pontosnews.gr
Πέμπτη, 3/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες (χάρτης)

16/10/2020 - 8:11πμ
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας, με κάποιες περιοχές να πλήττονται περισσότερο. Βροχές και καταιγίδες έχουν ήδη εκδηλωθεί στα βορειοδυτικά.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, πιθανότατα να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Η Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, αναμένονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Κάντε κλικ πάνω στο χάρτη για να τον δείτε μεγαλύτερο

Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν. Στη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις, βαθμιαία τοπικές βροχές και το μεσημέρι-απόγευμα πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν αναμένονται σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 και στην Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από αργά το απόγευμα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 5 με 6, στα βόρεια από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πυροσβεστικό αεροσκάφος πραγματοποιεί ρίψεις νερού (φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ / Βασίλης Ψωμάς)
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στη Φλώρινα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Κρυσταλλοπηγή

3/09/2026 - 8:32πμ
Παιδικός ανεμόμυλος με φόντο τον συννεφιασμένο ουρανό (φωτ.: Θανάσης Καλλιαράς/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Άστατος ο καιρός την Πέμπτη – Βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά σήμερα

3/09/2026 - 8:08πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: Διακοπή σιδηροδρομικών δρομολογίων λόγω πυρκαγιάς κοντά στις γραμμές

2/09/2026 - 11:30μμ
(Φωτ.: hcg.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Από τα 35 γραμμάρια κοκαΐνης στα 1 εκατ. ευρώ σε real estate

2/09/2026 - 9:00μμ
Το ουκρανικό Antonov κοντά στο οποίο βρέθηκε το drone (φωτ.: EPA / Filip Singer)
ΕΛΛΑΔΑ

Γερμανία: Δύο συλλήψεις για τις επιθέσεις με drone στη Λειψία

2/09/2026 - 6:15μμ
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο 43χρονος άνδρας και η 38χρονη γυναίκα (φωτ.:  EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στο ζευγάρι και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη στον 26χρονο

2/09/2026 - 4:51μμ
Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι δύο από τους κατηγορουμένους για την υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη. Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026  (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Προς νέα δικογραφία για ανθρωποκτονία – Τα τρία «κλειδιά»

2/09/2026 - 2:38μμ
Καπνός από τη φωτιά στην Κάρυστο. Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: Facebook / Πυρκαγιά Ενημέρωση / Lefteris Ath)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Τρία μέτωπα – Το ένα κινείται προς την πόλη

2/09/2026 - 1:50μμ
(Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κάρυστο: Μήνυμα του 112 – Στη μάχη έξι εναέρια μέσα

2/09/2026 - 12:11μμ
Το πιστόλι, η χειροβομβίδα, οι γεμιστήρες, τα φυσίγγια και το μεταλλικό ξιφίδιο που κατασχέθηκαν από το σπίτι του 68χρονου στην Κομοτηνή (φωτ.: Ελληνική Αστυνομία)
ΕΛΛΑΔΑ

«Vor V Zakone» στην Κομοτηνή: Ο τίτλος του υποκόσμου πίσω από τη σύλληψη του 68χρονου

2/09/2026 - 10:27πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ημαθία: Το 1ο «Παρακάθ’ Νεολαίας» στην Καστανιά και τη Μικρή Σάντα είναι γεγονός

9 λεπτά πριν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον, ΗΠΑ (φωτ.: EPA/SAMUEL CORUM / POOL)

Ντόναλντ Τραμπ: Πρόθυμος για σύνοδο κορυφής με τον Βλαντίμιρ Πούτιν μόλις υπάρξει συμφωνία για την Ουκρανία

32 λεπτά πριν
Πυροσβεστικό αεροσκάφος πραγματοποιεί ρίψεις νερού (φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ / Βασίλης Ψωμάς)

Συναγερμός στη Φλώρινα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Κρυσταλλοπηγή

56 λεπτά πριν
Παιδικός ανεμόμυλος με φόντο τον συννεφιασμένο ουρανό (φωτ.: Θανάσης Καλλιαράς/ EUROKINISSI)

Άστατος ο καιρός την Πέμπτη – Βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά σήμερα

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EPA / Khaled Elfiqi

Αγία Αικατερίνη Σινά: Παρέμβαση των ΗΠΑ για το καθεστώς της ιεράς μονής

8 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

Κύπελλο Ελλάδας: Με το δεξί ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Ατρόμητος στη League Phase – Βροχερό 0-0 στην Τούμπα

9 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV