pontosnews.gr
Κυριακή, 28/12/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ήλιος με δόντια – Τοπικές βροχές από το απόγευμα

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

18/03/2021 - 8:12πμ
(Φωτ.: pixabay.com / ChristopherPluta)

(Φωτ.: pixabay.com / ChristopherPluta)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στην Αττική από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Τοπικές βροχές προβλέπονται τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο, από το μεσημέρι στα δυτικά, βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες.

Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από νωρίς το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ το βράδυ είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 0 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6 και τη νύχτα στα νότια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 και στα βόρεια έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις, προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 0 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Βαθμιαία όμως από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση και το βράδυ στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Προς το βράδυ θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 3 με 5 και στα βόρεια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εκατοντάδες τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Ποια μπλόκα είναι ενεργά μετά το «σχίσμα» – «Όλο και περισσότεροι αγρότες θέλουν τον διάλογο» λέει η κυβέρνηση

28/12/2025 - 1:24μμ
(Πηγή: google.com/maps)
ΕΛΛΑΔΑ

Διαγράφονται 280.000 ανενεργοί φοιτητές από τα ελληνικά πανεπιστήμια

28/12/2025 - 11:45πμ
Στιγμιότυπο από τον πεζόδρομο της οδού Ερμού, στην Αθήνα   (φωτ.: Δανάη Δαυλοπούλου/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα, τελευταία Κυριακή του 2025 – Πώς θα λειτουργήσουν

28/12/2025 - 9:24πμ
Κύματα στη θάλασσα σε παραλία της Αττικής (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Με βοριάδες και κρύο η μέρα: Έως 9 μποφόρ σε Μακεδονία και Σποράδες

28/12/2025 - 8:09πμ
Τα μέλη της Banda Entopica σε παλιότερη συναυλία τους (φωτ.: facebook/Banda Entopica)
ΕΛΛΑΔΑ

Banda Entopica: Διευκρινίσεις για το τραγούδι που προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Φλώρινας – Παρέμβαση του επίτιμου αντιπροέδρου του ΣτΕ

27/12/2025 - 11:06μμ
Σκάφος του Λιμενικού (φωτ. αρχείου: Λιμενικό Σώμα)
ΕΛΛΑΔΑ

Λιμενικό: Διασώθηκαν 209 αλλοδαποί σε τρεις διαδοχικές επιχειρήσεις νότια της Κρήτης

27/12/2025 - 9:55μμ
Και ο... Άγιος Βασίλης στο πλευρό των αγροτών (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Διάσπαση στο αγροτικό μέτωπο – 18 μπλόκα ζητούν διάλογο με την κυβέρνηση

27/12/2025 - 8:08μμ
(Φωτ.: astynomia.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη 29χρονη με 24,5 κιλά κάνναβης – Ετοιμαζόταν για ..εξαγωγή στη Βρετανία

27/12/2025 - 4:25μμ
Ο Αϊ-Βασίλης παρακολουθεί με προσοχή τη συνέλευση των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Αγροτικά μπλόκα: Κλιμάκωση αποφάσισαν οι αγρότες στη συνέλευση της Νίκαιας – Κλειστή η Εθνική Οδός

27/12/2025 - 2:51μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI /  Γραφείο Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Το χρονικό – Ποιοι ήταν οι τέσσερις ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους

27/12/2025 - 10:40πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκατοντάδες τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας (φωτ.: EUROKINISSI)

Αγρότες: Ποια μπλόκα είναι ενεργά μετά το «σχίσμα» – «Όλο και περισσότεροι αγρότες θέλουν τον διάλογο» λέει η κυβέρνηση

31 λεπτά πριν
Η αναπαράσταση της ιστορίας του Κιτί Γοτσά στην Καβάλα, Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: Δήμος Καβάλας / Λάσκαρης Τσούτσας)

Ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας έκανε την Αστερούπολη… Μωμο-ύπολη!

60 λεπτά πριν
Φωτογραφία της «Μπεμπέ» διά χειρός του Καναδού φωτογράφου  Douglas Kirkland (φωτ. αρχείου:
EPA/DOUGLAS KIRKLAND / CELEBRITY VAULT MANDATORY/  Ministere de la Culture - France / Mediatheque de l'Architecture et du Patrimoine, Dist. RMN)

Πέθανε η Γαλλίδα ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό

2 ώρες πριν
(Πηγή: google.com/maps)

Διαγράφονται 280.000 ανενεργοί φοιτητές από τα ελληνικά πανεπιστήμια

2 ώρες πριν
(Φωτ.: facebook/Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Νικόπολης Θεσ/νίκης «Φίλων Κτενίδης»)

Γουρουνοχαρά με μεγάλο ποντιακό γλέντι στη Νικόπολη

3 ώρες πριν
Ο ναός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος του Κιουλαπέρτ από τον οποίο πήρε την ονομασία το χωριό Μεταμόρφωση του νομού Κιλκίς, όπου εγκαταστάθηκαν οι Κιουλαπερτλήδες πρόσφυγες στην Ελλάδα. Ο ναός δυστυχώς είχε την τύχη αρκετών ελληνικών εκκλησιών δηλαδή μετατράπηκε σε τζαμί. Η πόρτα της εκκλησίας έκλεισε για πάντα αφού οι Τούρκοι την έχτισαν με πέτρες (φωτ.: Πέτρος Σιδηρόπουλος, εικ.: Αλεξία Ιωαννίδου)

Πέτρος Σιδηρόπουλος: Το ταξίδι στον Πόντο δεν είναι ταξίδι αναψυχής. Είναι προσκύνημα σε ιερό τόπο (Μέρος Β’)

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign