pontosnews.gr
Τρίτη, 1/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καιρός: Παροδικές βροχές με σταδιακή βελτίωση την Κυριακή

Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ.

21/02/2021 - 8:13πμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δημήτρης Τοσίδης)

(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δημήτρης Τοσίδης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ανατολικά και νότια θα είναι κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ.

Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά ως προς τις μέγιστες τιμές της. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Στην Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια όπου είναι πιθανό τις πρωινές ώρες να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Γρήγορα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί-βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 18 και στο εσωτερικό της Ηπείρου από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Στερεάς και της ανατολικής Πελοποννήσου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Εύβοιας. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην Αθήνα (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενοχή για 22 κατηγορούμενους ζητά ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας για την απάτη με τις επιδοτήσεις

1/09/2026 - 3:30μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Predator: Μηνυτήρια αναφορά στελέχους της ΕΥΠ για κατασκοπία

1/09/2026 - 3:04μμ
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός άνδρας σε κάμπινγκ στην Ασπροβάλτα – H ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου

1/09/2026 - 11:46πμ
Στο διαμέρισμα αυτής της πολυκατοικίας στην Κυψέλη αποκαλύφθηκε αυτή η φριχτή ιστορία (φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Σοκ από την κατάθεση του 43χρονου για το νεκρό βρέφος – «Μας έδωσαν λάθος μωρό, ηρέμησε το σπίτι όταν πέθανε»

1/09/2026 - 10:52πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πρωτομηνιά με καλοκαιρινές συνθήκες και θερμοκρασίες – Μόνο στη σφαίρα της φαντασίας τα πρωτοβρόχια

1/09/2026 - 8:08πμ
Η πολυκατοικία στην Κυψέλη όπου εντοπίστηκε το μακάβριο εύρημα (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Πρωτοφανής υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα, λέει η ΕΛΑΣ μέσω της Κωνσταντίας Δημογλίδου

31/08/2026 - 10:20μμ
Κυκλοφοριακή συμφόρηση στη λεωφόρο Συγγρού (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Drones, κάμερες και AI απέναντι στο μποτιλιάρισμα στην Αττική – Πρεμιέρα για τον ΚΟΜΒΟΣ της ΕΛΑΣ

31/08/2026 - 6:52μμ
Σε πολυκατοικία στην οδό Θάσου στην Κυψέλη, σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης βρέθηκε σορός βρέφους, κατεψυγμένη. Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026  (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Πάνω από 10 τραύματα από μαχαίρι στο βρέφος – Τι εξετάζεται για τα ανήλικα

31/08/2026 - 4:52μμ
(Φωτ.: Eurokinissi/Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 51χρονος με Ερυθρά Αγγελία της Τουρκίας για σοβαρά αδικήματα

31/08/2026 - 4:28μμ
Δημοσιογράφοι έξω από την πολυκατοικία της οδού Θάσου στην Κυψέλη. Σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης βρέθηκε σορός βρέφους, κατεψυγμένη. Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026  (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Ένα κατεψυγμένο βρέφος, έξι ένοικοι και κάμερες – Τι συνέβαινε στο διαμέρισμα;

31/08/2026 - 2:57μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: facebook.com/omilos.pontion.xorefton.kavalas)

Δυναμική παρουσία του Ομίλου Ποντίων Χορευτών Καβάλας στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Χορευτικών Ομάδων στη Λάρισα

25 λεπτά πριν
Η Ανθέα Γιαννακούρου που αφού κατέκτησε το Χόλιγουντ επέστρεψε στην Ελλάδα (φωτ.: Thessaloniki International Film Festival)

Ανθέα Σίλμπερτ: Η Ανθή Γιαννακούρου που κατέκτησε το Χόλιγουντ και έγινε ντοκιμαντέρ

49 λεπτά πριν
Πλοίο στα Στενά του Ορμούζ (φωτ. αρχείου: EPA/ALI HAIDER)

Στενά του Ορμούζ: Χτύπησαν δυο υπερδεξαμενόπλοια που μετέφεραν σαουδαραβικό πετρέλαιο

1 ώρα πριν
(Φωτ.: facebook.com/nick.kommatidis?locale=el_GR)

Με ποντιακή λύρα και νταούλι αρχίζουν τα μαθήματα χορού στην Ένωση Ποντίων Πανοράματος

2 ώρες πριν
Τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην Αθήνα (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενοχή για 22 κατηγορούμενους ζητά ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας για την απάτη με τις επιδοτήσεις

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Predator: Μηνυτήρια αναφορά στελέχους της ΕΥΠ για κατασκοπία

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV