Εξι άτομα επιτέθηκαν, αργά το βράδυ, σε δύο αστυνομικούς και τους τραυμάτισαν όταν οι τελευταίοι σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, προκειμένου να το ελέγξουν στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού, έξω από καταυλισμό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα έξι άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες και κομμάτια από μάρμαρο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν στα χέρια και το κεφάλι.
Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχουν γίνει έως τώρα τέσσερις προσαγωγές. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλήρωμα περιπολικού έσπευσε στο σημείο για έλεγχο σε αυτοκίνητο που είχε δυνατή μουσική και στο οποίο φέρεται να επέβαιναν Ρομά οι οποίοι ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.
















