Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 58χρονος άνδρας στις Παπαδάτες Μακρυνείας στο Αγρίνιο, όταν καταπλακώθηκε από πόρτα στο γήπεδο του χωριού. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι, όταν συρόμενη πόρτα του γηπέδου έπεσε πάνω στον άνδρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά το άνοιγμα της μεγάλης σιδερένιας συρτής πόρτας, αυτή ξέφυγε από το πάνω μέρος και στην προσπάθειά του να την κρατήσει, τον πλάκωσε. Ο άτυχος 58χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο στο γήπεδο των Παπαδατών μεταξύ της Γαβαλούς και της Δόξας Αιτωλικού αναβλήθηκε.
Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και η κοινωνία του χωριού είναι σοκαρισμένη όπως και ο κόσμος του τοπικού ποδοσφαίρου.
- ΠΗΓΗ: agriniopress.gr












![Εικόνα από την Κωνσταντινούπολη επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (πηγή: Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη/ Travelogues/ WALSH, Robert/ALLOM, Thomas. Constantinople and the Scenery of the Seven Churches of Asia Minor illustrated. In a Series of Drawings from Nature by Thomas Allom. With an historical account of Constantinople, and descriptions of the plates, by the Rev. Robert Walsh..., Λονδίνο/Παρίσι, Fisher, Son & Co. [1836-38])](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/01/Constantinople-Seven-Churches-Mikra-Asia-120x86.jpg)



