pontosnews.gr
Κυριακή, 26/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Έρχεται κακοκαιρία στην Ελλάδα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

29/11/2020 - 8:11πμ
Έρχεται κακοκαιρία στην Ελλάδα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές αρχικά στα δυτικά και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, που μέχρι το απόγευμα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά, την Πελοπόννησο, από το απόγευμα στην ανατολική νησιωτική χώρα, τη Θράκη και πρόσκαιρα στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες.

Τη νύχτα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής ηπειρωτικής χώρας.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τη νύχτα κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία, Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Τα φαινόμενα στη Θράκη βαθμιαία από το απόγευμα κατά τόπους θα είναι έντονα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά στα νησιά του Ιονίου και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Εξασθένηση αναμένεται από αργά τη νύχτα στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα είναι από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα νότια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Τα φαινόμενα στην ανατολική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα από τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια και τα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες στις Κυκλάδες πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα βόρεια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στη Σάμο. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καπνός από τη φωτιά στο Καλλίδρομο Φθιώτιδας, Κυριακή 26 Ιουλίου 2026 (φωτ.: Facebook / Πυρκαγιά Ενημέρωση / Nikos Saliagas)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Φθιώτιδα, σε δύσβατο σημείο στο Καλλίδρομο – Επιχειρούν 6 εναέρια μέσα

26/07/2026 - 2:18μμ
Αναχώρηση μεταναστών από το λιμάνι του Ηρακλείου της Κρήτης για τον Πειραιά, στο πλαίσιο αποσυμφόρησης του νησιού (φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Οι ροές από τη Λιβύη δοκιμάζουν τις αντοχές του νησιού – Το σχέδιο και τα ανοιχτά μέτωπα

26/07/2026 - 10:09πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή με αίθριο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας – Έως 34°C ο υδράργυρος

26/07/2026 - 8:10πμ
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος με μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας, στο πλαίσιο της Συνόδου της UNESCO (φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Όλυμπος: Έρχεται η κρίσιμη απόφαση της UNESCO για την ένταξή του στην Παγκόσμια Κληρονομιά

26/07/2026 - 12:12πμ
(Φωτ.: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Ντογιάκου: Ποιος βρίσκεται πίσω από το σχέδιο επίθεσης – Οι νέες αποκαλύψεις

25/07/2026 - 10:55μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 80χρονος στο διαμέρισμά του στο Γαλάτσι – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

25/07/2026 - 10:28μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΓΑ: Ξεκίνησαν ήδη οι καταγραφές ζημιών από τις χαλαζοπτώσεις της Παρασκευής

25/07/2026 - 7:43μμ
(Φωτ. αρχείου: Mariakray / Pixabay)
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Δίχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα

25/07/2026 - 6:18μμ
Το σπίτι του ζευγαριού που επισκεφθηκε η 42χρονη διασώστρια του ΕΚΑΒ στη Σύρο (φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Σολάρης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος: Ποινική δίωξη στο ζευγάρι για τον βίαιο θάνατο της διασώστριας του ΕΚΑΒ

25/07/2026 - 5:50μμ
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη Αιγύπτιος με χειροβομβίδα – Είχε στόχο το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου

25/07/2026 - 4:26μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καπνός από τη φωτιά στο Καλλίδρομο Φθιώτιδας, Κυριακή 26 Ιουλίου 2026 (φωτ.: Facebook / Πυρκαγιά Ενημέρωση / Nikos Saliagas)

Φωτιά στη Φθιώτιδα, σε δύσβατο σημείο στο Καλλίδρομο – Επιχειρούν 6 εναέρια μέσα

13 λεπτά πριν
Πυροσβεστική ομάδα επιχειρεί στη δασική πυρκαγιά στην Αρές, στη νοτιοδυτική Γαλλία, αργά το βράδυ της 25ης Ιουλίου 2026 (φωτ.: EPA / Damien Rembert / Gironde Departmental Fire and Rescue Service)

Η Γαλλία καίγεται: 420.000 στρέμματα στάχτη στη Ζιρόντ – Απομακρύνθηκαν 220.000 άνθρωποι

38 λεπτά πριν
Ο δήμαρχος Νικολάι Αλεξάντροβιτς Αλεξέγιεφ με φόντο το κτήριο του Δημοτικού Συμβουλίου Μόσχας, μέσα στο οποίο εργάστηκε και δολοφονήθηκε (πηγή: nb-forum.ru)

Νικολάι Αλεξάντροβιτς Αλεξέγιεφ, ο Ελληνορώσος δήμαρχος της Μόσχας

1 ώρα πριν
Ο Θοδωρής Βλάχος και οι... χρυσοί παίκτες του, μετά την απονομή των μεταλλίων (φωτ.: Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας)

Η στιγμή της απόλυτης δικαίωσης: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική πόλο

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EPA / Steven Markham)

Επιτέλους χρυσό μετάλλιο η Εθνική πόλο – Κυπελλούχος κόσμου η Ελλάδα!

2 ώρες πριν
H ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου εγγράφηκε ομόφωνα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO ως Μικτό Αγαθό. Κορυφή Στεφάνι (φωτ.: Γραφείο Τύπου Υπουργείου Πολιτισμού)

Ο Όλυμπος στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ιστορική ομόφωνη απόφαση

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign