Μετά από μέτρια εμφάνιση, ο Απόλλων Πόντου γνώρισε την ήττα με 2-0 εντός έδρας από τον ΑΟΚ Κέρκυρα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, στην πρώτη τους φάση στο ματς, με τον Σιατραβάνη στο 56ο λεπτό. Στη συνέχεια, κι ενώ η ομάδα της Καλαμαριάς προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσει, ο ΑΟΚ βρήκε χώρους στην κόντρα επίθεση και με τον Τουράμ πέτυχε το 0-2 στο 67ο λεπτό.
Στα άλλα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της Football League, ξεχώρισε το κρητικό ντέρμπι του Εργοτέλη με τον Πλατανιά, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο Παγκρήτιο και να παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε το προβάδισμα με δύο τέρματα των Ιατρούδη και Μαζουλουξή ως το 85΄. Όμως, ο Βραζιλιάνος φορ Μιγκέλ Μπιανκόνι σκόραρε δύο φορές μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι και χάρισε στους Χανιώτες έναν απρόσμενο (όπως εξελίχθηκε το ματς) βαθμό.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:Κισσαμικός-Ηρόδοτος 2-0, Ηρακλής-Σπάρτη 3-0, Τρίκαλα-Βόλος ΝΠΣ 0-1, Απόλλων Λάρισας-Αήττητος Σπάτων 2-0, Παναχαϊκή-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0, Αιγινιακός-Δόξα Δράμας 1-3. Στη βαθμολογία, προηγείται ο Απόλλων Λάρισας (16), κι ακολουθούν Εργοτέλης (14), Βόλος ΝΠΣ (13) και Πλατανιάς (12). Ο Απόλλων Πόντου είναι στην 11η θέση με έξι βαθμούς.