Ο Ολυμπιακός, πετυχαίνοντας την τρίτη φετινή νίκη του επί του ΠΑΟΚ, ανέτρεψε το 3-2 του πρώτου ημιτελικού στην Τούμπα, και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα βρει μπροστά του την ΑΕΚ, η οποία νωρίτερα πήρε την πρόκριση σε ένα συγκλονιστικό ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Στο 65′ ο Μασούρας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στη ρεβάνς με τον Δικέφαλο του βορρά, που έγινε απόψε στο Καραϊσκάκη, και ο Καμαρά διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 85′ στέλνοντας τους Ερυθρόλευκους στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2016.
Γκολ και φάσεις του ημιτελικού στο Καραϊσκάκη
Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 83΄ αλλά ο Σα απέκρουσε εκπληκτικά την κεφαλιά του Βαρέλα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις του ημιτελικού ο Ελ Καντουρί είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ολλανδού ρέφερι Μπιέρν Κάιπερς και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια.