pontosnews.gr
Τετάρτη, 4/03/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Άστατος καιρός το Σάββατο – Πού θα βρέξει

Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

20/02/2021 - 8:19πμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Στη δυτική Ελλάδα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια, οι οποίες τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τις Κυκλάδες θα ενταθούν και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.

Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί και στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί βορειοανατολικοί με ένταση έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές της, ωστόσο παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν. Αργά τη νύχτα στα ανατολικά και τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα, που τη νύχτα θα ενταθούν και πιθανώς στα θαλάσσια-παραθαλάσσια θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και στη Θράκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από το μεσημέρι, οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν, κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια της Μακεδονίας, μεμονωμένες καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στη δυτική Μακεδονία ασθενείς. Στις υπόλοιπες περιοχές από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1 έως 13 και τοπικά στη δυτική Μακεδονία από -6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 17 και στο εσωτερικό της Ηπείρου από -3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές  νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, που το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι στα νότια δυτικοί τοπικά έως 5 και από το βράδυ στις Σποράδες βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το απόγευμα στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά ανατολικού Αιγαίου αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το βράδυ 5 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στιγμιότυπο από διαμαρτυρία μαθητών για την τραγωδία των Τεμπών σε σιδηροδρομικό σταθμό στη Δράμα (φωτ.: EUROKINISSI/Δημήτρης Μεσσήνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Διακόπηκε για τις 24 Απριλίου η δίκη για τον έλεγχο της σύμβασης 717 για τον σιδηρόδρομο – Απορρίφθηκε το αίτημα συγγενών θυμάτων των Τεμπών για παρουσία του Δημοσίου

3/03/2026 - 6:47μμ
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Gerald-R. Ford ενώ αποχωρεί από τη ναυτική βάση της Σούδας (φωτ.: EUROKINISSI/Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Φυλάκιση 2 ετών και ποινή 5.000 ευρώ στον Γεωργιανό για κατασκοπεία στη Σούδα

3/03/2026 - 4:56μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπό κράτηση ο Γεωργιανός που είναι ύποπτος για κατασκοπεία στη Σούδα – Σε επιφυλακή κρίσιμοι στόχοι στην Ελλάδα

3/03/2026 - 11:22πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος ο καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας

3/03/2026 - 8:08πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης στον 47χρονο ρομά που απέδρασε από το «Ιπποκράτειο»

2/03/2026 - 8:09μμ
Καπνός υψώνεται στη θάλασσα της Χάιφα, μετά την πτώση ιρανικού πυραύλου (φωτ.: Epa/Atef Safadi)
ΕΛΛΑΔΑ

Β. Κικίλιας: Δέκα πλοία ελληνικής σημαίας στον Περσικό Κόλπο

2/03/2026 - 4:50μμ
Στιγμιότυπο από την προσαγωγή του 38χρονου στον εισαγγελέα (φωτ.: EUROKINISSI/Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 38χρονο σύντροφο της εγκύου που βρέθηκε νεκρή

2/03/2026 - 2:45μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Π. Μαρινάκης: Οι Έλληνες πολίτες θα επαναπατριστούν μόλις αρθούν οι περιορισμοί πτήσεων στη Μέση Ανατολή

2/03/2026 - 1:36μμ
(Φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Με αίθριο καιρό, βοριαδάκι και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ξεκινά η εβδομάδα

2/03/2026 - 8:00πμ
(Φωτ.: Τουριστικός Όμιλος Βέροιας)
ΕΛΛΑΔΑ

Οι ροδακινιές της Βέροιας μετατρέπουν και φέτος τον ανθισμένο κάμπο σε ανοιχτό χώρο συνάντησης

1/03/2026 - 11:32μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η γαλλική φρεγάτα Languedoc που η Γαλλία θα στείλει στην Κύπρο (φωτ.: wikipedia commons)

Το «ευχαριστώ» του Ν. Χριστοδουλίδη στον Εμ. Μακρόν για τη στήριξη της Γαλλίας – «Je remercie chaleureusement le Président»

8 ώρες πριν
Καπνός υψώνεται πάνω από το αμερικανικό προξενείο στο Ντουμπάι (φωτ.: Χ/Shakir ahmed)

Επίθεση με drone στο προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι – Το Ισραήλ έπληξε υπόγεια εγκατάσταση πυρηνικών στην Τεχεράνη

8 ώρες πριν
(Φωτ.: facebook/Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης)

«Ρίζες που ηχούν» και μουχαμπέτι από τους Πόντιους φοιτητές και σπουδαστές Θεσσαλονίκης

9 ώρες πριν
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στη διάρκεια ομιλίας σε ναυτική βάση κοντά στην Μπρεστ (φωτ.: EPA/Yoan Valat/POOL)

Εμ. Μακρόν: Στέλνει αεροσκάφη και φρεγάτα στην Κύπρο – Έτοιμο για πόλεμο μακράς διάρκειας δηλώνει το Ιράν

9 ώρες πριν
Ο Γεώργιος Ζαρίφης, γιος του γενάρχη των Ζαρίφηδων, χρηματοδότησε και το σχολείο στα Θεραπειά, την παραλιακή περιοχή της Πόλης που απεικονίζεται στο καρτ ποστάλ (πηγή: levantineheritage.com/therap.htm)

Η οικογένεια Ζαρίφη, ο κόσμος του εμπορίου και των τραπεζών – Από τον Βόσπορο στα διεθνή εμπορικά κέντρα

10 ώρες πριν
(Φωτ.: Instagram/ipsilantisfrechen)

Οι Πόντιοι του Φρέχεν θα ανταμώσουν με τους Πόντιους Πανοράματος στον επετειακό χορό του «Υψηλάντη»

10 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign