pontosnews.gr
Δευτέρα, 20/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Επιστολή Μαυρίκου: Βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση, ευχαριστώ την ΕΛΑΣ

4/01/2019 - 8:38μμ
(Φωτ. αρχείου)

(Φωτ. αρχείου)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Τις ευχαριστίες του στην Αστυνομία για τον χειρισμό της υπόθεσης της αρπαγής του, καθώς και στους ανθρώπους του περιβάλλοντος του, εκφράζει ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος με επιστολή που έστειλε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής. «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος», αναφέρει στην επιστολή του ο 51χρονος επιχειρηματίας, χωρίς να αναφερθεί σε κάτι ιδιαίτερο για την περιπέτειά του.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:

«Σήμερα 4 του μήνα Γενάρη του 2019, είχε αίσιο τέλος η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ζωή μου, η οικογένειά μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνική Αστυνομία) στο σύνολο της, αλλά και τα επί μέρους καθ’ όλα τμήματα και τους προϊσταμένους αυτών.

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, κοντινούς η απλούς γνωστούς, στην τόσο καταλυτική βοήθειά τους.

Νίκος Μαυρίκος».

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η κατάθεση που έδωσε σήμερα ο επιχειρηματίας στον προϊστάμενο και τους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ήταν ελάχιστα διαφωτιστική για τους δράστες της αρπαγής, αλλά και για το κρησφύγετο στο οποίο τον κρατούσαν από την περασμένη Πέμπτη.

Όπως διευκρινίστηκε, ο Νίκος Μαυρίκος αφέθηκε ελεύθερος χθες το μεσημέρι και πήγε στο σπίτι της μητέρας του όπου διαμένει προσωρινά, μετά την περιπέτειά του. Ωστόσο, η Αστυνομία ενημερώθηκε πολλές ώρες αργότερα, όταν τηλεφώνησε ο ίδιος σήμερα, γύρω στις 11:00 και ανέφερε ότι ήταν ελεύθερος. Στο κλιμάκιο των αστυνομικών που μετέβησαν στο σπίτι της μητέρας του, ο επιχειρηματίας είπε ότι δεν ειδοποίησε αμέσως επειδή ήθελε να ηρεμήσει από την ταλαιπωρία και να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις του για να μπορέσει να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είπε στους αστυνομικούς ότι οι απαγωγείς τον άφησαν σε άγνωστο σημείο χθες το μεσημέρι και από εκεί με ταξί πήγε στο σπίτι της μητέρας του. Μόνο όταν πλησίαζε το ταξί στο σπίτι κατάλαβε πού βρισκόταν. Επίσης, είπε ότι στην αρχή τον χτύπησαν και τον έδεσαν, ενώ τις περισσότερες ώρες του φορούσαν κουκούλα. Ο Νίκος Μαυρίκος αναφέρει ότι δεν μπόρεσε να καταλάβει πού τον πήγαν, ούτε πόση ώρα έκαναν να φτάσουν στο κρησφύγετο, αλλά αντιλήφθηκε ότι αυτό βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι του ζήτησαν χρηματικό ποσό, αλλά δεν τους το έδωσε, ενώ όλο το διάστημα της ομηρίας του μιλούσε μόνο με ένα άτομο, το οποίο όμως δεν είδε.

Οι αστυνομικοί θα του πάρουν και άλλη κατάθεση, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να δώσει κάποιες πληροφορίες που θα βοηθήσουν τις έρευνες, ενώ παράλληλα συνεχίζουν την εξέταση όλων των στοιχείων από κάμερες και άλλες πηγές από τον τόπο της αρπαγής που ίσως φωτίσουν την υπόθεση.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Περιπολικό της ΕΛΑΣ (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονη με πλαστή ταυτότητα – Εντοπίστηκε μεθυσμένη σε μπαρ

20/07/2026 - 10:19πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια σήμερα ο 25χρονος για τη φονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα

20/07/2026 - 9:00πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ραντεβού για …ξεκαθάρισμα κατέληξε στον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονης – Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε το θύμα

20/07/2026 - 8:33πμ
(Φωτ.: Roy Buri / Pixabay)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Συνεχίζονται και σήμερα οι υψηλές θερμοκρασίες – Πού αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο ο υδράργυρος

20/07/2026 - 8:08πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Κώστας Τζούμας)
ΕΛΛΑΔΑ

Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε νεκρό άτομο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ΙΧ

19/07/2026 - 10:50μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης 46χρονης από δύσβατο σημείο στο Παρανέστι

19/07/2026 - 9:20μμ
(Φωτ.: Δήμος Πέλλας)
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Πέλλας: Τιμή στους πεσόντες και τον ήρωα της ΕΛΔΥΚ Γεώργιο Ρούσση, 52 χρόνια μετά το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή

19/07/2026 - 8:17μμ
Εντοπισμός βαλίτσας με ανθρώπινα μέλη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Κυψέλη, Σάββατο 18 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Μυστήριο με τη νεκρή γυναίκα στη βαλίτσα – Στο Ανθρωποκτονιών η έρευνα

19/07/2026 - 7:48μμ
Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη  σε συνθήκες καύσωνα (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Καύσωνας προ των πυλών με σαραντάρια μέχρι την Τετάρτη

19/07/2026 - 3:44μμ
(Πηγή: exchange.glomex.com/discover)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σαλαμίνα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στα Σελήνια

19/07/2026 - 3:20μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άντι Μπέρναμ μετά την εκλογή του στην ηγεσία του Εργατικού Κόμματος και την επιβεβαίωσή του ως επόμενου πρωθυπουργού της Βρετανίας, κατά την ειδική διάσκεψη των Εργατικών στο κεντρικό Λονδίνο, στις 17 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EPA / Henry Nicholls / Pool)

Άντι Μπέρναμ στη Ντάουνινγκ Στριτ: Τι σημαίνει η αλλαγή ηγεσίας στη Βρετανία για Ελλάδα και Κύπρο

41 δευτερόλεπτα πριν
Στιγμιότυπο από την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο στρατιωτικό κοιμητήριο στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, στη Λευκωσία, Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κάτια Χριστοδούλου)

Κύπρος, 52 χρόνια μετά: Η πληγή της τουρκικής εισβολής παραμένει ανοιχτή

25 λεπτά πριν
(Φωτ.: facebook / Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Νέου Προδρόμου «Ο Ακρίτας»)

«Ακρίτας» Νέου Προδρόμου: Μεγάλη λαϊκοποντιακή βραδιά με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη και τα Ρεμπετόπαιδα

51 λεπτά πριν
(Φωτ.: ΠΟΕ)

Η ΠΟΕ για τη μαύρη επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: «52 χρόνια κατοχής δεν μπορούν να γίνουν κανονικότητα»

1 ώρα πριν
(Φωτ.: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI)

Θερινές εκπτώσεις χωρίς αγοραστική «ανάσα» – Προβληματισμός στους εμπόρους για τη χαμηλή κίνηση

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Syndesmos Connecting People and Their Stories/Facebook)

«Δεν ξεχνάμε»: Η Κύπρος ζει στη μνήμη της ομογένειας του Σίδνεϊ, 52 χρόνια μετά την εισβολή

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign