pontosnews.gr
Τρίτη, 28/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες (χάρτης)

16/10/2020 - 8:11πμ
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας, με κάποιες περιοχές να πλήττονται περισσότερο. Βροχές και καταιγίδες έχουν ήδη εκδηλωθεί στα βορειοδυτικά.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, πιθανότατα να σημειωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Η Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, αναμένονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Κάντε κλικ πάνω στο χάρτη για να τον δείτε μεγαλύτερο

Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν. Στη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις, βαθμιαία τοπικές βροχές και το μεσημέρι-απόγευμα πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν αναμένονται σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 και στην Κρήτη έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από αργά το απόγευμα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 5 με 6, στα βόρεια από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Πηγή: bbnet2.gein.noa.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιον Όρος: Σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ κοντά στις Καρυές

28/07/2026 - 1:27μμ
(Φωτ.: Περιφέρεια Αττικής)
ΕΛΛΑΔΑ

Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 6,2 τόνοι ακατάλληλα κρέατα μετά από συντονισμένη επιχείρηση

28/07/2026 - 12:59μμ
(Φωτ. αρχείου: facebook / Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Με έντονη ποντιακή και μικρασιατική παρουσία οι 35ες Γιορτές Παλιάς Πόλης

28/07/2026 - 12:30μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Λεωνίδας Τζέκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για τα Τέμπη: Ομόφωνα απέρριψε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας τα αιτήματα αναβολής

28/07/2026 - 10:57πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Ψωμάς)
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαμίλια: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για την τραγωδία στο εργοστάσιο ξιδιού

28/07/2026 - 9:05πμ
(Φωτ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος ο καιρός με θερμοκρασίες έως 38°C – Ενισχύονται οι βοριάδες στο Αιγαίο

28/07/2026 - 8:08πμ
(Φωτ.: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΛΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος: Μία μαχαιριά στον θώρακα προκάλεσε τον θάνατο της 42χρονης διασώστριας – Την Τρίτη οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων

27/07/2026 - 10:46μμ
(Φωτ.: ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Τρεις συλλήψεις για την έκρηξη και την πυρκαγιά σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια Κορινθίας – Ανάμεσά τους ο ιδιοκτήτης

27/07/2026 - 9:22μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΑΣΥ: Πειθαρχική διαδικασία για οδηγό τραμ που κάπνιζε στην καμπίνα, με τα πόδια πάνω στην κονσόλα χειρισμού

27/07/2026 - 8:54μμ
Αεροφωτογραφία του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Αντώνης Νικολόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο Νίκαιας 9 άτομα από κρούσμα σαλμονέλας – Όλοι είχαν φάει στο ίδιο κατάστημα, στο Περιστέρι

27/07/2026 - 7:30μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)

ΠΟΕ: Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τον οργανωμένο ποντιακό ελληνισμό η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

20 λεπτά πριν
(Φωτ.: EPA / George Christophorou)

Κύπρος: Ισχυρή δέσμευση για επίλυση του Κυπριακού εξέφρασε ο Γκουτέρες μετά τη συνάντηση με τον Χριστοδουλίδη

49 λεπτά πριν
(Φωτ.: EPA / Jiji Press)

Ιαπωνία: Τουλάχιστον 50 τραυματίες από ισχυρότατο σεισμό μεγέθους 7,1 βαθμών – Κτήρια κατέρρευσαν, προκλήθηκαν ζημιές στις υποδομές

1 ώρα πριν
(Πηγή: bbnet2.gein.noa.gr)

Άγιον Όρος: Σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ κοντά στις Καρυές

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Περιφέρεια Αττικής)

Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 6,2 τόνοι ακατάλληλα κρέατα μετά από συντονισμένη επιχείρηση

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: facebook / Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης)

Ξάνθη: Με έντονη ποντιακή και μικρασιατική παρουσία οι 35ες Γιορτές Παλιάς Πόλης

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign