Μετά από σχεδόν εννιά μήνες ο Παναθηναϊκός πήρε «διπλό» στην Super League κι έβαλε τέλος στη… νηστεία των εκτός έδρας αγώνων. Οι Πράσινοι επικράτησαν απόψε με 1-0 της ΑΕΛ στη Λάρισα, στο ματς που έριξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Λουντ στο 19΄, με το οποίο οι Πράσινοι πανηγύρισαν την πρώτη νίκη φέτος στο πρωτάθλημα, μακριά από το «Απόστολος Νικολαΐδης».















![Απρίλιος. Μικρογραφία του μήνα από το χειρόγραφο Τυπικό της Μονής του Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντας [1346]. Μητροπολίτου Τραπεζούντος Χρύσανθου, «Η Εκκλησία Τραπεζούντος». Από το Αρχείον Πόντου, του 1933 (πηγή: Επιτροπή Ποντιακών Μελετών)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/03/aprilios-cvr-120x86.jpg)
