pontosnews.gr
Παρασκευή, 24/10/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Αλλάζει ο καιρός σήμερα – Έρχεται ο «Ιανός» με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

17/09/2020 - 8:08πμ
Αλλάζει ο καιρός σήμερα – Έρχεται ο «Ιανός» με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Πέμπτη και σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, που εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, προβλέπονται τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά.

Σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο (από τη Λευκάδα και νοτιότερα) και την Πελοπόννησο, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές από το απόγευμα.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα και από τα νότια σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά.

Η κακοκαιρία αναμένεται σφοδρή και για αυτό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς έδωσε χθες οδηγίες στους πολίτες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που γρήγορα και από τα νοτιοδυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο και από τις μεσημβρινές ώρες και στα υπόλοιπα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο (από τη Λευκάδα και νοτιότερα) και στη δυτική Πελοπόννησο, οι οποίες από το απόγευμα και μετά θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά και νότια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από τις προμεσημβρινές ώρες στην ανατολική Πελοπόννησο και την κεντρική Στερεά και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά και τα δυτικότερα τμήματα της Θεσσαλίας. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα στην ανατολική Πελοπόννησο, οι οποίες από τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στα νοτιότερα τμήματα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, που από το απόγευμα και από τα νότια θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθούν από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος. Μετά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα είναι από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Πηγή: messolonghinews.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Κλειστά τα σχολεία λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση

23/10/2025 - 10:15μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Παίδων «Αγία Σοφία»: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ νοσηλεύεται 15χρονος που υπέστη ανακοπή

23/10/2025 - 7:53μμ
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται ύποπτο …μουστοκούλουρο που παράγεται και συσκευάζεται στο Άργος

23/10/2025 - 4:55μμ
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος της 16χρονης

23/10/2025 - 4:27μμ
(Φωτ.: MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Διονύσης Σαββόπουλος: Το μεσημέρι του Σαββάτου το τελευταίο αντίο

23/10/2025 - 3:28μμ
Ορισμένα από τα κατασχεμένα ΙΧ, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (φωτ.: Ελληνική Αστυνομία)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε το κύκλωμα των παράνομων επιδοτήσεων – Κατασχέθηκαν 14 ΙΧ, θεριζοαλωνιστική μηχανή και ζώα

23/10/2025 - 12:00μμ
Το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Γιάννης Λιάκος/POOL)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 16χρονης στο Γκάζι: «Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα, το νοσοκομείο ενημέρωσε την αστυνομία»

23/10/2025 - 10:23πμ
Πρωινή ομίχλη σκέπασε το Ναύπλιο λόγω της αυξημένης υγρασίας στην περιοχή (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ευάγγελος Μπουγιώτης)
ΕΛΛΑΔΑ

Άστατος καιρός και την Πέμπτη – Βροχές, καταιγίδες, νοτιάδες και ομίχλες

23/10/2025 - 8:00πμ
Η έδρα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα βρίσκεται στο κτήριο του Πρωτοδικείου Αθηνών (φωτ.: Γεωργία Βορύλλα)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για τις 37 συλλήψεις – Ιεραρχική δομή, δόλιες δηλώσεις και dolce vita

22/10/2025 - 8:41μμ
Ασθενοφόρο (φωτ.: αρχείο EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή 16χρονη έξω από κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι – Βότκα έπινε η παρέα της

22/10/2025 - 7:28μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

Europa League: Νίκη σε τρελό ματς στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ

3 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI)

Europa League: Λύγισε στο Ρότερνταμ ο Παναθηναϊκός

4 ώρες πριν
(Φωτ.: instagram/syllogos_xeniteas_ehingen)

Ο «Ξενιτέας» του Ehingen γιορτάζει 40 χρόνια παρουσίας

4 ώρες πριν
Πρέσβεις, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλοι αξιωματούχοι Ελλάδας-Τουρκίας συναντήθηκαν για να συζητήσουν τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΥΠΕΘΑ/STR)

Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης: Στη Σμύρνη συναντήθηκαν οι αντιπροσωπείες Ελλάδας-Τουρκίας

5 ώρες πριν
(Φωτ.: NDP PHOTO / Θωμάς Δασκαλάκης)

«Ζητείται ψεύτης» για …καλό σκοπό – Μια μεγάλη βραδιά θεάτρου και κοινωνικού έργου για παιδιά

5 ώρες πριν
(Πηγή: messolonghinews.gr)

Μεσολόγγι: Κλειστά τα σχολεία λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση

6 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign