pontosnews.gr
Σάββατο, 20/06/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Βροχερό το σκηνικό του καιρού σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου

Αναμένονται και ασθενείς χιονοπτώσεις, σύμφωνα με την ΕΜΥ

1/03/2021 - 8:13πμ
(Φωτ.: pixabay.com / Michael Gaida)

(Φωτ.: pixabay.com / Michael Gaida)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Στην ανατολική και τη νότια χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη δυτική Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο κυρίως τις πρωινές ώρες και στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και τα νησιά του βορείου Αιγαίου από το απόγευμα.

Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 6 τοπικά 7, και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και βαθμιαία αίθριος. Τη νύχτα οι νεφώσεις εκ νέου θα αυξηθούν και κατά την διάρκεια της νύχτας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Από το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία μετά το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη και από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα ανατολικά και από το βράδυ στα υπόλοιπα στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη δυτική Πελοπόννησο και στα νότια τμήματα του Ιονίου, όπου πιθανώς θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά και βαθμιαία αίθριος. Από το βράδυ οι νεφώσεις από τα βόρεια εκ νέου θα αυξηθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια μέχρι το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ με τάση εκ νέου ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα είναι από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι με ασθενείς τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το βράδυ στα βόρεια θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα νότια βορειοδυτικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λαγοκέφαλοι στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)
ΕΛΛΑΔΑ

Λαγοκέφαλος: Στο στόχαστρο των ψαράδων με… αμοιβή

20/06/2026 - 3:53μμ
Άποψη από το φαράγγι της Σαμαριάς (φωτ.: Περιφέρεια Κρήτης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμοί νότια της Κρήτης: Προληπτική εκκένωση στο φαράγγι της Σαμαριάς

20/06/2026 - 2:09μμ
Χάρτης του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (πηγή: EMSC / LastQuake)
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ νότια της Κρήτης – Δύο δονήσεις σε 6 λεπτά κοντά στη Γαύδο

20/06/2026 - 1:12μμ
Καπνός από τη φωτιά στην Παλαιά Κρωβύλη του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών (φωτ.: Facebook / FireNews Greece)
ΕΛΛΑΔΑ

Ροδόπη: Μάχη με τη φωτιά στην Παλαιά Κρωβύλη – Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις

20/06/2026 - 12:22μμ
Η αφίσα για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Νέα τροπή στην εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη – Τα στοιχεία που εξετάζουν οι Αρχές

20/06/2026 - 10:53πμ
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Καλοκαιρινό σκηνικό με ήλιο και 32άρια – Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

20/06/2026 - 8:10πμ
(Φωτ. αρχείου: EPA / Andy Rain)
ΕΛΛΑΔΑ

Βρετανία: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες από τη σύγκρουση τρένων

19/06/2026 - 11:59μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Αναστασία Κοτανίδου: Η νέα πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, από το προσφυγοχώρι Χωρύγι του Κιλκίς

19/06/2026 - 11:29μμ
Μέσα σε βαγόνι του μετρό Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ /Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Επιστρέφει σε πλήρη λειτουργία από αύριο, Σάββατο – Πώς θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας

19/06/2026 - 11:00μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Δήμητρα Κούτρα)
ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τα 370.000 ευρώ στον Βόλο: Κακουργηματική πλέον η υπόθεση του 13χρονου

19/06/2026 - 9:02μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Facebook/Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Λάρισας)

Λάρισα: «Το Ροδάφνον» έκλεισε 20 χρόνια δράσης σε μια βραδιά γιορτής, συγκίνησης και ποντιακής παράδοσης

5 λεπτά πριν
(Φωτ.: sarah782 / Pixabay)

Διατροφή: Πώς επηρεάζουν τις συνήθειές μας οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιρού

34 λεπτά πριν
Τα Στενά του Ορμούζ  στο χάρτη (πηγή: Google Maps)

Ιράν: Το εκ νέου κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ ανακοίνωσε η στρατιωτική διοίκηση 

1 ώρα πριν
Από την αφίσα της εκδήλωσης (φωτ.: facebook / Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»)

«Αργοναύτες» Κιλκίς: Κλείνουν τη χρονιά με ανοιχτή πρόβα των χορευτικών

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)

Έρχονται 7 νέα μέτρα στήριξης: Ποιοι θα δουν χρήματα, αυξήσεις και διευκολύνσεις από τον Ιούλιο

2 ώρες πριν
Λαγοκέφαλοι στην παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)

Λαγοκέφαλος: Στο στόχαστρο των ψαράδων με… αμοιβή

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign