pontosnews.gr
Σάββατο, 15/11/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καιρός: Σάββατο με καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

20/03/2021 - 8:10πμ
(Φωτ.: Pexels)

(Φωτ.: Pexels)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα, Σάββατο 20 Μαρτίου ανά την επικράτεια. Πιο ισχυρά φαινόμενα αναμένεται να δούμε από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία, τα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες ενώ στη νότια χώρα βαθμιαία θα σταματήσουν. Αναμένονται και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά που από το βράδυ θα είναι κατά τόπους πυκνές στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια, ενώ ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, που βαθμιαία θα υποχωρήσουν από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κατευθύνσεις, από 3 έως 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 16 βαθμούς.

Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες,  τα οποία θα είναι κατά τόπου ισχυρά θα έχουμε στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικά, με 3 με 5 και από το μεσημέρι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 5 έως 11 βαθμούς.

Όσον αφορά τις περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, ανατολικά θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές από αργά το απόγευμα και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια -παραθαλάσσια. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια -παραθαλάσσια. Τα φαινόμενα προβλέπεται να γίνουν κατά τόπους ισχυρά από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά. Χιονοπτώσεις αναμένονται από το βράδυ στη Δυτική Μακεδονία. ΟΙ άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν οι μικρότερες θερμοκρασίας από 3 έως 5.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ στην Πελοπόννησο θα παρουσιάσουν εξασθένηση και το βράδυ θα σταματήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κατά τόπους πυκνές από το βράδυ στην Ήπειρο. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί και θα κυμανθούν από 4 έως 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασίας θα είναι από 6 έως 16 βαθμούς, ενώ στα βόρεια θα φτάνει έως 14. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα έχουμε 3 έως 5 βαθμούς κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις με βροχές. Αρχικά σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το απόγευμα στα νότια, όμως στη Θεσσαλία και τις Σποράδες θα ενταθούν και θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους 6 με 16 βαθμούς και στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα δούμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα περιοριστούν βαθμιαία μόνο στις βόρειες Κυκλάδες, Οι άνεμοι, νοτιοανατολικοί, θα είναι από 5 έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα βρίσκεται από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά από το μεσημέρι τα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα θα σταματήσουν ενώ αργά το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί, 3 έως  5 και βαθμιαία 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 18 βαθμούς, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν αμφιβόλου γνησιότητας πολύτιμοι λίθοι και χαρτονομίσματα (φωτ.: ΕΛΑΣ)
ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός επιχειρηματίας έστησε κύκλωμα με μαϊμού επενδύσεις σε καζίνο – Πώς «έψηνε» τα θύματα

14/11/2025 - 7:09μμ
(Φωτ.: Pixabay / kalhh)
ΕΛΛΑΔΑ

Βία ανηλίκων: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σχολείο στον Άλιμο και σάπισαν στο ξύλο 15χρονο

14/11/2025 - 6:21μμ
Ένα από τα αυτοκίνητα που συνδέονται με την εγκληματική οργάνωση (φωτ.: ΕΛΑΣ / Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος)
ΕΛΛΑΔΑ

Από την Αττική ως τον Τύρναβο: Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα που έβγαλε πάνω από 1 εκατ. ευρώ

14/11/2025 - 4:57μμ
(Φωτ.: ΟΠΑΠ)
ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνής αναγνώριση της ηγετικής θέσης του ΟΠΑΠ στο Υπεύθυνο Παιχνίδι

14/11/2025 - 3:20μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI /Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Βορίζια: Η υπόθεση της φονικής συμπλοκής εξιχνιάστηκε πλήρως, λέει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

14/11/2025 - 2:52μμ
Μήνυμα διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ Αγ. Αναργύρων (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κολεσίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Απολογήθηκε για κακούργημα η πρώτη από τους αστυνομικούς που την άφησαν αβοήθητη

14/11/2025 - 2:24μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αχιλλέας Χήρας)
ΕΛΛΑΔΑ

Σταυρούπολη: Μπουλντόζες για καλό σκοπό στο χώρο του ΑΓΝΟ – Τα «πράσινα» σχέδια του Δήμου Παύλου Μελά

14/11/2025 - 12:55μμ
O Γρηγόρης Σκλήκας (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΛΤΑ / Βάιος Χάσιαλης)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΤΑ: Το ασφαλιστήριο του Γρηγόρη Σκλήκα για τυχόν ζημιές, μία μέρα πριν παραιτηθεί

14/11/2025 - 9:06πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις – Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία

14/11/2025 - 8:08πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές)
ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο: Τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίες μετά από εμβολισμό των μηχανών τους

13/11/2025 - 10:28μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI)

Euroleague: Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

1 ώρα πριν
Αριστερά ο εισαγγελέας Πιτ Σκανδαλάκης και δεξιά ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ (φωτ.: Συμβούλιο Εισαγγελέων της Τζόρτζια/ΕΡΑ/Aaron Schwartz POOL)

Ομογενής εισαγγελέας εναντίον του Ντ. Τραμπ για την παράνομη απόπειρα ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος το 2020

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Αντώνης Νικολόπουλος)

Τουρκία: 58 αγελάδες πέθαναν πάνω σε πλοίο και πάνω από 140 γέννησαν εν πλω – Κινδυνεύουν να πεθάνουν τα μοσχαράκια

2 ώρες πριν
Αστυνομικοί της Σήμανσης εξετάζουν το σημείο του δυστυχήματος σε κεντρικό δρόμο της Στοκχόλμης (φωτ.: EPA/Claudio Bresciani/ΤΤ)

Στοκχόλμη: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από την πτώση του λεωφορείου σε στάση

3 ώρες πριν
Καρτ ποστάλ των αρχών του περασμένου αιώνα με την αγορά της Τραπεζούντας

Μαρτυρία Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου: Καθημερινώς πεθαίνανε και τους ρίχνανε ομαδικά σε λάκκο – Ούτε παπάς να διαβάσει, ούτε τίποτε

3 ώρες πριν
Από αριστερά, ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στο Βερολίνο (φωτ.: facebook/Νίκος Χριστοδουλίδης - Nikos Christodoulides)

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Μερτς: Το Βερολίνο θα βοηθήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

4 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign