Κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει ο κατάλογος των ανθρώπων που χάνονται από τον φονικό κορονοϊό SARS-Cov-2 που πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη. Στην Ελλάδα ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 41. Τελευταίο θύμα άνδρας άνω των 60 ετών από την Ξάνθη.
Ο άνθρωπος νοσηλευόταν διασωληνωμένος μετά την εξέλιξη της νόσου Covid-19, στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Νωρίτερα, τα ξημερώματα κατέληξε και ένας 55χρονος άνδρας από την Καστοριά που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.
















![Διαδηλωτής κρατά πλακάτ με τη μορφή του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τη λέξη «Yok» [«Όχι»] (φωτ.: EPA / Christophe Petit Tesson)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/08/erdogan-yok-120x86.jpg)
