Το τελευταίο αντίο λένε, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, οι Αργοναύτες-Κομνηνοί στην επίτιμη πρόεδρο του Συλλόγου τους που πέθανε σε ηλικία 92 ετών.
Η κηδεία της Ναυσικάς Ιασονίδου-Γκάγκα θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης, στις 10:30.
Με ανακοίνωσή του ο δραστήριος σύλλογος των Αργοναυτών-Κομνηνών εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της, αναγνωρίζοντας την προσφορά και το πόσο καθοριστική ήταν η συμβολή της στη διάδοση του ποντιακού πολιτισμού. Μάλιστα, λόγω πένθους αποφάσισε την αναβολή του ετήσιου χορού που ήταν προγραμματισμένος για αύριο, όπως και την πρόβα των χορευτικών την Κυριακή.
Η Ναυσικά Ιασονίδου-Γκάγκα ήταν ανιψιά του Λεωνίδα Ιασονίδη και κόρη του Ηρακλή Ιασονίδη. Ήταν παντρεμένη με τον ιατρό Χρήστο Γκάγκα και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μίνα και τον Λεωνίδα-Ανδρέα.
















