Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, νωρίς το απόγευμα, σε αγροτοδασική έκταση στα Πολιτικά Ευβοίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές (αυτή την ώρα τουλάχιστον), ενώ σημειώνεται ότι το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος.
Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, ένα αεροσκάφος, ένα ελικόπτερο και τέσσερα ιδιωτικά βυτιοφόρα.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται, για δεύτερη ημέρα, η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Πισσώνα Ευβοίας. Η κατάσταση είναι πλέον καλύτερη στο σημείο, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 52 πυροσβέστες με 26 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 27 ατόμων.
















