Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές σε ορεινές καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της κεντρικής και ανατολικής Πελοποννήσου προβλέπονται την Πέμπτη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίας. Νωρίς το πρωί αναμένονται χιονοπτώσεις και στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά πάνω από 1.000 μέτρα. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και ημιορεινά. Βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Σε Μακεδονία και Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από 300 μέτρα), και πιθανόν τις πρωινές ώρες και σε πεδινές περιοχές της Θράκης. Βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά στα ανατολικά 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, στα νότια σποραδικές καταιγίδες και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις (ενδεικτικό υψόμετρο στα βόρεια πάνω από 500 μέτρα και στα νότια πάνω από 700 μέτρα). Βαθμιαία βελτίωση από τις προμεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια, κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά-ημιορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από 500 μέτρα στα κεντρικά και πάνω από 700 μέτρα στα νότια). Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Σε Κυκλάδες και Κρήτη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία τοπικά στα δυτικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 με 8 και τοπικά 9 και πιθανόν 10 μποφόρ. Στα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
















