Μάχη με το χρόνο δίνουν κλιμάκια της ελληνικής Αστυνομίας στον Έβρο για τον εντοπισμό μιας γυναίκας και τριών ανήλικων παιδιών τουρκικής υπηκοότητας που αγνοούνται από χθες τα ξημερώματα στον ποταμό Έβρο. Οι τέσσερις επέβαιναν σε βάρκα με ακόμα πέντε άτομα όταν αυτή ανατράπηκε στην περιοχή του Θουρίου και έπεσαν όλοι στο νερό.
Οι έρευνες γίνονται τόσο στο ποτάμι όσο και στην ξηρά.
Την πληροφορία για τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά, που σήμερα ξεκαθαρίστηκε πως είναι μητέρα και παιδιά, έδωσε ο σύζυγός της ο οποίος είναι μεταξύ των πέντε διασωθέντων.
Στον εισαγγελέα οι τέσσερις που συνελήφθησαν χθες
Στο μεταξύ σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ορεστιάδας οι τέσσερις Τούρκοι που συνελήφθησαν χθες σε απαγορευμένη ζώνη στα σύνορα του Έβρου. Οι συλληφθέντες κινούνταν στην παρέμβρια περιοχή μεταξύ Σοφικού και Ρηγίου.
Οι δύο συλληφθέντες δήλωσαν δημοσιογράφοι και ότι πέρασαν στο ελληνικό έδαφος για να καλύψουν δημοσιογραφικά την υπόθεση της μητέρας με τα τρία παιδιά τουρκικής υπηκοότητας που αγνοούνται μετά την ανατροπή βάρκας η οποία διέσχιζε τον ποταμό Έβρο με συνολικά εννέα επιβάτες. Οι άλλοι δύο ανέφεραν ότι είναι φίλοι της οικογένειας των αγνοουμένων και συνόδευαν τους δημοσιογράφους. Σε βάρος και των τεσσάρων έχει σχηματιστεί δικογραφία για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή.
















