pontosnews.gr
Πέμπτη, 2/07/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Τοπικές βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή

14/09/2018 - 8:34πμ
Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες σήμερα  4
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Βροχερός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές της χώρας, αλλά με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ:

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Βαθμιαία βελτίωση θα σημειωθεί από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πυροσβέστες ερευνούν στα χαλάσματα τετραώροφης πολυκατοικίας στα Πετράλωνα η οποία κατέρρευσε το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιουνίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιώργος Βιτσαράς)
ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Τα SMS που «καίνε» τους μηχανικούς πριν από την κατάρρευση της πολυκατοικίας – «Θα χρειαστεί μάλλον ακόμη ένα ντουλάπι»

1/07/2026 - 9:01μμ
Η καμένη είσοδος της πολυκατοικίας όπου διαμένει η οικογένεια της Αφροδίτης Νέστορα, στην περιοχή της Ανάληψης (Χαριλάου) στη Θεσσαλονίκη.
Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αχιλλέας Χήρας)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα μετά την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια

1/07/2026 - 7:43μμ
Κρανίου τόπος στη Λητή Θεσσαλονίκης, μία μετά μετά τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Δερβένι και επεκτάθηκε. Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI /Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τραγικός επίλογος στη φωτιά στη Λητή – Νεκρός και ο 12χρονος

1/07/2026 - 6:40μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Καταδίωξη μετά από οπαδική επίθεση για ένα πανό – Δύο συλληφθέντες εμπλέκονται στην υπόθεση Λυγγερίδη

1/07/2026 - 6:16μμ
Μετά την επίθεση με γκαζάκια σε κατοικίες στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη. Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Θα σας βρούμε» – Στην Αντιτρομοκρατική οι εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ

1/07/2026 - 5:04μμ
Καπνός από τη φωτιά στο Καλαπόδι Φθιώτιδας, Τετάρτη 1η Ιουλίου 2026 (πηγή: Facebook / Πυρκαγιά Ενημέρωση)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Φθιώτιδα: Μήνυμα του 112 για εκκένωση – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

1/07/2026 - 4:40μμ
(Φωτ.: Λεωνίδας Τζέκας/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για Τέμπη: Διακοπή της διαδικασίας λόγω οικονομικής αδυναμίας κατηγορουμένου

1/07/2026 - 3:54μμ
(Φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Το μυστήριο πίσω από την κατάρρευση της πολυκατοικίας – Ελεύθεροι οι συλληφθέντες, στο μικροσκόπιο λάθη και παραλείψεις

1/07/2026 - 11:45πμ
(Φωτ.: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις μέσα σε λίγα λεπτά – Πέντε τραυματίες και σοβαρές ζημιές σε πολυκατοικία

1/07/2026 - 10:50πμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 13 κατηγορούμενοι για τη δράση της «Εθνικιστικής Νεολαίας» – Ποινές έως τέσσερα χρόνια

1/07/2026 - 9:55πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EPA / Stephen Brashear)

Μουντιάλ 2026: Απίθανη ανατροπή και πρόκριση για το Βέλγιο

6 λεπτά πριν
Ο «Μακεδονικός Πύργος» της Αδριανούπολης (πηγή: Χ / 
Mehmet Nuri Ersoy)

Η Τουρκία αποκατέστησε τον «Μακεδονικό Πύργο» της Αδριανούπολης

7 ώρες πριν
Οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας του Δήμου Βριλησσίων υποκλίνονται στο φινάλε της κωμωδίας του Δ. Ψαθά μαζί με την σκηνοθέτιδα του έργου Έφη Πίκουλα-Βουγιουκλάκη (φωτ. Μάνος Βλαστός)

Στον Πόντιο θεατρικό συγγραφέα και χρονογράφο Δημήτρη Ψαθά αφιερωμένη η πρεμιέρα του θερινού θεάτρου στα Βριλήσσια

8 ώρες πριν
Ο Γιάννης Λαγουδάκος βραβεύεται από την Ένωση Ποντίων Περάματος (φωτ.: portnet.gr)

Γιάννης Λαγουδάκος: «Αν ξεχάσουμε τη Γενοκτονία του Πόντου, θα είμαστε τα θύματα της επόμενης»

8 ώρες πριν
Κλασική χορευτική φιγούρα του Ντ. Τραμπ στη διάρκεια  ομιλίας του στη Φλόριντα (φωτ.: EPA / Cristobal Herrera-Ulashkevich)

Κρυπτονομίσματα: Τι απαντά ο Τραμπ για τα κέρδη των 1,2 δισ. δολαρίων

9 ώρες πριν
(Φωτ.: ΚΟΕ)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο U18: Διέλυσε την Κίνα και πέρασε στους «8»

9 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign