Ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, τη Σίφνο επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχανσον. Η ηθοποιός βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, σε εστιατόριο του νησιού στον Πλατύ Γιαλό και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους υπευθύνους του καταστήματος, οι οποίοι στη συνέχεια δημοσίευσαν τη φωτογραφία στο Facebook.
Στην ανάρτησή τους δηλώνουν γοητευμένοι από την παρουσία της και χαρούμενοι που επέλεξε να δειπνήσει στο εστιατόριό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στη Σίφνο και απολαμβάνει τον ήλιο, την καταγάλανη θάλασσα και το φαγητό.
Η είδηση ίσως προκαλέσει ιδιαίτερη χαρά και στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος πριν από λίγους μήνες είχε εκφράσει εμμέσως το θαυμασμό του στο πρόσωπό της, προσπαθώντας να πείσει τους συναδέλφους του στη Βουλή ότι το επιθυμητό δεν είναι πάντα και εφικτό. «Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό», είχε υποστηρίξει ο υπουργός.
Η Σκάρλετ Γιόχανσον προστίθεται στη μακρά λίστα των ξένων καλλιτεχνών που ταξίδεψαν στη χώρα μας φέτος το καλοκαίρι για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ομορφιές της.
















