pontosnews.gr
Τετάρτη, 2/09/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Φτιάχνει για να… χαλάσει ο καιρός το Σάββατο – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

23/12/2017 - 8:15πμ
Χαμηλές θερμοκρασίες και την Πέμπτη – Πού θα χιονίσει
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Βελτίωση του καιρού κατά τη διάρκεια του Σαββάτου προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι το βράδυ αναμένεται πρόσκαιρη επιδείνωση από τα βόρεια προς τα νότια, και κυρίως στις ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, παγετός κυρίως στα βόρεια.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια νωρίς το πρωί στα γύρω ορεινά και στην Πάρνηθα πάνω από τα 400 μέτρα. Πρόσκαιρη βελτίωση μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία από το βράδυ χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και πιθανόν τη νύχτα και στα βόρεια σε περιοχές με υψόμετρο 200-300 μέτρα. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων το βράδυ κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθεί χιονόνερο ή χιόνι. Οι άνεμοι στα δυτικά βορειοδυτικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα θαλάσσια τμήματα 7 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια με χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της βορειοδυτικής Πελοποννήσου το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της Πελοποννήσου (από τα 400 μέτρα) και στα πεδινά (από τα 200-300 μέτρα) των υπόλοιπων περιοχών μέχρι το πρωί. Πρόσκαιρη βελτίωση μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία από το βράδυ χιόνια στη Θεσσαλία (κυρίως στο Πήλιο), στην Εύβοια, στις Σποράδες και στην ανατολική Στερεά (από τα 200-300 μέτρα). Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 και πρόσκαιρα το πρωί έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, τις πρωινές ώρες πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, χιόνια κατά διαστήματα στα ορεινά της Κρήτης και από τη νύχτα και στα ορεινά των Κυκλάδων. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και τοπικά στις Κυκλάδες έως 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια και από το βράδυ στα βόρεια ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί και στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιώργος Βιτσαράς)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταδικάστηκαν 19 άτομα για απάτη με τις επιδοτήσεις

1/09/2026 - 8:27μμ
(Φωτ. αρχείου: Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

90χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Αττικής Οδού

1/09/2026 - 7:36μμ
Τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, στην Αθήνα (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενοχή για 22 κατηγορούμενους ζητά ο Ευρωπαίος Εισαγγελέας για την απάτη με τις επιδοτήσεις

1/09/2026 - 3:30μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Predator: Μηνυτήρια αναφορά στελέχους της ΕΥΠ για κατασκοπία

1/09/2026 - 3:04μμ
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός άνδρας σε κάμπινγκ στην Ασπροβάλτα – H ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στην αιτία θανάτου

1/09/2026 - 11:46πμ
Στο διαμέρισμα αυτής της πολυκατοικίας στην Κυψέλη αποκαλύφθηκε αυτή η φριχτή ιστορία (φωτ.: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Σοκ από την κατάθεση του 43χρονου για το νεκρό βρέφος – «Μας έδωσαν λάθος μωρό, ηρέμησε το σπίτι όταν πέθανε»

1/09/2026 - 10:52πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Παπανικολάου)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πρωτομηνιά με καλοκαιρινές συνθήκες και θερμοκρασίες – Μόνο στη σφαίρα της φαντασίας τα πρωτοβρόχια

1/09/2026 - 8:08πμ
Η πολυκατοικία στην Κυψέλη όπου εντοπίστηκε το μακάβριο εύρημα (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Πρωτοφανής υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα, λέει η ΕΛΑΣ μέσω της Κωνσταντίας Δημογλίδου

31/08/2026 - 10:20μμ
Κυκλοφοριακή συμφόρηση στη λεωφόρο Συγγρού (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Drones, κάμερες και AI απέναντι στο μποτιλιάρισμα στην Αττική – Πρεμιέρα για τον ΚΟΜΒΟΣ της ΕΛΑΣ

31/08/2026 - 6:52μμ
Σε πολυκατοικία στην οδό Θάσου στην Κυψέλη, σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης βρέθηκε σορός βρέφους, κατεψυγμένη. Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026  (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Πάνω από 10 τραύματα από μαχαίρι στο βρέφος – Τι εξετάζεται για τα ανήλικα

31/08/2026 - 4:52μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Νικολόπουλος)

Μεσογειακοί Αγώνες 2026: Ασημένιο μετάλλιο ο Μέρλος στο ύψος

7 ώρες πριν
(Φωτ.: ΟΧΕ)

Μεσογειακοί Αγώνες 2026: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Γυναικών στο χάντμπολ

7 ώρες πριν
(Φωτ.: ΕΟΕ)

Μεσογειακοί Αγώνες 2026: «Χάλκινος» ο Στέφανος Ξένος στο καράτε

8 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

Κύπελλο Ελλάδας: «Μοιρασιά» ανάμεσα σε Βόλο και Καλαμάτα

8 ώρες πριν
(Φωτ.: Ομοσπονδία Άρσης Βαρών)

Μεσογειακοί Αγώνες 2026: «Ασημένια» η Πολακτσίδου στην άρση βαρών

8 ώρες πριν
(Φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Φυλής Τραπεζούντα/Facebook)

Στη Φυλή ένα από τα πρώτα μεγάλα ποντιακά γλέντια της νέας σεζόν

8 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV