pontosnews.gr
Κυριακή, 26/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Επιστολή Μαυρίκου: Βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση, ευχαριστώ την ΕΛΑΣ

4/01/2019 - 8:38μμ
(Φωτ. αρχείου)

(Φωτ. αρχείου)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Τις ευχαριστίες του στην Αστυνομία για τον χειρισμό της υπόθεσης της αρπαγής του, καθώς και στους ανθρώπους του περιβάλλοντος του, εκφράζει ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος με επιστολή που έστειλε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής. «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος», αναφέρει στην επιστολή του ο 51χρονος επιχειρηματίας, χωρίς να αναφερθεί σε κάτι ιδιαίτερο για την περιπέτειά του.

Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει:

«Σήμερα 4 του μήνα Γενάρη του 2019, είχε αίσιο τέλος η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ζωή μου, η οικογένειά μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτού του τόσο δύσκολου εγχειρήματος. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνική Αστυνομία) στο σύνολο της, αλλά και τα επί μέρους καθ’ όλα τμήματα και τους προϊσταμένους αυτών.

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, κοντινούς η απλούς γνωστούς, στην τόσο καταλυτική βοήθειά τους.

Νίκος Μαυρίκος».

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η κατάθεση που έδωσε σήμερα ο επιχειρηματίας στον προϊστάμενο και τους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ήταν ελάχιστα διαφωτιστική για τους δράστες της αρπαγής, αλλά και για το κρησφύγετο στο οποίο τον κρατούσαν από την περασμένη Πέμπτη.

Όπως διευκρινίστηκε, ο Νίκος Μαυρίκος αφέθηκε ελεύθερος χθες το μεσημέρι και πήγε στο σπίτι της μητέρας του όπου διαμένει προσωρινά, μετά την περιπέτειά του. Ωστόσο, η Αστυνομία ενημερώθηκε πολλές ώρες αργότερα, όταν τηλεφώνησε ο ίδιος σήμερα, γύρω στις 11:00 και ανέφερε ότι ήταν ελεύθερος. Στο κλιμάκιο των αστυνομικών που μετέβησαν στο σπίτι της μητέρας του, ο επιχειρηματίας είπε ότι δεν ειδοποίησε αμέσως επειδή ήθελε να ηρεμήσει από την ταλαιπωρία και να βάλει σε μια τάξη τις σκέψεις του για να μπορέσει να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είπε στους αστυνομικούς ότι οι απαγωγείς τον άφησαν σε άγνωστο σημείο χθες το μεσημέρι και από εκεί με ταξί πήγε στο σπίτι της μητέρας του. Μόνο όταν πλησίαζε το ταξί στο σπίτι κατάλαβε πού βρισκόταν. Επίσης, είπε ότι στην αρχή τον χτύπησαν και τον έδεσαν, ενώ τις περισσότερες ώρες του φορούσαν κουκούλα. Ο Νίκος Μαυρίκος αναφέρει ότι δεν μπόρεσε να καταλάβει πού τον πήγαν, ούτε πόση ώρα έκαναν να φτάσουν στο κρησφύγετο, αλλά αντιλήφθηκε ότι αυτό βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι του ζήτησαν χρηματικό ποσό, αλλά δεν τους το έδωσε, ενώ όλο το διάστημα της ομηρίας του μιλούσε μόνο με ένα άτομο, το οποίο όμως δεν είδε.

Οι αστυνομικοί θα του πάρουν και άλλη κατάθεση, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να δώσει κάποιες πληροφορίες που θα βοηθήσουν τις έρευνες, ενώ παράλληλα συνεχίζουν την εξέταση όλων των στοιχείων από κάμερες και άλλες πηγές από τον τόπο της αρπαγής που ίσως φωτίσουν την υπόθεση.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αναχώρηση μεταναστών από το λιμάνι του Ηρακλείου της Κρήτης για τον Πειραιά, στο πλαίσιο αποσυμφόρησης του νησιού (φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Οι ροές από τη Λιβύη δοκιμάζουν τις αντοχές του νησιού – Το σχέδιο και τα ανοιχτά μέτωπα

26/07/2026 - 10:09πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή με αίθριο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας – Έως 34°C ο υδράργυρος

26/07/2026 - 8:10πμ
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος με μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας, στο πλαίσιο της Συνόδου της UNESCO (φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Όλυμπος: Έρχεται η κρίσιμη απόφαση της UNESCO για την ένταξή του στην Παγκόσμια Κληρονομιά

26/07/2026 - 12:12πμ
(Φωτ.: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Ντογιάκου: Ποιος βρίσκεται πίσω από το σχέδιο επίθεσης – Οι νέες αποκαλύψεις

25/07/2026 - 10:55μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός 80χρονος στο διαμέρισμά του στο Γαλάτσι – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

25/07/2026 - 10:28μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΓΑ: Ξεκίνησαν ήδη οι καταγραφές ζημιών από τις χαλαζοπτώσεις της Παρασκευής

25/07/2026 - 7:43μμ
(Φωτ. αρχείου: Mariakray / Pixabay)
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Δίχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα

25/07/2026 - 6:18μμ
Το σπίτι του ζευγαριού που επισκεφθηκε η 42χρονη διασώστρια του ΕΚΑΒ στη Σύρο (φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Σολάρης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος: Ποινική δίωξη στο ζευγάρι για τον βίαιο θάνατο της διασώστριας του ΕΚΑΒ

25/07/2026 - 5:50μμ
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη Αιγύπτιος με χειροβομβίδα – Είχε στόχο το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου

25/07/2026 - 4:26μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Επεισοδιακή σύλληψη για απάτη – Εμβόλισε περιπολικό και τραυμάτισε αστυνομικούς ο συνεργός

25/07/2026 - 12:19μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο δήμαρχος Νικολάι Αλεξάντροβιτς Αλεξέγιεφ με φόντο το κτήριο του Δημοτικού Συμβουλίου Μόσχας, μέσα στο οποίο εργάστηκε και δολοφονήθηκε (πηγή: nb-forum.ru)

Νικολάι Αλεξάντροβιτς Αλεξέγιεφ, ο Ελληνορώσος δήμαρχος της Μόσχας

11 λεπτά πριν
Ο Θοδωρής Βλάχος και οι... χρυσοί παίκτες του, μετά την απονομή των μεταλλίων (φωτ.: Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας)

Η στιγμή της απόλυτης δικαίωσης: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική πόλο

35 λεπτά πριν
(Φωτ.: EPA / Steven Markham)

Επιτέλους χρυσό μετάλλιο η Εθνική πόλο – Κυπελλούχος κόσμου η Ελλάδα!

1 ώρα πριν
H ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου εγγράφηκε ομόφωνα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO ως Μικτό Αγαθό. Κορυφή Στεφάνι (φωτ.: Γραφείο Τύπου Υπουργείου Πολιτισμού)

Ο Όλυμπος στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ιστορική ομόφωνη απόφαση

1 ώρα πριν
Δεξιά η ζουμοξύστρα που ανήκε στη Ζωή Λιανίδου-Καγκελίδου (πηγή: Επιτροπή Ποντιακών Μελετών)

Από το σεντούκι της Επιτροπής Ποντιακών Μελετών: Πώς φτιαχνόταν το ψωμί στον Πόντο

2 ώρες πριν
(Φωτ.: Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία)

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Techno 293: Οκτώ μετάλλια για την Ελλάδα

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign