Φουντώνουν και πάλι τα σενάρια σχετικά με την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ, καθώς η καγκελάριος αποτυπώθηκε σε βίντεο να τρέμει, για δεύτερη φορά μετά την τελετή υποδοχής του προέδρου της Ουκρανίας στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα.
Το τρέμουλο εμφανίστηκε ξαφνικά και η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να προσπαθεί να το καταπολεμήσει.
Η εμφάνιση που προκάλεσε εκ νέου ανησυχία έγινε σήμερα το πρωί στην επίσημη τελετή για την αποχώρηση της υπουργού Δικαιοσύνης Καταρίνα Μπάρλεϊ, η οποία εξελέγη ευρωβουλευτής, και το διορισμό της νέας υπουργού Κριστίν Λάμπρεχτ. Όσο μιλούσε ο πρόεδρος της Γερμανίας, η καγκελάριος που στεκόταν όρθια δίπλα του, εμφάνισε τρέμουλο στα πόδια, ενώ τα χέρια της ήταν σταυρωμένα στο στήθος.
Την προηγούμενη φορά το τρέμουλο της 64χρονης πολιτικού αποδόθηκε στην αφυδάτωση εξαιτίας της ζέστης, μιας και η τελετή υποδοχής του προέδρου της Ουκρανίας ήταν σε εξωτερικό χώρο. Η εκπρόσωπος της καγκελαρίου, πάντως, τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι θα πάρει μέρος κανονικά στη Σύνοδο Κορυφής των G20 στην Ιαπωνία.
















