pontosnews.gr
Παρασκευή, 16/10/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Βελτιώνεται ο καιρός από το μεσημέρι της Παρασκευής – Αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κινηθεί ο υδράργυρος

9/04/2021 - 7:56πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ· μόνο στα ανατολικά θα σημειωθούν πρόσκαιρα ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 7 και στα νοτιοανατολικά έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα νότια, ενώ στα βόρεια θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Και στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν ασθενείς βροχές και στα ορεινά ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις. Στην κεντρική και δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία στην κεντρική Μακεδονία από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στις υπόλοιπες περιοχές από -2 έως 13 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 και τοπικά 5 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα σε βορειοδυτικούς, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -04 (μείον 04) έως 12 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι στις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και τα νότια 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση στα βόρεια από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες με ασθενείς τοπικές βροχές. Στα ορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 14 και στη νότια Κρήτη τοπικά έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά ανατολικού Αιγαίου αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μητέρα και παιδιά (φωτ.: EUROKINISSI / Θανάσης Καλλιάρας)
ΕΛΛΑΔΑ

Γονικές άδειες: Οι τρεις αλλαγές που προωθούνται για τους εργαζόμενους

16/10/2026 - 7:09μμ
Γκράφιτι του Γιώργου Μαζωνάκη σε τοίχο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, από τον street artist Hayate (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Οκτώ ουσίες στην τοξικολογική ανάλυση που ζήτησε η οικογένεια

16/10/2026 - 7:09μμ
Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 61.460 ευρώ και μεγάλος αριθμός υπολογιστών, καμερών και κινητών τηλεφώνων (φωτ.: ΕΛΑΣ)
ΕΛΛΑΔΑ

Παράνομος τζόγος: Επέλεγαν ποιοι θα κερδίσουν – 20 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

16/10/2026 - 5:17μμ
Μεταγωγή του Φίλιππου Καμπούρη από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια και στον εισαγγελέα. Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Φίλιππος Καμπούρης: Δέσμευση περιουσίας για την υπόθεση απάτης στον ΕΦΚΑ

16/10/2026 - 2:35μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρός τραυματισμός γυναίκας που παρασύρθηκε από το τραμ

16/10/2026 - 1:51μμ
Στο προαύλιο του νοσοκομείου Κορίνθου, συνάδελφοι των δύο ανδρών που τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη στις εγκαταστάσεις του διυλιστηρίου της Motor Oil στην Κόρινθο. Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Βασίλης Ψωμάς)
ΕΛΛΑΔΑ

Motor Oil: Έξι συλλήψεις για το νέο εργατικό ατύχημα – Αναζητείται ακόμη ένας

16/10/2026 - 1:49μμ
(Φωτ.: pixabay.com)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τηλεφωνική απάτη από δήθεν λογιστές – Έκλεψαν κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ από 67χρονη

16/10/2026 - 11:38πμ
(Φωτ.: ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Motor Oil: Τρεις συλλήψεις μετά τη νέα έκρηξη – Στην Εντατική ένας από τους τραυματίες

16/10/2026 - 10:45πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Χειμωνιάτικο θα είναι σήμερα το σκηνικό του καιρού – Πιθανή χιονόπτωση στην Πάρνηθα

16/10/2026 - 8:08πμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)
ΕΛΛΑΔΑ

ΣτΕ: «Μπλόκο» στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο – Πότε ισχύει

15/10/2026 - 11:59μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη δεύτερη ημέρα των εργασιών της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (φωτ.: Δημήτρης Παπαμήτσος/ Γρ. Τύπου Πρωθυπουργού/ EUROKINISSI)

Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες: «Όχι» σε εκπτώσεις για ΚΑΠ και Πολιτική Συνοχής

14 λεπτά πριν
Ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου στις Σέρρες (φωτ.: imsn.gr)

Στις Σέρρες το Τίμιο Ξύλο από την Παναγία Σουμελά

44 λεπτά πριν
Το εργοτάξιο του πυρηνικού σταθμού Άκουγιου, στις μεσογειακές ακτές της Τουρκίας, το 2023 (φωτ.: Akkuyu Nuclear / Rosatom, μέσω Wikimedia Commons)

Άκουγιου: Εκκίνηση του πρώτου αντιδραστήρα έως το τέλος του 2026 αναμένει η Rosatom

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

ΣΥΡΙΖΑ: Διαφωνίες για την εκλογή αρχηγού – «Δεν πάμε καλά», λέει ο Πολάκης

2 ώρες πριν
To pontosnews ξεφυλλίζει λεξικά, ακούει τραγούδια και διαβάζει θεατρικά και παραμύθια, για τις ποντιακές λέξεις

Μαθαίνω ποντιακά: «Αχπάσκουμαι» – Πόσοι αποχωρισμοί χωρούν σε μία λέξη;

2 ώρες πριν
Μητέρα και παιδιά (φωτ.: EUROKINISSI / Θανάσης Καλλιάρας)

Γονικές άδειες: Οι τρεις αλλαγές που προωθούνται για τους εργαζόμενους

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV