Το ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ρόμα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ξεχώρισε από το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League. Η «βασίλισσα» έτριξε τα δόντια της απέναντι στην ομάδα του Κώστα Μανωλά και ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της για την υπεράσπιση του τίτλου της. Με τέρματα των Ίσκο (45΄), Μπέιλ (58΄) και Μαριάνο (90΄) κέρδισε 3-0 την ιταλική ομάδα, στην ενδεκάδα της οποίας ήταν ο Έλληνας διεθνής αμυντικός.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στους αποψινούς αγώνες: Μπενφίκα-Μπάγερν Μονάχου 0-2, Μάντσεστερ Σίτι-Λιόν 1-2, Βικτόρια Πλζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2, Βαλένθια-Γιουβέντους 0-2 και Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3. Το νέο μεγάλο απόκτημα της Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αντίκρισε την πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του σε επίπεδο Champions League.
Θυμίζουμε ότι η δεύτερη ημέρα με τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων ξεκίνησε νωρίτερα με την αναμέτρηση του Άγιαξ με την ΑΕΚ και της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Χόφενχαϊμ. Χθες, επίσης, είχαμε το πρώτο… πιάτο από το μενού της πρεμιέρας, όπου ξεχώρισε η νίκη της Μπαρτσελόνα και ο τρόπος με τον οποίο γύρισε το ματς με την Τότεναμ η Ίντερ.