pontosnews.gr
Δευτέρα, 21/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Δολοφονία βρέφους στην Πετρούπολη: Σε αντιφάσεις έπεσαν μάνα και κόρη

14/05/2018 - 6:16μμ
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη ζήτησαν και πήραν η 19χρονη παιδοκτόνος και η 54χρονη μητέρα της που κατηγορούνται για το θάνατο του νεογέννητου αγοριού που βρέθηκε πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. «Δεν ήθελα να σκοτώσω το μωρό, απλά φοβόμουν πάρα πολύ τι θα γινόταν αν το μάθαινε η οικογένεια μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η νεαρή μητέρα.

Απαντώντας στις ερωτήσεις τους τόνισε ότι λόγω των προβλημάτων στον θυρεοειδή και εξαιτίας των περιττών της κιλών δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος παρά μόνο όταν έφτασε στον έβδομο μήνα.

Στις προανακριτικές ομολογίες, ωστόσο, οι δύο γυναίκες έπεσαν σε αντιφάσεις ως προς το ρόλο που αποδίδει η μία στην άλλη αφότου γεννήθηκε το αγοράκι. Η 19χρονη, αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρχικά ισχυρίστηκε ότι γέννησε μόνη της και ότι αυτή ήταν που πέταξε το νεογνό στον κάδο. Ακόμα ανέφερε ότι αφότου βρέθηκε η σορός πήγε κάποια στιγμή και άφησε λουλούδια εκεί που άφηναν οι υπόλοιποι, «για να συγχωρεθεί κάπως για την πράξη της».

Ωστόσο, στη συμπληρωματική απολογία που έδωσε υποστήριξε ότι η 54χρονη ήταν δίπλα της κατά τη διάρκεια της γέννας. Λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του αγοριού εκείνο έβγαζε «περίεργους ήχους», είχε αίμα στο στόμα και στη μύτη, και έδειχνε να μην αναπνέει. Τότε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η νεαρή, η μητέρα της της είπε ότι τα παλιά χρόνια έβαζαν λίγο χαρτί μέσα στο στόμα του παιδιού για να τραβήξει το αίμα. Έτσι και έκανε, όμως στη συνέχεια έβγαλε το χαρτί από το στόμα, πήρε ένα κορδόνι που βρήκε μέσα στο μπάνιο και το έδεσε στο λαιμό του μήπως και αντιδράσει.

«Μετά φώναξα τη μαμά μου να μου φέρει κι άλλο χαρτί και το έβαλα στο στόμα του. Αλλά πάλι δεν ανέπνεε και το άφησα όπως ήταν. Φώναξα στη μάνα μου πως το παιδί δεν ανέπνεε, δεν ζούσε, και εκείνη έβαλε τα κλάματα και είπε “τι θα κάνουμε τώρα;”. Εγώ της είπα να φέρει μια σακούλα για να βάλω μέσα το μωρό, μαζί με άλλα σκουπίδια, και να το αφήσουμε κάπου έξω. Έμεινα στο δωμάτιο μου και ζήτησα από τη μαμά μου να πάει να αφήσει κάπου έξω τη σακούλα με το μωρό», είπε η 19χρονη.

Άλλη εκδοχή δίνει η 54χρονη
Η 54χρονη, από την άλλη, δίνει διαφορετική εκδοχή για το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα το μοιραίο βράδυ του Φεβρουαρίου. Η γυναίκα αναφέρει ότι ανησύχησε επειδή η κόρη της ήταν πολύ ώρα στο μπάνιο και μπήκε με το ζόρι μέσα.

«Μου είπε ότι έκανε βλακεία. Της έριξα ένα χαστούκι για να μιλήσει γιατί δεν μου απαντούσε. Τότε μου έδωσε μια σακούλα και μου είπε να την πάρω να την πετάξω. Είδα μέσα το μωρό το οποίο ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι. Μου φάνηκε πεθαμένο και είδα ότι μέσα στο στόμα του είχε χαρτιά. Τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Ρωτούσα συνέχεια γιατί έβαλε το μωρό μέσα στη σακούλα και γιατί έβαλε τα χαρτιά στο στόμα του. Της είπα ότι δεν έπρεπε να κάνει αυτό το κακό, γιατί θα μπορούσαμε να το δίναμε κάπου. Μετά ξαναείδα ότι δεν ζει το μωρό, και αφού είχε πεθάνει και δεν μπορούσαμε να το δώσουμε κάπου, αναγκάστηκα να πάω να το πετάξω», εξήγησε στους αστυνομικούς.

Η δικογραφία αναφέρει ότι το βρέφος βρέθηκε γυμνό και τυλιγμένο μέσα σε μια σακούλα και ότι ο ομφάλιος λώρος δεν είχε αποκοπεί αλλά βρισκόταν τυλιγμένος γύρω από το λαιμό του.

Στην ιατροδικαστική έκθεση τονίζεται ότι το αγοράκι γεννήθηκε ζωντανό και ότι ο θάνατος προήλθε «συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφάλιου λώρου και διά βρόγχου, καθώς και απόφραξης της στοματικής κοιλότητας δια τεμαχίου χάρτου».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Σητεία: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής – Μηνύματα 112 σε γύρω περιοχές

20/09/2026 - 10:16μμ
(Φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Βουλιαγμένη: Έχασε τη ζωή του 82χρονος μετά από καβγά για μια ξαπλώστρα

20/09/2026 - 7:45μμ
Στιγμιότυπo από τον Eθνικό Kήπο, στο κέντρο της Αθήνας (φωτ.: EUROKINISSI / Ελένη Ρόκου)
ΕΛΛΑΔΑ

Γεννήσεις στο κόκκινο: Φρενάρει η πτώση, αλλά το δημογραφικό δεν γυρίζει

20/09/2026 - 6:30μμ
(Φωτ. αρχείου: MotionTeam / Κώστας Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 17χρονου μαθητή που κατέρρευσε στο σχολείο στο Πευκοχώρι

20/09/2026 - 5:03μμ
Η είσοδος των ΤΕΠ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης)
ΕΛΛΑΔΑ

Βριλήσσια: 14χρονος κινδυνεύει να χάσει νεφρό μετά από επίθεση συμμαθητή του

20/09/2026 - 3:09μμ
Κόσμος παρίσταται στην πολιτική κηδεία της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2026 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ορέστης Παναγιώτου)
ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο «σ’ αγαπώ» στη Μαργαρίτα Παπανδρέου – Συγκίνηση στο Α’ Νεκροταφείο

20/09/2026 - 2:22μμ
Γιατρός (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιατροί υπό ψηφιακό έλεγχο: Νέο app θα δείχνει τι επιτρέπεται να κάνει ο καθένας

20/09/2026 - 1:12μμ
Ψεκασμοί κατά των κουνουπιών για την καταπολέμηση του ιού του δυτικού Νείλου, στο Παλαιό Φάληρο (φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Ιός του Δυτικού Νείλου: «Ήρθε για να μείνει» – Τι αλλάζει η κλιματική κρίση

20/09/2026 - 12:24μμ
Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (φωτ.: MOTIONTEAM / Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Πέθανε ο 17χρονος που κατέρρευσε έξω από το σχολείο του στο Πευκοχώρι

20/09/2026 - 12:11μμ
Ρώσος πολίτης ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα στο Ποντόλσκ, έξω από τη Μόσχα, κατά τη δεύτερη ημέρα των εκλογών για την Κρατική Δούμα (φωτ.: EPA / Maxim Shipenkov)
ΕΛΛΑΔΑ

Ρωσία: Κάλπες υπό τη σκιά της μαζικής επίθεσης με drones – Φαβορί το κόμμα Πούτιν

20/09/2026 - 10:51πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Istiklalden/instagram)

Όταν ο Ερντογάν τραγούδησε παραδοσιακό τραγούδι από τον Πόντο – Η μελωδία από τη Ριζούντα που ακούστηκε στη Σαμψούντα

7 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Super League: Το 5Χ5 ο Παναθηναϊκός – Νίκες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό

7 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ/Αρχείο)

Τραμπ για το Ιράν: «Εξετάζω αν και πότε θα ανατινάξω ολόκληρη τη χώρα» – Σε «φάση λήψης αποφάσεων» ο Αμερικανός πρόεδρος

8 ώρες πριν
(Φωτ.: xanthinews.gr)

Κομοτηνή: Για τις πατρίδες που χάθηκαν και τους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν – Ημέρα μνήμης για τον ελληνισμό της Μικράς Ασίας

8 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)

Φωτιά στη Σητεία: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής – Μηνύματα 112 σε γύρω περιοχές

8 ώρες πριν
(Φωτ.: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας)

Κώστας Γιουτίκας: Στηρίζουμε τη διεκδίκηση της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

9 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV