pontosnews.gr
Σάββατο, 20/12/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Μετά τα μπάνια οι κυβερνητικές παροχές – Φιέστες και στο βάθος εκλογές

18/07/2018 - 9:22πμ
Μετά τα μπάνια οι κυβερνητικές παροχές – Φιέστες και στο βάθος εκλογές
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

«Κάντε κανένα μπάνιο». Αυτή ήταν η προτροπή του πρωθυπουργού στους δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν τι έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Οι πληροφορίες για τα κυβερνητικά σχέδια (από τις εκδηλώσεις για την έξοδο από το μνημόνιο μέχρι τις εξαγγελίες από τη ΔΕΘ) δίνονται με το σταγονόμετρο, ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις πληροφορίες για το ενδεχόμενο των εκλογών.

Η χθεσινή συνεδρίαση κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και στο τέλος Αυγούστου η Κεντρική Επιτροπή.

Ο Νίκος Φίλης δήλωσε ότι «συζητήθηκαν τα πάντα», ωστόσο άλλα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας επέμειναν ότι η συζήτηση αφορούσε κυρίως την ελληνική οικονομία και όχι το θέμα των εκλογών για το οποίο επαναλάμβαναν ότι «θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας». Κατά συνέπεια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται κατηγορηματικά τονίζοντας ότι επί τάπητος δεν βρέθηκαν ούτε οι ελληνορωσικές σχέσεις, ούτε οι αποκαλύψεις για την ασφαλιστική ενημερότητα του αδερφού του πρωθυπουργού, ούτε η Συμφωνία των Πρεσπών, ούτε το κοινό μέλλον με τους ΑΝΕΛ, ούτε το προεκλογικό κλίμα και η γενικότερη αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

Αντίθετα, πηγές που μίλησαν στη Ναυτεμπορική σημείωσαν ότι συζητήθηκαν οι στοχευμένες παρεμβάσεις στις οποίες μπορεί να προχωρήσει η κυβέρνηση υπέρ των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων, χωρίς να υπερβεί τις δεσμεύσεις της για σφιχτή δημοσιονομική διαχείριση τα επόμενα χρόνια. Φυσικά στο επίκεντρο ήταν και η ΔΕΘ μιας και το πακέτο παρεμβάσεων κοινωνικής πολιτικής αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Θεσσαλονίκη. Έτσι το επόμενο διάστημα αναμένονται πολλές συσκέψεις ανάμεσα στο οικονομικό επιτελείο και το Μαξίμου προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι φοροελαφρύνσεις και οι παροχές.

Ωστόσο, η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να στρέψει το ενδιαφέρον μακριά από τις πρόωρες κάλπες ουσιαστικά «ακυρώνεται» από την κυβερνητική ατζέντα, καθώς οι «παρεμβάσεις υπέρ μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων» δεν θεωρούνται τίποτε άλλο από προεκλογικό πακέτο. Το προεκλογικό κλίμα ενισχύεται από τις φιέστες για την έξοδο από τα μνημόνια, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες που ούτε διαψεύδονται ούτε επιβεβαιώνονται, θα γίνουν κυρίως στο Καστελόριζο και στην Πνύκα. Ειδικά η δεύτερη επετειακή εκδήλωση θεωρείται ότι θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου παρουσία προσωπικοτήτων από το εξωτερικό.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Νίκος Παππάς σε συνεδρίαση για την ευρωπαϊκή στρατηγική για τους νέους και τις νέες (φωτ.: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς για το επεισόδιο στο Στρασβούργο: «Ξέφυγα και ζητώ συγγνώμη» – Τι λέει για τον δημοσιογράφο

19/12/2025 - 4:46μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος, Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετωπική σύγκρουση Κωνσταντοπούλου-Σκέρτσου στην ολοκλήρωση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

18/12/2025 - 8:36πμ
(Φωτ.: Instagram 3pfamilia Nikos Pappas)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: «Αντέδρασα λάθος» – Το πρώτο μήνυμα μετά το επεισόδιο με δημοσιογράφο

17/12/2025 - 10:15μμ
Ο Νίκος Παππάς στο ελληνικό κοινοβούλιο, σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ευρωομάδας ο Νίκος Παππάς – Κινείται διαδικασία διαγραφής μετά από σοβαρό επεισόδιο

17/12/2025 - 5:59μμ
Ταμπέλα στην είσοδο του υπουργείου Εξωτερικών (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαφές μήνυμα ΥΠΕΞ προς Μίτσκοσκι: Καμία αλλοίωση της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν γίνεται ανεκτή

17/12/2025 - 5:47μμ
Συνάντηση του Κώστα Τασούλα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Συγκρατημένη αισιοδοξία για εκτόνωση στο αγροτικό – Αυξήσεις σε συντάξεις και στήριξη εισοδήματος

17/12/2025 - 12:52μμ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή (φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προϋπολογισμός: Έξι μέτρα για το στεγαστικό – Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για ενοίκια, ανακαινίσεις και AirBnb

16/12/2025 - 8:39μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ θέτει εκτός κόμματος τον συλληφθέντα στην Κρήτη

12/12/2025 - 6:29μμ
Από τη χθεσινή κατάθεση του Γιώργου Ξυλούρη στην Εξεταστική (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Ξυλούρης: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τη στάση του χθες στην Εξεταστική – Ύποπτος για απείθεια, για την απουσία του την πρώτη φορά

12/12/2025 - 5:00μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Αθήνα Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025 (φωτ.:  ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης προς αγρότες: «Σας περιμένω τη Δευτέρα» – 3,8 δισ. ευρώ στον πρωτογενή τομέα

12/12/2025 - 1:27μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά την εκδήλωση «Τα Κάλαντα στον Πόντο», από την Ένωση Ποντίων Βριλησσίων και την Ορχήστρα 1919 (φωτ.: Facebook / Soula-xrysoula Kokkini)

Τα κάλαντα του Πόντου ζέσταναν τα Βριλήσσια

19 λεπτά πριν
Γραμματόσημο προς τιμή του Δημήτρη Ροντήρη εκδόθηκε, τα Χριστούγεννα του 1987, σε 2.000.000 αντίτυπα. Η εκτύπωση έγινε στο τυπογραφείο «Μ.Α. ΜΟΑΤΣΟΣ Α.Β.Ε.Ε.» (πηγή: stamps-gr.blogspot.com)

Δημήτρης Ροντήρης: Ο δάσκαλος που θεμελίωσε το ελληνικό θέατρο

45 λεπτά πριν
Φορτηγά στην ουρά, στον Προμαχώνα (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / Βασίλης Βερβερίδης)

«Δεν είναι σύγκρουση με τους αγρότες»: Η κυβερνητική γραμμή ενώ αυξάνεται η πίεση και στα τελωνεία

1 ώρα πριν
Tο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (φωτ.: EUROKINISSI / Δημήτρης Σωτηρόπουλος)

Καμπανάκι από ΥΠΕΝ: «Τρέξτε τους πολεοδομικούς σχεδιασμούς» – Κίνδυνος απώλειας κοινοτικών πόρων

2 ώρες πριν
Αθήνα, είσαι έτοιμη; (φωτ.: Κώστας Κατσίγιαννης)

Μωμόγεροι on fire πριν βγουν στην Ερμού!

2 ώρες πριν
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο «Ανταμώματος» της ΕΠΟΝΑ (φωτ.: facebook / Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής - ΕΠΟΝΑ)

ΕΠΟΝΑ: Από το ΟΑΚΑ το 2004, στο «Αντάμωμαν 2025» – Μια εικονογραφημένη ιστορία

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign