pontosnews.gr
Πέμπτη, 14/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Η Μέγκαν και ο Χάρι μίλησαν και το Μπάκιγχαμ τρέμει (photos)

Οι εξομολογήσεις του ζευγαριού, που έγιναν viral σε χρόνο ρεκόρ

8/03/2021 - 6:34μμ
Ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ (φωτ. αρχείου: EPA/ Facundo Arrizabalaga)

Ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ (φωτ. αρχείου: EPA/ Facundo Arrizabalaga)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Σκέψεις αυτοκτονίας, ρατσιστικά σχόλια, αλλά και προβληματική επικοινωνία στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας. Αυτές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε –μεταξύ άλλων– η Μέγκαν Μαρκλ που μαζί με τον σύζυγό της Χάρι έδωσαν συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι και έχουν αναστατώσει τον πλανήτη.

Η πολυσυζητημένη και ακριβοπληρωμένη συνέντευξη των τελευταίων χρόνων έφερε στο φως μια όχι και τόσο λαμπερή εικόνα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ενώ υπήρξαν και κατηγορίες ακόμα και για ρατσισμό.

Το… χρώμα του στέμματος

Πιο συγκεκριμένα, η Μέγκαν αποκάλυψε ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας είχαν αρνηθεί τον τίτλο του πρίγκιπα για τον γιο της Άρτσι, που είναι τώρα ενός έτους, επειδή υπήρχαν ανησυχίες «σχετικά με το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του όταν θα γεννιόταν».

(Φωτ.: EPA/ Facundo Arrizabalaga)

«Αυτό μου μεταφέρθηκε από τον Χάρι, αυτές ήταν συζητήσεις που η οικογένεια είχε μαζί του», είπε η Μέγκαν που αναφέρθηκε στις αυτοκτονικές σκέψεις τις οποίες είχε και την τυραννούσαν. Αλλά οι αποκαλύψεις για το συγκεκριμένο θέμα δεν σταμάτησαν σε αυτό, καθώς σχεδόν βουρκωμένη τόνισε ότι της αρνήθηκαν την ψυχολογική υποστήριξη που ζητούσε διότι αυτό «δεν θα ήταν καλό» για την εικόνα του θεσμού.

«Απλούστατα δεν ήθελα πια να ζω», πρόσθεσε η μιγάδα Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, μια κόρη, αποδίδοντας την ψυχολογική της κατάσταση στην επιθετική κάλυψη από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Και μπορεί το ζευγάρι, να μην κατονόμασε το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε τα παραπάνω ρατσιστικά για τον γιο τους, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που «χρέωσαν» τη βασίλισσα της Αγγλίας.

Το γύρισμα της πολυσυζητημένης συνέντευξης (φωτ.: Facebook/ Oprah Winfrey)

«Ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ ούτε ο σύζυγός της συμμετείχαν στις συζητήσεις που διεξήχθησαν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια των οποίων διατυπώθηκαν ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος του γιου που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι» διαβεβαίωσε, σήμερα, η Όπρα Γουίνφρι, ύστερα από τον ντόρο που προκλήθηκε.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες

Μολονότι η Μέγκαν Μαρκλ κατήγγειλε μια «αληθινή εκστρατεία δυσφήμησης», πρόσεξε να μην επιτεθεί προσωπικά σε μέλη του στέμματος. Υποστήριξε απλώς ότι, αντίθετα απ’ ό,τι είχε αναφερθεί από το βρετανικό Τύπο, δεν ήταν αυτή που έκανε να κλάψει την Κέιτ, τη δούκισσα του Κέμπριτζ, σ’ ένα επεισόδιο που είχε συμβεί λίγο πριν από τον γάμο της, αλλά το αντίθετο. Διευκρίνισε πάντως πως η Κέιτ ζήτησε συγγνώμη λίγο αργότερα.

(Φωτ.: EPA/ Facundo Arrizabalaga)

Ο Χάρι προχώρησε περισσότερο, λέγοντας πως «απογοητεύθηκε αληθινά» από τον πατέρα του, τον πρίγκιπα Κάρολο, όταν είχε περάσει μια δύσκολη περίοδο. «Θα χρειαστεί δουλειά» για να βελτιωθεί η σχέση τους, «όμως ταυτόχρονα πάντα θα τον αγαπάω».

Αντίθετα ο Χάρι έπλεξε το εγκώμιο της βασίλισσας Ελισάβετ. «Η γιαγιά μου κι εγώ έχουμε πολύ καλή σχέση και τρέφω βαθύ σεβασμό γι’ αυτήν», δήλωσε

Οι πρώτες αντιδράσεις

Και μπορεί ως σήμερα η οικογένεια των Σάσεξ να μην έχει εκφράσει δυσαρέσκεια για όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη, όμως για τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο πόλεμος έχει πλέον κηρυχθεί ανάμεσα στο ζευγάρι και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Είναι «χειρότερο» απ’ αυτό που περίμενε η βασιλική οικογένεια, εκτιμούν οι Times, που όπως και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης, δίνουν μεγάλη προβολή στο θέμα. Η μοναρχία έχει ανάγκη από «αλεξίσφαιρο γιλέκο» μπροστά στις «οβίδες» που εκτοξεύτηκαν στη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, σύμφωνα με την Telegraph.

(Φωτ.: EPA/ Facundo Arrizabalaga)

«Αναμέναμε σαφώς κάτι δραματικό. Πιστεύω πως οι προσδοκίες αυτές ξεπεράσθηκαν», συνόψισε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ρόμπερτ Χάρντμαν, ανακτορικός συντάκτης της Daily Mail.

Από την άλλη, η Sydney Morning Herald υπογραμμίζει πως η συνέντευξη επιτρέπει να δοθεί στο αμερικανικό κοινό, για το οποίο κυρίως προοριζόταν, «η αφήγηση του δούκα και της δούκισσας, θυμάτων ενός σκοτεινού βικτωριανού θεσμού».

Το ζευγάρι, το οποίο είναι πλέον εγκατεστημένο στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, εξήγησε το γεγονός ότι αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια και αναχώρησε για τις ΗΠΑ επικαλούμενο τη συγκυρία μιας αφόρητης πίεσης από τα μέσα ενημέρωσης και έλλειψης υποστήριξης από τη βασιλική οικογένεια.

«Κάναμε ό,τι μας ήταν δυνατόν» για να μείνουμε, δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι εξηγώντας πως είχε και ο ίδιος ψυχολογικές διαταραχές εξαιτίας αυτής της κατάστασης.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: unsplash.com)
ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Παιδίατρος κατηγορείται για 130 βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

14/05/2026 - 12:23πμ
(Φωτ.: ertnews.gr/AP Photo/Mark Schiefelbein)
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ και Κίνα στο ίδιο τραπέζι: Εμπόριο, Ταϊβάν και Ιράν στο επίκεντρο της κρίσιμης συνάντησης

13/05/2026 - 8:52μμ
(Πηγή: youtube.com/@UnstoppableWeather01)
ΚΟΣΜΟΣ

Βιβλική καταστροφή στη Σαμψούντα από ξαφνικές πλημμύρες – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η περιοχή

13/05/2026 - 6:43μμ
Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας από ψηλά (πηγή: Facebook / Republic of Türkiye Ministry of Foreign Affairs)
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία-Αρμενία: «Πράσινο φως» για απευθείας εμπόριο μετά από 30 χρόνια

13/05/2026 - 2:12μμ
Στην Πλατεία Παλαιστίνης στην Τεχεράνη, Δευτέρα 11 Μαΐου 2026. Στο πανό αναγράφεται στα περσικά το μήνυμα «Το βρυχηθμό ενός λιονταριού ή το τσίριγμα ενός ποντικιού;» (φωτ.: EPA / Abedin Taherkenareh)
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ-Ιράν: Ο Τραμπ ετοιμάζει «Επιχείρηση Βαριοπούλα» ενώ η Τεχεράνη ανακτά στρατιωτική ισχύ

13/05/2026 - 10:36πμ
Ο τραμπικός χάρτης, με τη Βενεζουέλα ως 51η πολιτεία των ΗΠΑ (πηγή: Truth Social)
ΚΟΣΜΟΣ

«51η πολιτεία»: Ο Τραμπ «έντυσε» τη Βενεζουέλα με τη σημαία των ΗΠΑ και άναψε φωτιές

13/05/2026 - 10:12πμ
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκίας Τομ Μπάρακ (φωτ.:  https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/ sites/169/2022/06/ADA_8063-Headshot4.jpg)
ΚΟΣΜΟΣ

«Φωτιά» στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας από τις δηλώσεις Μπάρακ για F-35 και Χεζμπολάχ

13/05/2026 - 8:33πμ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο (φωτ.: EPA/ Miklail Metzel/ SPUTNIK/ KREMLIN POOL)
ΚΟΣΜΟΣ

Βλαντίμιρ Πούτιν: Στις φήμες περί «καταφυγίων και φόβο» το Κρεμλίνο αντεπιτίθεται επικοινωνιακά

12/05/2026 - 8:40μμ
Δημοσιογράφοι έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ, Τρίτη 12 Μαΐου 2026 (φωτ.: EPA / Tolga Akmen)
ΚΟΣΜΟΣ

Πολιτική δίνη στη Βρετανία: Ο Στάρμερ παλεύει να κρατηθεί στην εξουσία – Παραιτήσεις υπουργών και εσωκομματική ανταρσία

12/05/2026 - 4:52μμ
Ένας από τους επιβαίνοντες στο MV Hondius, μετά την απομάκρυνσή του από το κρουαζιερόπλοιο (φωτ.: Χ / Tedros Adhanom Ghebreyesus)
ΚΟΣΜΟΣ

Χανταϊός στο MV Hondius: Ο ΠΟΥ καθησυχάζει αλλά κρατά ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων κρουσμάτων

12/05/2026 - 4:04μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: unsplash.com)

Γερμανία: Παιδίατρος κατηγορείται για 130 βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

3 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI)

Εκτός Final 4 ο Παναθηναϊκός – Λύγισε στη Βαλένθια στο Game 5

4 ώρες πριν
Το κτήριο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας (φωτ.: Τζ.Ρ.)

Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Πολυήμερο αφιέρωμα στη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

4 ώρες πριν
(Φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/EUROKINISSI)

Βουλή: Εγκρίθηκε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο – Υπερψηφίστηκε από τη ΝΔ

4 ώρες πριν
(Φωτ.: Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό: Χάλκινο μετάλλιο ο Θολιώτης

5 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)

Επέστρεψε στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς!

5 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign