pontosnews.gr
Πέμπτη, 1/10/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

«Κόκκινο ποτάμι»: Σε νέα ώρα από την Κυριακή (βίντεο)

10/06/2020 - 3:34μμ
«Το κόκκινο ποτάμι» στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης - Cover Image
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

«To κόκκινο ποτάμι», η επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, επέστρεψε με καινούργια επεισόδια, μετά την αναγκαστική παύση των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας. Από την Κυριακή 14 Ιουνίου αλλάζει η ώρα προβολής, και μετακινείται στις 22:00, στο πρόγραμμα του Open.

Στο επεισόδιο της Κυριακής δολοφονείται ο μικρός Συμεών.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο
Η ζωή του Ονούρ Ασλάν κινδυνεύει και ο γιατρός Νικολαΐδης τον χειρουργεί περιμένοντας ως αντάλλαγμα τη σωτηρία της οικογένειάς του. Ο Ονούρ Ασλάν όμως, παρότι χρωστά τη ζωή του στον γιατρό, φέρεται με αχαριστία και τον αντιμετωπίζει εχθρικά. Ο Νικολαΐδης δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Η οργή του είναι τόσο μεγάλη που επιχειρεί να τον σκοτώσει. Ο Κερέμ μπαίνει στη μέση και γλιτώνει τον Ασλάν την τελευταία στιγμή. Εν τω μεταξύ, στο σπίτι του Παυλίδη φτάνουν η Σοφία και η Αρίν. Η Ευγενία τούς λέει πως ο Μίλτος είναι ζωντανός και κατευθύνεται προς το Ερζερούμ.

Την ίδια ώρα, ανήσυχη η Ιφιγένεια ζητά επιτακτικά από τον Μίλτο και τους γονείς του Αλί να φύγουν από την πόλη. Ενώ συζητούν, διαπιστώνουν ότι ο Συμεών έχει εξαφανιστεί. Ο μικρός έχει βγει από το σπίτι για να πάει στον τάφο του Αλί. Για κακή του τύχη, ο Μουράτ τον ακολουθεί και βρίσκεται μπροστά του. Μετά από μερικές ώρες αγωνιώδους αναζήτησης, ο Νεντίμ και η Μελικέ βρίσκουν το αγοράκι σκοτωμένο. Το τραγικό συμβάν τους οδηγεί στην απόφαση να εγκαταλείψουν, όσο το δυνατόν συντομότερα, την πόλη.

Την ώρα που ετοιμάζουν τα πράγματά τους, κάνει την εμφάνισή του ο Βαλής, ο οποίος αντιλαμβάνεται τι πάνε να κάνουν και αρχίζει τις απειλές. Η Μελικέ αντιδρά προτάσσοντας ένα μαχαίρι. Ο Βαλής καταφέρνει να την αφοπλίσει και τη στιγμή που είναι έτοιμος να την χτυπήσει, μπαίνει στη μέση ο Μίλτος. Οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια και ο Μίλτος αρχίζει να τον χτυπά αλύπητα.

Ο Βαλής για να γλιτώσει πιάνει το όπλο του και βγαίνει από το σπίτι. Ουρλιάζει ότι η οικογένεια είναι χριστιανοί. Οι φωνές του προκαλούν τη συγκέντρωση ενός απειλητικού πλήθους μπροστά από την πόρτα του σπιτιού. Ο Μίλτος προσπαθεί να το σκάσει και πέφτει επάνω στον οπλισμένο Μουράτ. Η επέμβαση των Ρώσων στρατιωτών, που τον συλλαμβάνουν, τον γλιτώνει από τα χειρότερα. Στη συνέχεια ο Νεντίμ πηγαίνει στον Ρώσο διοικητή και του ζητά να αφήσει ελεύθερο τον Μίλτο. Όταν η προσπάθειά του πέφτει στο κενό, ο Μίλτος εκλιπαρεί τον Νεντίμ να πάρει τη Μελικέ, την Ιφιγένεια και το μωρό και να φύγουν αμέσως μακριά.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Έλσα Γαλανίδου-Μπαλφούσια τον Μάιο του 2012 στη Σύρο, καλεσμένη του τοπικού συλλόγου Ποντίων (φωτ.: Facebook / Rania Pantazidou)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Έλσα Γαλανίδου-Μπαλφούσια: Η γυναίκα που κράτησε τον Πόντο στις μικρές ιστορίες του

30/09/2026 - 11:21μμ
Το μνημείο για τους πρόσφυγες του 1922, στην καρδιά της Πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ. Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: rthess.gr)
ΠΟΝΤΟΣ

ΑΠΘ: Μια ελιά για τους πρόσφυγες του 1922 – Αποκαλύφθηκε το νέο μνημείο

30/09/2026 - 8:12μμ
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση «Ση προσφυγιάς τα στράτας», στην Κατερίνη. Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: Facebook / Ιστορικός Ποντιακός Σύλλογος Νεοκαισάρειας Κοτζά Αναστάς)
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Κατερίνη: Ο «Κοτζά Αναστάς» έφερε στη σκηνή τις μνήμες της προσφυγιάς

30/09/2026 - 7:24μμ
Τμήμα χειρόγραφης καταγραφής σε Καραμανλήδικα όπου αναφέρονται ονόματα Τούρκων διωκτών χριστιανών στο Αλατζάμ της Σαμψούντας (πηγή: archives.lib.auth.gr/u-2360)
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Τεκμήρια Γενοκτονίας στο αρχείο της ΕΛΘ: Ονόματα Τούρκων που εκδίωξαν χριστιανούς στη Σαμψούντα

30/09/2026 - 4:50μμ
(Φωτ. αρχείου: pontosnews.gr)
ΠΟΝΤΟΣ

Κέντρο Ποντιακών Μελετών: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο – Πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης

30/09/2026 - 4:18μμ
(Εικ.: ΧΚ)
ΠΟΝΤΟΣ

Μαθαίνω ποντιακά: Γνωρίζετε τι σημαίνει «σερπέσκα»;

30/09/2026 - 2:00μμ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Σωματείο «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα»: Ψήφισμα για τον θάνατο της Έλσας Γαλανίδου-Μπαλφούσια

30/09/2026 - 10:40πμ
Ο φάρος Ιντζέμπουρούν της Σινώπης από ψηλά (φωτ.: sinoptanitimdernegi.com)
ΠΟΝΤΟΣ

Οι γαλλικοί φάροι του Εύξεινου Πόντου, πέτρινοι φρουροί της ποντιακής ακτογραμμής

30/09/2026 - 10:16πμ
(Πηγή: poe.org.gr)
ΠΟΝΤΟΣ

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος αποχαιρετά την Ελισάβετ (Έλσα) Γαλανίδου-Μπαλφούσια

29/09/2026 - 9:32μμ
(Φωτ.: facebook.com/Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής - ΕΠΟΝΑ)
ΠΟΝΤΟΣ

«Αντίο» από την Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής στην Έλσα Γαλανίδου-Μπαλφούσια

29/09/2026 - 9:00μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ναός της Παναγίας Σουμελά στο Αλεθρικό της επαρχίας Λάρνακας (φωτ.: Facebook / Charalambos Iordanous)

Κύπρος: Εγκαίνια για την Παναγία Σουμελά στο Αλεθρικό – Το αναλυτικό πρόγραμμα

8 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)

Euroleague: Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός, άνετα τη Βιλερμπάν

8 ώρες πριν
Η Έλσα Γαλανίδου-Μπαλφούσια τον Μάιο του 2012 στη Σύρο, καλεσμένη του τοπικού συλλόγου Ποντίων (φωτ.: Facebook / Rania Pantazidou)

Έλσα Γαλανίδου-Μπαλφούσια: Η γυναίκα που κράτησε τον Πόντο στις μικρές ιστορίες του

8 ώρες πριν
Περαστικοί έξω από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στην Αμπούτζα της Νιγηρίας, στις 29 Απριλίου 2025 (φωτ. αρχείου: EPA / Afolabi Sotunde)

Νιγηρία: Η ανύπαρκτη υπηρεσία που απέκτησε διευθυντή, γραφεία και… προϋπολογισμό

9 ώρες πριν
Επιβάτες της πτήσης FZ 1073 στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, μετά την περιπέτεια που έζησαν στον αέρα. 30 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EPA / Abir Sultan)

Flydubai: Το Ισραήλ μιλά για τρομοκρατική απόπειρα – Τι καταγγέλλει ο Νετανιάχου

9 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

EuroCup: Ξέσπασμα στην 4η περίοδο και νίκη για τον ΠΑΟΚ

9 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV