Ένας καυγάς για μια στάση που δεν έκανε οδηγός λεωφορείου στην Κίνα, οδήγησε στο θάνατο 15 ανθρώπων. Όλα άρχισαν όταν γυναίκα επιβάτης λεωφορείου που κινούνταν σε γέφυρα του ποταμού Γιανγκτσέ, στη νοτιοδυτική Κίνα, λογομάχησε με τον οδηγό που δεν σταμάτησε στη στάση. Και δεν έμεινε εκεί.
Βίντεο που ανάρτησε το δίκτυο People’s Daily αποκαλύπτει ότι η γυναίκα άρχισε να χτυπάει τον οδηγό, ο οποίος απάντησε. Τα χτυπήματα συνεχίστηκαν και από τις δύο πλευρές και όταν ο οδηγός ξεκίνησε το όχημα έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το λεωφορείο να κάνει βουτιά θανάτου από τη γέφυρα.
Λίγο πριν το λεωφορείο πέσει στα κιγκλιδώματα, συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ. Ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο.
Το πολύνεκρο δυστύχημα έγινε στις 28 Οκτωβρίου ωστόσο χθες κυκλοφόρησαν στα social media βίντεο που δείχνουν τι ακριβώς συνέβη και έπεσε το λεωφορείο στο ποτάμι.
Η επιχείρηση ανάσυρσης του λεωφορείου