pontosnews.gr
Πέμπτη, 23/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Άστατος καιρός σήμερα – Χαμηλή για την εποχή η θερμοκρασία

23/04/2020 - 8:09πμ
Άστατος καιρός σήμερα – Χαμηλή για την εποχή η θερμοκρασία
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα με τοπικές βροχές στα δυτικά, έως το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια και από το βράδυ στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που από αργά το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά 7 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το μεσημέρι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και νωρίς το πρωί στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Στις υπόλοιπες περιοχές και τη Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα είναι από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα αρχικά στα βόρεια και από το βράδυ στα νότια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο βόρειο και από αργά το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και το πρωί στα ημιορεινά της Ηπείρου. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού τη νύχτα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα είναι από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 και στην Ήπειρο έως και 8 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές που το βράδυ θα σταματήσουν. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στη νότια Πελοπόννησο το βράδυ πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά και νότια 6 με 7 και τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα στα νότια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ στην Κρήτη, σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 και στη νότια Κρήτη έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα νότια θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Νέοι αντιπρόεδροι σε Συμβούλιο της Επικρατείας και Άρειο Πάγο

23/07/2026 - 3:35μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Εξαρθρώθηκε σπείρα τηλεφωνικών απατών – Τέσσερις συλλήψεις επ’ αυτοφώρω

23/07/2026 - 2:29μμ
(Φωτ.: Βασίλης Παπαδόπουλος/ Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής σε ΑΕΙ και δημόσιες ΣΑΕΚ – Όλα τα στοιχεία

23/07/2026 - 12:43μμ
(Φωτ.: EPA/Carlos Seijas)
ΕΛΛΑΔΑ

Βενεζουέλα: Σχεδόν 5.400 οι νεκροί, έναν μήνα μετά την καταστροφή του διπλού σεισμού

23/07/2026 - 11:59πμ
(Φωτ.: Θανάσης Δημόπουλος/ Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Μάτι: Οκτώ χρόνια μετά, η μνήμη παραμένει ζωντανή – Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την τραγωδία

23/07/2026 - 10:24πμ
(Φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη: Σήμερα απολογείται ο 60χρονος – Τι εξετάζουν οι Αρχές

23/07/2026 - 9:03πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: O 28χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του

23/07/2026 - 8:35πμ
(Φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΕΛΛΑΔΑ

Από τους 43°C στη δροσιά: Υποχωρεί ο καύσωνας, πέφτει αισθητά η θερμοκρασία

23/07/2026 - 8:08πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του 73χρονου ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου

22/07/2026 - 11:15μμ
(Φωτ.: ΜΕΤΕΟ/ΕΑΑ)
ΕΛΛΑΔΑ

Καύσωνας με θερμοκρασίες πάνω από 43°C – Η αποτίμηση της πιο ζεστής ημέρας του φετινού καλοκαιριού

22/07/2026 - 10:20μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: merponky.gr.)

«Τα αντικείμενα διηγούνται τις ιστορίες των ανθρώπων τους»: Μια βραδιά όπου η ποντιακή μνήμη πήρε ξανά ζωή

14 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Νέοι αντιπρόεδροι σε Συμβούλιο της Επικρατείας και Άρειο Πάγο

41 λεπτά πριν
(Φωτ.: allwyn.gr)

Αποκλειστική συνέντευξη του Λάζαρου Ρότα στο «Off The Record» του PS Blog (vid.)

54 λεπτά πριν
(Πηγή: facebook.com/ Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρού Δάσους)

Μικρόδασος Κιλκίς: Ποντιακό γλέντι την Κυριακή 2 Αυγούστου

1 ώρα πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Καστοριά: Εξαρθρώθηκε σπείρα τηλεφωνικών απατών – Τέσσερις συλλήψεις επ’ αυτοφώρω

2 ώρες πριν
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας μιλά για τις αποφάσεις μετά τη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/EUROKINISSI)

«Ασπίδα του Αχιλλέα» και νέα εξοπλιστικά: Το ΚΥΣΕΑ άναψε το «πράσινο φως» για την «Ατζέντα 2030»

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign