Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και έξι μήνες. Όπως προκύπτει από πηγές της Αστυνομίας, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης εντοπίστηκε σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων, τέσσερα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο προς τα Χανιά.
Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν οκτώ απαγωγείς!
Ο επιχειρηματίας βρέθηκε δεμένος, σώος, ωστόσο φανερά αδυνατισμένος, σκιά του εαυτού του, αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr. Αν και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου για προληπτικό έλεγχο. Καθ’ οδόν βρίσκεται και η οικογένειά του.
Η Αστυνομία παρακολουθούσε εδώ και καιρό τους απαγωγείς, προκειμένου να βρει την κατάλληλη στιγμή και να επέμβει. Πηγές από την περιοχή αναφέρουν πως οι αστυνομικοί «έπιασαν τους απαγωγείς κυριολεκτικά στον ύπνο» και ότι όλα έγιναν με χειρουργική ακρίβεια. Αναμένονται ανακοινώσεις από τις αστυνομικές Αρχές.
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είχε απαχθεί το απόγευμα της 30ής Μαρτίου, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν από το Ηράκλειο προς την περιοχή Καλέσσα, έξω από την πόλη.
Το αυτοκίνητο του επιχειρηματία βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε επαρχιακό δρόμο, ενώ σε απόσταση μερικών μόλις χιλιομέτρων είχαν εντοπιστεί καμμένα και δύο Ι.Χ. που είχαν χρησιμοποιήσει οι απαγωγείς: ένα αγροτικό με το οποίο είχαν κλείσει τον δρόμο στον επιχειρηματία και μια BMW με την οποία οι απαγωγείς και το θύμα τους είχαν αρχικά απομακρυνθεί από το σημείο. Το διάστημα που ακολούθησε, οι απαγωγείς πραγματοποίησαν αραιές επικοινωνίες με τον αδελφό του απαχθέντος αξιώνοντας λύτρα 100 εκατομμυρίων ευρώ (σε «μικρά» χαρτονομίσματα) για να απελευθερώσουν τον 54χρονο. Οι επικοινωνίες γίνονταν μέσω γραπτών μηνυμάτων.
















