Οι προετοιμασίες των διοργανωτών για το συλλαλητήριο της Αθήνας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων εντείνονται όσο περνούν οι ημέρες. Την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν και σε αυτή την ειρηνική διαδήλωση γνωστοποιούν πολλοί ποντιακοί σύλλογοι της βόρειας Ελλάδας. Μετά τους ποντιακούς συλλόγους Κολχικού «Άγιος Ευγένιος Τραπεζούντας», Πολυδενδρίου-Ασκού «Ο Φάρος» και Πολυδενδρίου Λαγκαδά, σήμερα ανακοίνωσε τη συμμετοχή του και ο Σύλλογος Άνω Ζερβοχωρίου «Ποντιακά Νιάτα».
«Θα ‘μαστε και μεις εκεί, όπως στη Σαλονίκη, για να ενώσουμε ξανά τον Πόντο με την Κρήτη!» αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
Για τη διευκόλυνση των μελών του, το ΔΣ του σωματείου ναύλωσε λεωφορείο με αυθημερόν μεταφορά στην Αθήνα, με κόστος 25€ το άτομο.
- Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων, τηλ.: 6980134585 (Θάνος Διαμαντίδης, πρόεδρος).
















