pontosnews.gr
Πέμπτη, 26/02/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Έβρος: Αναζητούνται απαντήσεις για τη φρίκη με την εκτέλεση των τριών γυναικών

11/10/2018 - 5:59μμ
Πολιτιστικό Κέντρο Κούρδων στην Ελλάδα: Καταγγελία για «παράνομες παραδόσεις» αγωνιστών στην Τουρκία
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Μια εικόνα που παραπέμπει σε εκτέλεση χωρίς σημάδια συμπλοκής, πάλης ή άλλες μαχαιριές αντίκρισαν οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από έναν αγρότη και έφτασαν χθες στην παρόχθια περιοχή του Πραγγίου Έβρου. Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία όταν στην άκρη του αγροτικού δρόμου που χρησιμοποίησε για να φτάσει στο χωράφι του είδε τις σορούς τριών γυναικών.

Ο δράστης (ή οι δράστες) δεν έκαναν καμία προσπάθεια να κρύψουν τα σώματα.

Θύματα είναι δύο ανήλικες (η μία υπολογίζεται 12-15 ετών και η δεύτερη 17-20 ετών) οι οποίες ήταν δεμένες πισθάγκωνα, κοιτούσαν στην ίδια πλευρά και φέρονται να βρίσκονταν στα γόνατα προτού κάποιος τους καταφέρει δύο βαθιά και θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό με στρατιωτικού τύπου μαχαίρια που βρέθηκαν κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Περίπου δέκα μέτρα πιο μακριά δολοφονημένη ήταν και μια γυναίκα περίπου 35 ετών που επίσης έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Οι τρεις σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για τη νεκροψία-νεκροτομή. Εικάζεται ότι οι γυναίκες είχαν συγγενική σχέση (ίσως πρόκειται για τη μητέρα και για τις κόρες) – μιας και δεν είχαν μαζί τους κανένα έγγραφο η απάντηση αναμένεται να δοθεί από τα γενετικά τεστ. Απάντηση αναμένεται να δοθεί και στο πότε έγινε η δολοφονία· οι γυναίκες ίσως ήταν νεκρές τρεις με τέσσερις μέρες προτού εντοπιστούν από τον αγρότη.

Το κίνητρο της ληστείας έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς, μιας και η μεγαλύτερη γυναίκα φορούσε ακόμα κάποια κοσμήματα. Αυτό που θεωρείται πιο πιθανό είναι να δολοφονήθηκαν από διακινητές προσφύγων και μεταναστών καθώς η περιοχή στην οποία βρέθηκαν είναι πολύ κοντά στα σύνορα και γνωστό πέρασμα. Οι γυναίκες ήταν ντυμένες κανονικά, ωστόσο θα εξεταστεί και αν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Οι Αρχές θεωρούν ότι ο τρόπος δολοφονίας παραπέμπει σε τελετουργικό εκτέλεσης που χρησιμοποιείται από τζιχαντιστικές ομάδες. Είναι η πρώτη φορά που καλούνται να χειριστούν ένα τέτοιο περιστατικό, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έχουν καταγραφεί δολοφονίες μεταναστών από διακινητές κοντά στον ποταμό Έβρο.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας σε τρένα και τραμ το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου – Τρία χρόνια μετά το έγκλημα των Τεμπών

26/02/2026 - 5:03μμ
Το σημείο της φονικής πυρκαγιάς στη βιομηχανία μπισκότων «Βιολάντα» στα Τρίκαλα, Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Θανάσης Καλλιάρας)
ΕΛΛΑΔΑ

Βιολάντα: Στον ανακριτή Τρικάλων το πόρισμα του ΕΜΠ – Η διάβρωση των σωλήνων οφείλεται σε λάθη και παραλείψεις

26/02/2026 - 3:47μμ
Στιγμιότυπο από το σημείο στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας-Θεσσαλονίκης στο Πλατύ Ημαθίας, όπου σύμφωνα με την καταγγελία του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών Κωνσταντίνου Κυρανάκη σημειώθηκε δολιοφθορά (φωτ.: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης: Προκαταρκτική έρευνα για τα κομμένα καλώδια τηλεδιοίκησης στον σιδηρόδρομο

26/02/2026 - 2:57μμ
Ηλεκτρικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φωτ.: Γιώργος Κουρκουρίκης)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία των Τεμπών: Στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ στις 28 Φεβρουαρίου

26/02/2026 - 1:36μμ
Η Νίκη Κεραμέως στη συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης «Εθνική Κοινωνική Συμφωνία για την ενίσχυση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας» (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκη Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα επιδοτούμενης απασχόλησης για 2.000 ανέργους σε Θράκη και Ανατολική Μακεδονία

26/02/2026 - 1:11μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Predator: Ένοχοι χωρίς ελαφρυντικό και οι τέσσερις κατηγορούμενοι

26/02/2026 - 11:56πμ
Πλημμυρισμένη έκταση σε περιοχή του Έβρου (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Δημήτρης Αλεξούδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρες στον Έβρο: Εκτεταμένες ζημιές σε γεωργικές και αγροτικές εκτάσεις – Τμήματα οικισμών κάτω από το νερό

26/02/2026 - 11:26πμ
Τα κομμένα καλώδια της τηλεδιοίκησης (φωτ.: Χ/kyranakis)
ΕΛΛΑΔΑ

Άγνωστοι έκοψαν καλώδια τηλεδιοίκησης στον σιδηροδρομικό άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη – «Ήθελαν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές»

26/02/2026 - 10:17πμ
Οι εγκαταστάσεις της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (φωτ.: EUROKINISSI/Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η ετυμηγορία στην υπόθεση υποκλοπών μέσω Predator

26/02/2026 - 9:46πμ
Το πρώτο δημόσιο «παθητικό» σχολείο της χώρας, το 20ο Νηπιαγωγείο Τρικάλων (φωτ.: Δήμος Τρικκαίων)
ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Το πρώτο «παθητικό» σχολείο με μόνιμη θερμοκρασία 21 βαθμών Κελσίου

26/02/2026 - 9:13πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: greek.vema.com.au.)

Το 44ο Ελληνικό Φεστιβάλ φέρνει άρωμα Ελλάδας στο Σίδνεϊ – Γεύσεις και μουσικές από τον Πόντο μέχρι την Κύπρο

23 λεπτά πριν
Βαρώσια, 2020 (φωτ. αρχείου: EPA / Katia Christodoulou)

Φρέντι Μπελέρης: Παρέμβαση για το Κυπριακό και την Αμμόχωστο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

53 λεπτά πριν
Διαφήμιση πολιτικού κόμματος στη Βρετανία τον περασμένο Ιανουάριο έχει μια κοινή φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζέφρι Έπστιν και αναγράφει «Σε όσες χώρες κι αν εισβάλλεις, πάλι παιδόφιλος θα είσαι» (φωτ.: EPA/Tolga Akmen)

Υπόθεση Έπσταϊν: Επανεξέταση των αρχείων μετά τις κατηγορίες για απόκρυψη ντοκουμέντων σχετικών με τον Ντόναλντ Τραμπ

1 ώρα πριν
(Φωτ.: Ρωμανός Κοντογιαννίδης)

Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης: Επί τάπητος σκέψεις και σχεδιασμός δράσεων – Το ΔΣ συνομιλεί και ακούει προτάσεις

2 ώρες πριν
Συζήτηση και έγκριση του πορίσματος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, «Για τη διερεύνηση όλων των ζητημάτων που έχουν ανακύψει σχετικά με τη λειτουργία του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε), με γνώμονα την ανάδειξη τυχόν ευθυνών και την αποκατάσταση της αξιοπιστίας του συστήματος πληρωμής των αγροτικών ενισχύσεων, ώστε να αποτελεί έναν αξιόπιστο, αποτελεσματικό και δίκαιο μηχανισμό για όλους τους παράγωγους της χώρας» (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυλαία στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής με το πόρισμα που θα παραδοθεί στον Νικήτα Κακλαμάνη

3 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Στάση εργασίας σε τρένα και τραμ το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου – Τρία χρόνια μετά το έγκλημα των Τεμπών

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign