pontosnews.gr
Σάββατο, 29/08/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Ο καιρός την Τσικνοπέμπτη έχει βροχές και χιόνια

20/02/2020 - 8:11πμ
Eπιδείνωση καιρού από το βράδυ – Ποιες περιοχές θα πλήξουν τα έντονα φαινόμενα
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού, με βροχές και κυρίως σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια-παραθαλάσσια, αρχικά στα δυτικά και γρήγορα και στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Το βράδυ στα βορειοδυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ, βαθμιαία όμως στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων, στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Στην Αττική, αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και προς το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4, από το απόγευμα βόρειοι 4 με 5 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Το βράδυ στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία όμως θα στραφούν σε βόρειους 4 με 5 στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από μηδέν έως 13 βαθμούς Κελσίου (στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου. Το βράδυ στα βόρεια τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, στο Ιόνιο 7 και μετά το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου (στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).

Για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές από τα βόρεια και βαθμιαία, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, πιθανώς πρόσκαιρα πιο πυκνές στην ανατολική Στερεά. Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το βράδυ στα ανατολικά 7 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Σε Κυκλάδες και Κρήτη, θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία από το απόγευμα στις Κυκλάδες θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και το βράδυ θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα, πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ζέστη έως 38°C και ισχυροί βοριάδες – Τοπικά 8 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο

29/08/2026 - 8:07πμ
(Φωτ.: ertnews/glomex)
ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Ροδόπη: «Της έλεγε ότι θα τη σκοτώσει» – Συγκλονίζουν οι καταγγελίες της ξαδέρφης της 44χρονης

28/08/2026 - 10:53μμ
(Φωτ.: ΕΛ.ΑΣ.)
ΕΛΛΑΔΑ

Αττική: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 1,8 κιλά ουσιών και 15.565 ευρώ

28/08/2026 - 10:13μμ
(Φωτ.: Γραφείο Τύπου του ΟΑΣΘ)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ ο Εμμανουήλ Μπελιμπασάκης

28/08/2026 - 5:44μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 18χρονης στους Καταρράκτες Δερματά

28/08/2026 - 4:08μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κόκοτας: Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τραγουδιστή είπαν συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος

28/08/2026 - 2:44μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιές: Τέσσερις συλλήψεις σε Αθήνα, Καλαμάτα, Εύβοια και Χίο

28/08/2026 - 1:46μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 30χρονος έκανε τους δρόμους πίστα ταχύτητας και …κέρδισε πρόστιμα 18.590 ευρώ!

28/08/2026 - 10:55πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Λεωνίδας Τζέκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: 18χρονη έχασε τη ζωή της στους Καταρράκτες Δερματά

28/08/2026 - 9:03πμ
Ρολόγια μέτρησης κατανάλωσης ρεύματος (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα παρίστανε τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ και «ξάφριζε» ηλικιωμένους – Λεία άνω των 381.000 ευρώ

28/08/2026 - 8:36πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο χάρτης απεικονίζει τον Κόλπο του Άντεν, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ Υεμένης και Σομαλίας (πηγή: creativecommons. org/licenses/by-sa/3.0/)

Πειρατές στον Κόλπο του Άντεν και ανοιχτά της Σομαλίας: Νέα κρούσματα με ομήρους δεκάδες ναυτικούς

2 λεπτά πριν
(Φωτ.: Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας)

Η ελληνική ομογένεια της Μελβούρνης γιορτάζει την ταυτότητά της – Από το Φεστιβάλ Northcote στα «Θεία Κατώφλια» της Ορθοδοξίας

28 λεπτά πριν
Φωτογραφίες αγνοουμένων εκτίθενται έξω από το Πανεπιστημιακό Εκπαιδευτικό Νοσοκομείο Tribhuvan (TUTH), στο Κατμαντού του Νεπάλ (φωτ.: EPA/ NARENDRA SHRESTHA)

Εφιάλτης χωρίς τέλος στο Νεπάλ: Αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των νεκρών – Περισσότεροι από 2.800 οι αγνοούμενοι

54 λεπτά πριν
(Πηγή: facebook.com/MSNMesianis)

Μεγάλη Γιορτή Κρασιού στη Μεσιανή Κοζάνης

1 ώρα πριν
Ο σταθμός «Νομαρχία» του μετρό Θεσσαλονίκης, ένας από τους πέντε νέους στην επέκταση της γραμμής προς την Καλαμαριά (φωτ.:  Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)

Ήρθε ο βασιλιάς στο χωριό

2 ώρες πριν
(Φωτ.: ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)

Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα πάρουν χρήματα έως τις 4 Σεπτεμβρίου

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV