pontosnews.gr
Παρασκευή, 26/09/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Μητσοτάκης: Δωρεάν και όχι υποχρεωτικό το εμβόλιο – Όλοι μαζί θα οικοδομήσουμε το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας

28/11/2020 - 2:34μμ
Μητσοτάκης: Δωρεάν και όχι υποχρεωτικό το εμβόλιο – Όλοι μαζί θα οικοδομήσουμε το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

«Θα την ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση κι όταν την ξεπεράσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα είναι πολύ πιο ισχυρό. Θα είναι πιο ισχυρό σε επίπεδο εξοπλισμού, θα είναι και πιο ισχυρό σε επίπεδο προσωπικού. Και με το καλό, όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια, όλοι μαζί θα οικοδομήσουμε το νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας». Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη από το «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη κατά της πανδημίας στην πρώτη γραμμή.

«Είμαστε βαθιά υποχρεωμένοι. Ολη η ελληνική κοινωνία στέκεται με σεβασμό απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιέστηκε και πιέζεται, όμως αντέχει και θα αντέξει» ανέφερε.

«Όλη η ελληνική κοινωνία στέκεται με σεβασμό απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Δεν είμαστε εδώ πέρα για να ωραιοποιήσουμε καμία απολύτως κατάσταση. Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε – όπως σας είπα – τη στήριξη σε όλο το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη βόρεια Ελλάδα η οποία δοκιμάζεται, να έχω μία προσωπική εικόνα της κατάστασης αλλά και να μιλήσω τη γλώσσα της αλήθειας και της αισιοδοξίας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην επίσκεψή του στο «Ιπποκράτειο», ο πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στο οποίο εξέφρασε τις ευχαριστίες για τον αγώνα που δίνει στην «πρώτη γραμμή» κατά της πανδημίας και πρόσθεσε ότι στη βόρεια Ελλάδα βλέπουμε τις πρώτες ενθαρρυντικες ενδείξεις.

«Κάνετε πολύ σπουδαία δουλειά. Είμαστε βαθιά υποχρεωμένοι. Ολη η ελληνική κοινωνία στέκεται με σεβασμό απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας πιέστηκε και πιέζεται. Αντέχει όμως και θα αντέξει. Και να ξέρετε ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη της πολιτείας και την αμέριστη προσωπική μου φροντίδα. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Εσείς στέλνετε πάνω από όλα το μήνυμα ότι μέχρι να περάσει αυτή η κρίση πρέπει όλοι να προσέχουμε.

»Έχουμε ήδη τις πρώτες ενθαρρυντικές ενδείξεις ότι αρχίζει κάπως να μειώνεται το ιικό φορτίο ειδικά εδώ στη βόρειο Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι και όλοι οι συμπολίτες μας θα καταλάβουν ότι και ως ένδειξη σεβασμού σε εσάς πάνω από όλα, που δίνετε αυτόν τον αγώνα 24 ώρες το 24ωρο πρέπει όλοι να προσέξουμε για να περάσουμε στην άλλη όχθη του ποταμού με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά ειδικά γιατί ξέρω ότι και στην παιδοψυχιατρική κάνετε μια σπουδαία δουλειά», υπογράμμισε.

Σήμερα υπάρχουν 25 κλίνες ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο και θα προστεθούν ακόμα 30 κλίνες ΜΕΘ και 8 ΜΑΦ με τη δωρεά του ΙΝΣ και χρονοδιάγραμμα παράδοσης τις 26 Φεβρουαρίου. Θα είναι μία μεγάλη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και στην μάχη κατά του COVID αλλά και για την επόμενη μέρα. pic.twitter.com/rax35q8I8d

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 28, 2020

«Δεν θα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο»
Αναφερόμενος στα εμβόλια που αναμένονται, στο σχέδιο εμβολιασμού των πολιτών και στα fake news o πρωθυπουργός τόνισε «πόσο σημαντικό είναι τώρα που θα ξεκινήσουμε μια μεγάλη εμβολιαστική εκστρατεία να μιλήσουν πάνω από όλα οι ειδικοί, οι επιστήμονες για το πόσο απαραίτητο είναι να κάνουμε όλοι το εμβόλιο». «Πρέπει να τονίσω ακόμη μια φορά ότι το εμβόλιο θα είναι δωρεάν από την πολιτεία, δεν θα είναι υποχρεωτικό, αλλά στηριζόμαστε στην κοινή λογική των συμπολιτών μας αλλά κυρίως στις συμβουλές που θα δώσουν πάνω από όλα οι ειδικοί, οι γιατροί, για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τον Ιανουάριο που θα ξεκινήσει και το μεγάλο εμβολιαστικό πρόγραμμα», συμπλήρωσε.

Εκπρόσωπος των νοσηλευτριών, υποδεχόμενη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέφερε: «Κύριε πρωθυπουργέ, μας τιμά η παρουσία σας στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ευελπιστούμε στην περαιτέρω στήριξή σας γιατί το προσωπικό καταβαλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον πολύ μεγάλο αριθμό των ασθενών και αυτό εμπράκτως καθημερινά το κάνει με αυτοθυσία και υπεράνθρωπη προσπάθεια».

Σε συζήτηση που είχε ο Κ. Μητσοτάκης για τους γιατρούς, για τον αριθμό των ΜΕΘ του νοσοκομείου, είπε ότι υπάρχουν σήμερα 25 κλίνες ΜΕΘ και θα προστεθούν ακόμα 30 κλίνες ΜΕΘ και 8 ΜΑΦ με τη δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχος και χρονοδιάγραμμα παράδοσης τις 26 Φεβρουαρίου. Τόνισε ότι παράλληλα με τον αγώνα των γιατρών πρέπει και οι πολίτες να δείξουν υπευθυνότητα με την τήρηση των μέτρων.

«Ελπίζω να είναι η πρώτη και μακάρι να είναι η τελευταία φορά που θα αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κρίση και ειδικά στους ειδικευόμενους πέσατε στα βαθιά αλλά ξέρω ότι κάνετε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Πραγματικά εύχομαι να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ξανά ποτέ μία τέτοια κρίση, αλλά αν ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί κι αυτό που πρέπει, από τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, μέχρι τους απλούς πολίτες από τους οποίους δεν ζητάμε πολλά πράγματα: Ζητάμε να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους εκτός και εντός σπιτιών, να βρίσκονται με την οικογένειά τους. Θα την ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση και όσο πιο σύντομα την ξεπεράσουμε, τόσο λιγότερες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές θα έχουμε» επεσήμανε.


(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)

Στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, στην Πυλαία
Ο επόμενος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού ήταν η Πυλαία, όπου επισκέφθηκε τον θάλαμο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, ο οποίος εκσυγχρονίστηκε και λειτουργεί με νέα μορφή εδώ και 10 περίπου μέρες. Από το νέο θάλαμο επιχειρήσεων, χειριστές μπορούν να βλέπουν ζωντανά όλες τις μονάδες ΜΕΘ σε όλη την Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Αθήνα.

Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε μέσα από τον ασύρματο του ΕΚΑΒ σε όλα τα πληρώματα που βρίσκονταν σε βάρδια σε Αθήνα, Λάρισα, Καβάλα, Γιάννενα και σε όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Τον πρωθυπουργό προλόγισε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου. Στον χαιρετισμό του προς τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, ο Κ. Μητσοτακης ανέφερε: «Καλημέρα σας, καλημέρα από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη, από το Συντονιστικό Κέντρο του ΕΚΑΒ. Θέλω από καρδιάς και πιστεύω εκ μέρους όλων των Ελληνίδων, όλων των Ελλήνων, να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη σπουδαία δουλειά την οποία κάνετε, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες όπου η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει αυξηθεί σημαντικά.

»Γνωρίζετε καλά ότι ο ρόλος σας είναι απολύτως κρίσιμος. Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σήμερα ουσιαστικά ως μία μεγάλη υγειονομική περιφέρεια και η ασφαλείς και γρήγορες διακομιδές των ασθενών προς τα νοσοκομεία που πρέπει να τους περιθάλψουν είναι απολύτως καθοριστική, προκειμένου να μπορούμε όλοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κοινωνίας. Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ, να ξέρετε ότι απολαμβάνετε της αγάπης, της εμπιστοσύνης της ελληνικής κοινωνίας.

»Και να γνωρίζετε – όπως πιστεύω το έχουμε αποδείξει – ότι η κυβέρνηση στέκεται δίπλα στο ΕΚΑΒ, δίπλα στους διασώστες, στους γιατρούς, τους οδηγούς, σε όλες και σε όλους που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τους εαυτούς τους και είναι ένα πολύ σημαντικό γρανάζι σε αυτή τη μεγάλη συλλογική εθνική προσπάθεια την οποία κάνουμε, για να πολεμήσουμε αυτή την πρωτοφανή πανδημία».

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι όλη η χώρα είναι μια ενιαία υγειονομική περιφέρεια.

«Είμαστε όλοι μια ομάδα γιατι και αυτό το είπαμε από την πρώτη στιγμή και με τον υπουργό και με τον γενικό και με όλα τα στελέχη, ότι ουσιαστικά σε μια κρίση πανδημίας η χώρα είναι μια υγειονομική περιφέρεια, άρα όλες οι διακομιδές – είτε γίνονται με ασθενοφόρα είτε αν χρειάζεται μέχρι και αεροπορικώς – παίζουν κρίσιμο ρόλο ώστε να μπορούμε να αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Άρα ο ρόλος σας είναι απολύτως καθοριστικός, σας έχουμε μέσα στην καρδιά μας και σας λέμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ”» τόνισε.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος / EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΗΠΑ: Μητσοτάκης-Γκίλφοϊλ συναντήθηκαν για πρώτη φορά

25/09/2025 - 8:56μμ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σε συζήτηση με την αρχισυντάκτρια της «Wall Street Journal», Emma Tucker, στο περιθώριο των εργασιών της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 80ής Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025. (Φωτ.: Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού/Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στη WSJ: Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με την Τουρκία για τη Chevron – Eάν αυτό τους προκαλεί δυσφορία, «c’est la vie»

25/09/2025 - 8:39πμ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Γεραπετρίτης στην 80ή Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεραπετρίτης για Μητσοτάκη-Ερντογάν: Δεν σταματά ο διάλογος με την Τουρκία

24/09/2025 - 10:17μμ
Σε πρώτο πλάνο ο Νίκος Σαλάτας, στην Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έβαλε «φωτιά» η κατάθεση του πρώην προέδρου Νίκου Σαλάτα – Ευθύνες στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, αιχμές για Μαξίμου

24/09/2025 - 8:53μμ
Εικόνα από τη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση όλων των ζητημάτων που έχουν ανακύψει σχετικά με τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Άρχισε η διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων για τις παράνομες αγροτικές επιδοτήσεις

24/09/2025 - 4:23μμ
Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλά στην τελετή απονομής των Βραβείων Ειρήνης και Συνεργασίας των Βαλκανικών Λαών, στο ΠΑΜΑΚ (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Νίκος Αρβανιτίδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για το αίτημα εκταφής: Η άρνηση είναι απόπειρα ταφής της αλήθειας

24/09/2025 - 9:08πμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Γ. Γαραντζιώτη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελλάδα-Κύπρος: Προσηλωμένες στην υλοποίηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης

23/09/2025 - 8:00μμ
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Μέγαρο Μαξίμου, 7 Δεκεμβρίου 2023 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβλήθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν – Τι λέει η Ελλάδα

23/09/2025 - 4:32μμ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε θερμή χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη,  στην Αθήνα (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Την Τρίτη, στο «Σπίτι της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη

22/09/2025 - 6:00μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στο Μαξίμου (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα βήμα πίσω από τον Ερντογάν, 10 μονάδες πίσω από τον κανένα – Το δύσκολο φθινόπωρο του Κ. Μητσοτάκη

22/09/2025 - 10:09πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών (φωτ.: EPA/Sarah Yenesel)

Μαζική αποχώρηση αντιπροσωπειών από την ομιλία Νετανιάχου στον ΟΗΕ – Εμφανίστηκε ανένδοτος για συνέχιση του πολέμου

17 λεπτά πριν
(Φωτ.: EPA/Yoan Valat)

Νικολά Σαρκοζί: Στη φυλακή La Sante, σε κελί με τηλεόραση και ψυγείο θα εκτίσει την ποινή του

50 λεπτά πριν
(Φωτ.: gastronomos.gr / Χριστίνα Γεωργιάδου)

«Δρα κοφτέδα», ή μπόμπες, ή «καμηλού ττόπα» – Η φαρασιώτικη κουζίνα στα καλύτερά της

1 ώρα πριν
(Φωτ.: ΟΠΑΠ)

Νέα εξόρμηση του Μάκη στη νυχτερινή Αθήνα – Σε ποια μαγαζιά πήγε και κέρασε τους θαμώνες φαγητό και ποτό

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Τέμπη: Δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι για εκταφή του γιου του – Εκδόθηκε εισαγγελική παραγγελία

3 ώρες πριν

Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας: Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο γλέντι σε καζάνι

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign