Την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα άφησε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο έγινε στη γενέτειρά του Ουτρέτα, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές. Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Εξτρεμαδούρα, ομάδα 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, ενώ είχε φορέσει παλαιότερα τις φανέλες των Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα και Εσπανιόλ.
Ο Ρέγιες είχε γεννηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 1983 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Σεβίλλη, όπου αγωνίστηκε από το 1994 έως το 1999.
Την είδηση του θανάτου του Ρέγιες επιβεβαίωσε η Σεβίλλη, με ανακοίνωση στους λογαριασμούς που διατηρεί σε Facebook και Twitter. «Δεν θα μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε χειρότερα νέα. Ο αγαπημένος μας σταρ, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.
Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες αγωνίστηκε συνολικά για οκτώ χρόνια με τη φανέλα της ομάδας της Ανδαλουσίας, ενώ συνέχισε την καριέρα του με σημαντικές μεταγραφές σε Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρντομπα και αγωνίστηκε επίσης στην Αρσεναλ την τριετία 2004-’07. Πέρυσι πήρε μεταγραφή στην Κίνα και αγωνίστηκε στην Τιανσάν Λέοπαρντ και μετά από λίγο καιρό επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Εξτρεμαδούρα.
- Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.