Μάταια τον αναζητούσε η οικογένειά του επί σχεδόν 75 μέρες. Ο Αντώνης Δημοτάκης, όπως αποδείχθηκε σήμερα, ήταν νεκρός. Ο 38χρονος αστυνομικός εντοπίστηκε από περιπατητή στην περιοχή κυρά-Ελένη, στον Υμηττό και το άψυχο σώμα του ήταν σε προχωρημένη σήψη.
Ο Αντώνης Δημοτάκης είχε εξαφανιστεί στις 25 Απριλίου, από το σπίτι του στην Καισαριανή.
Δίπλα στη σορό του αστυνομικού βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο, που όπως είχε πει η αδερφή του έλειπε από τα πράγματα του. «Στο σπίτι του βρήκαμε το κινητό του, τα κλειδιά του, την ταυτότητά του, το πορτοφόλι του, αλλά όχι το υπηρεσιακό όπλο του. Φοβόμαστε ότι κακό του έχει συμβεί και για αυτό δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ακόμα» είχε πει η αδερφή του σε τηλεοπτικό σταθμό.
Τα αίτια του θανάτου του
Στο σημείο όπου εντοπίστηκε ο 38χρονος, έσπευσε ιατροδικαστής και αναμένεται η έκθεση του, που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η σορός φέρει μεγάλο τραύμα εξόδου στο πάνω μέρος του κρανίου. Μέλη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, παράλληλα, πήραν γενετικό υλικό από συγγενείς πρώτου βαθμού για να γίνει η απαραίτητη σύγκριση και να διαπιστωθεί ότι το πτώμα που εντοπίστηκε στον Υμηττό ανήκει στον αστυνομικό.
Ο αρχιφύλακας καταγόταν από τα Χανιά και τα τελευταία 15 χρόνια υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης. Με δική του αίτηση είχε μετατεθεί στην Άμεση Δράση. Στο ελεύθερο χρόνο του αθλούνταν στον Υμηττό, και εκεί έψαξαν από την αρχή για να τον βρουν οι συνάδελφοί του, χωρίς αποτέλεσμα. Μέχρι σήμερα που τον εντόπισε ο πεζοπόρος.
















