pontosnews.gr
Παρασκευή, 11/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καιρός: Βροχές σε αρκετές περιοχές τη Μεγάλη Παρασκευή

26/04/2019 - 8:06πμ
Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα, με τοπικές βροχές
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Τη Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019 αναμένονται νεφώσεις στα νότια ηπειρωτικά και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο, όπου και θα περιοριστούν από το πρωί. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά και Εύβοια έως και το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες, ενώ η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 11 έως 26, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 14 έως 29, στα νότια από 16 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 27, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 27, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 13 έως 23 και στην Κρήτη από 15 έως 26.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως στον Θερμαϊκό το μεσημέρι και το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και το μεσημέρι και απόγευμα από νότιες 2 έως 4 μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

  • Πηγή: meteo.gr.
ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα βιβλία περιμένουν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε' τάξης του 34ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης. Παρασκευή  11 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σχολεία: Πρώτο κουδούνι σήμερα – Τι αλλάζει τη νέα χρονιά

11/09/2026 - 9:19πμ
Η είσοδος της πολυκατοικίας στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι. Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Στον εισαγγελέα οι δύο γιατροί – Στο μικροσκόπιο το κρίσιμο τρίωρο και η πλασμαφαίρεση

11/09/2026 - 8:29πμ
(Φωτ.: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα – Βροχές και καταιγίδες στα ορεινά

11/09/2026 - 8:10πμ
(Φωτ.: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Μαζωνάκη: Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί – Τι βρέθηκε στο ιατρείο

10/09/2026 - 7:56μμ
(Φωτ.: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Σμηναγός Δημήτρης Πέτρου: Το τελευταίο «αντίο» στον πιλότο που έφυγε τόσο πρόωρα στο δυστύχημα στην Τανάγρα

10/09/2026 - 6:35μμ
(Φωτ.: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία στην έρευνα για τον θάνατό του – Η οικογένεια όρισε τεχνικό σύμβουλο

10/09/2026 - 5:44μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Κόνιτσα: Σε πλήρη ανάπτυξη οι δυνάμεις για την πυρκαγιά στην Τραπεζίτσα – Σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Τουρνά

10/09/2026 - 4:53μμ
Δικαστική αίθουσα (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Τον Νοέμβριο η δίκη για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας

10/09/2026 - 4:28μμ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης. Δευτέρα 18 Αυγούστου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Η κατάθεση της γιατρού για τα κρίσιμα λεπτά – Τι λέει ο ΙΣΑ

10/09/2026 - 2:54μμ
Το λεωφορείο που έπεσε σε στάση, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση λεωφορείων στη Νεάπολη: Χειρουργήθηκε η 21χρονη – Τι είπε ο οδηγός του ΚΤΕΛ

10/09/2026 - 2:30μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Μπακαλίδου, η Σύρμω Καπούτση και η Κατερίνα Πουταχίδου κατά την παρουσίαση των Σχολείων της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης στο 12ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο στο Σίδνεϊ (φωτ.: Facebook / Greek Community of Melbourne's Language & Culture Schools)

Τα ελληνικά δεν αρκεί να διδάσκονται – Στη Μελβούρνη τα παιδιά μαθαίνουν να τα ζουν

13 δευτερόλεπτα πριν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με την Εμινέ Ερντογάν στο πλευρό του, απευθύνεται σε κατοίκους του Γκιουνεϊσού, στη Ριζούντα. Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: Προεδρία της Δημοκρατίας της Τουρκίας)

Τουρκία: Ο Ερντογάν μίλησε για «εκλογές που πλησιάζουν» – Σενάρια για πρόωρες κάλπες

24 λεπτά πριν
Εμπορικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ, όπως φαίνονται από τη χερσόνησο Μουσαντάμ του Ομάν, στις 6 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: Stringer)

Από την Οδησσό στο Ορμούζ: Πέντε εμπορικά πλοία στο στόχαστρο μέσα σε μία νύχτα

49 λεπτά πριν
Το προεδρικό μέγαρο στην Τσανκάγια της Άγκυρας, το 1935. Η έκταση όπου διαμορφώθηκε το συγκρότημα περιλάμβανε τις ιστορικές αμπελουργικές κατοικίες της οικογένειας Κασαπιάν, η οποία έχασε την περιουσία της κατά τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Μετά το 1921 έγινε κατοικία του Μουσταφά Κεμάλ – ένα εμβληματικό παράδειγμα της διαδρομής των «εγκαταλελειμμένων περιουσιών» (φωτ.: Library of Congress / Matson Collection· επιχρωματισμός: Gargarapalvin / Wikimedia Commons)

Οι «εγκαταλειμμένες» περιουσίες Ελλήνων και Αρμενίων στην Τουρκία: Πώς η «απουσία» έγινε αρπαγή

1 ώρα πριν
Στο καθολικό της Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αγίας, στα Καμένα Βούρλα (φωτ.: Μητρόπολη Φθιώτιδος / Δημήτρης Λιάσιος)

Καμένα Βούρλα: Τίμησαν τον Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης και τους συν αυτώ μάρτυρες

2 ώρες πριν
Τα βιβλία περιμένουν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε' τάξης του 34ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης. Παρασκευή  11 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: MOTION TEAM / Βασίλης Βερβερίδης)

Σχολεία: Πρώτο κουδούνι σήμερα – Τι αλλάζει τη νέα χρονιά

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV