Ο Ντέσερς έστειλε τον Παναθηναϊκό στη League Phase

7 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV