pontosnews.gr
Τρίτη, 21/10/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Θρίλερ με τον ομογενή Φώτη Ντούλο

28/01/2020 - 9:25μμ
Θρίλερ με τον ομογενή Φώτη Ντούλο
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ βρέθηκε σήμερα χωρίς τις αισθήσεις του ο γεννημένος στην Ελλάδα ομογενής Φώτης Ντούλος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για την απαγωγή και δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ. Πηγές των αμερικανικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι νεκρός, ενώ σύμφωνα με την αδερφή του νοσηλεύεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση. Όλα συγκλίνουν, πάντως, στο ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει εισπνέοντας αέριο.

Σήμερα ο Φώτης Ντούλος έπρεπε να παρουσιαστεί στο δικαστήριο για τη διαπραγμάτευση της εγγύησης για την αποφυλάκισή του που είχε οριστεί στα 6 εκατ. δολάρια.

Η υπόθεση έχει απασχολήσει έντονα την αμερικανική κοινή γνώμη, καθώς ο Φώτης Ντούλος συνελήφθη στις 7 Ιανουαρίου από την Πολιτειακή Αστυνομία και του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απαγωγής χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί το πτώμα της συζύγου του. Η 50χρονη Τζένιφερ Ντούλος εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου 2019 και όλες οι ενδείξεις των διωκτικών Αρχών οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι δολοφονήθηκε από τον Φώτη Ντούλος.

Η Τζένιφερ Ντούλος το 2017 είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου δηλώνοντας ότι φοβόταν για τη ζωή της. Την περίοδο που εξαφανίστηκε ήταν σε εξέλιξη η υπόθεση για την κηδεμονία των πέντε παιδιών του ζευγαριού. Στο αυτοκίνητό της βρέθηκαν κηλίδες αίματος, όπως και στο κάθισμα ενός οχήματος που είχε δανειστεί το επίμαχο χρονικό διάστημα ο Φώτης Ντούλος. Επίσης σε κάδους απορριμμάτων σε απόσταση περίπου 120 χλμ από το σπίτι της γυναίκας, σε ένα πλούσιο προάστιο του Κονέκτικατ, βρέθηκαν τουλάχιστον 20 αντικείμενα με γενετικό υλικό.

Οι έρευνες κράτησαν επτά μήνες και παρά το γεγονός ότι ο εν διαστάσει σύζυγος ήταν πρόσωπο ενδιαφέροντος από την αρχή –συνελήφθη μάλιστα δύο φορές–, ποτέ δεν του αγγέλθηκαν κατηγορίες, μέχρι πριν από περίπου 20 ημέρες. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό, καθώς ο Φώτης Ντούλος την περίοδο που εξαφανίστηκε η Τζένιφερ χρωστούσε 7 εκατ. ευρώ – καθένα από τα παιδιά έχει αποταμιευτικούς λογαριασμούς με πάνω από 2 εκατ. δολάρια. Σε αυτούς τους λογαριασμούς θα είχε πρόσβαση και όποιος είχε την επιμέλεια.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Αναστασία Οικονομίδου σε φωτογραφία από το προσωπικό της αρχείο
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Αναστασία Οικονομίδου: Μια ελληνική φωνή που κάνει τη διαφορά στο κέντρο της Αγίας Πετρούπολης και «μαθαίνει» στους Ρώσους τι εστί Ελλάδα

18/10/2025 - 10:17πμ
Αναμνηστική φωτογραφία των μελών της Παμποντιακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-Καναδά με την ελληνική και τη σημαία του Πόντου (φωτ.: facebook/Pan-Pontian Federation of U.S.A and Canada)
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Παμποντιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ-Καναδά: Ο Πόντος εξακολουθεί να διαμορφώνει την ταυτότητά μας

16/10/2025 - 9:08μμ
Έλληνες μετανάστες χορεύουν στην Αυστραλία (φωτ.: opts.org.au)
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Our People, Their Stories: Ένας χρόνος, 100 ιστορίες, ένας θησαυρός μνήμης για την ομογένεια της Αυστραλίας

15/10/2025 - 11:59πμ
Τα ελληνικά φεστιβάλ στην Αυστραλία δίνουν την ευκαιρία σε ομογενείς κάθε ηλικίας να γιορτάσουν μαζί την κληρονομιά τους (φωτ.: facebook/Pontian Association Of Whittlesea «Panagia Soumela»)
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Αυστραλία: Δύο νέα ελληνικά φεστιβάλ ετοιμάζονται να ενώσουν και να… ξεσηκώσουν την ομογένεια

14/10/2025 - 10:52μμ
Αναμνηστική φωτογραφία μπροστά στο άγαλμα του Τζορτζ Τρελόαρ με τη μικρή Λεμόνα (φωτ.: facebook/St Patrick's College, Ballarat)
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ομογένεια: Το έργο και η παρακαταθήκη του Τζορτζ Τρελόαρ εμπνέουν τη νέα γενιά

14/10/2025 - 8:36πμ
Ξενάγηση και ελληνικός χορός στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο (φωτ.: facebook/Λύκειον των Ελληνίδων)
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Λύκειο Ελληνίδων: Ξεναγήσεις στην Αθήνα και μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών σε ομογενείς χοροδιδασκάλους

12/10/2025 - 3:00μμ
Ο Βλαντίμιρ Κωνσταντινίδης με φόντο το έμβλημα του υπουργείου Εξωτερικών της Γεωργίας (πηγή: mfa.gov.ge)
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Βλαντίμιρ Κωνσταντινίδης: Ένας Έλληνας επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Γεωργίας

11/10/2025 - 9:35μμ
Αριστερά, το άγαλμα του Τζορτζ Τρελόαρ με τη μικρή Λεμόνα σε ένα γραφικό της Μέριμνας Ποντίων Κυριών Ωκεανίας (φωτ.: facebook/Merimna Pontion Kyrion of Oceania)
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Τελετή στη μνήμη του Τζορτζ Τρελόαρ και των χιλιάδων προσφύγων που έσωσε

11/10/2025 - 5:19μμ
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ για τα Σεπτεμβριανά του 1955 (φωτ.: Ένωσις Φίλων ΑΕΚ)
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

«Καμπανάκι» από την Ένωση Φίλων ΑΕΚ για την «δραματική πραγματικότητα» της ομογένειας στην Πόλη

10/10/2025 - 11:47πμ
To παραδοσιακό συγκρότημα ελληνικού τραγουδιού και χορού «Παναΰρ» στην εκδήλωση της 4ης Οκτωβρίου 2025 (πηγή: Σελίδα των Ελλήνων του Αζόφ στο Telegram)
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ρωσία: Ο ελληνικός πολιτισμός ζει και γιορτάζει στο Ντονέτσκ – Πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις «Καλημέρα»

10/10/2025 - 10:45πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα νέα γιαπωνέζικα σταφύλια (φωτ.: Okayama University of Science)

Ιαπωνία: Νέα ποικιλία μοσχάτου σταφυλιού made in Japan θα δίνει γλυκό και γευστικό κρασί

3 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)

Απέλαση Νίκου Ασλανίδη: Και δεύτερη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της Όλγας Μαρκογιαννάκη

3 ώρες πριν
Πυροσβέστες, διασώστες και το κατεστραμμένο βαγόνι του εμβληματικού  τελεφερίκ Γκλόρια της Λισαβόνας (φωτ.: EPA / Miguel A. Lopes)

Πορτογαλία: «Εκτός προδιαγραφών» το καλώδιο που συνέδεε τα βαγόνια του τελεφερίκ Γκλόρια

4 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)

ΕΝΦΙΑ 2026: Διπλάσιος ο αριθμός των δικαιούχων που θα λάβουν μειωμένο εκκαθαριστικό

4 ώρες πριν
Ροζ χλιδή με φόντο τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Γλυπτά Παρθενώνα: Νέο ελληνοβρετανικό πόλεμο πυροδότησε το «ροζ» γκαλά μπροστά στα ελληνικά αγάλματα

5 ώρες πριν
(Φωτ.: Γεωργία Βορύλλα)

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη χρήση του χώρου του Άγνωστου Στρατιώτη

6 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign