Στην εκδοχή του ατυχήματος φέρεται να επέμεινε στην κατάθεσή του ο 61χρονος παιδοκτόνος, υποστηρίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν από την άρνηση της 6χρονης Στέλλας να κάνει μπάνιο.Υποστήριξε πως το κοριτσάκι, το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα, ήταν επιθετικό απέναντι του, γιατί από όταν γεννήθηκε αυτή και ο δίδυμος αδελφός της, η σύζυγός του ασχολείτο αποκλειστικά με την Στέλλα και ο ίδιος αποκλειστικά με το αγοράκι.
Ανέφερε επίσης, πως το επίμαχο βράδυ πήρε τα χάπια του, λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων, και ήπιε ένα ποτήρι κρασί.
Υποστήριξε πως επειδή έλλειπε η μητέρα από το σπίτι, λόγω θέματος υγείας, προσπάθησε εκείνος να κάνει μπάνιο την Στέλλα. Εκείνη ήθελε τη μαμά της και άρχισε να τον χτυπάει στα χέρια και στην κοιλιά, είπε.
«Όπως με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει, μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου που την έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα. Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Τα έχασα, τρομοκρατήθηκε και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι. Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Μετά σκέφτηκα να σκηνοθετήσω το χώρο για να φαίνεται ότι κάποιος έκανε ληστεία.
»Ξέχασα να σας πω ότι στις σακούλες σκουπιδιών που έβαλα την Στέλλα έβαλα και μία κόκκινη κουβερτούλα που πήρα από το κρεβάτι της, μη ρωτάτε γιατί, δεν ξέρω να σας απαντήσω.
![]()
»Τις σακούλες με την Στέλλα τις κρατούσα με τα δυο μου χέρια στην αγκαλιά μου. Κατέβηκα στον δρόμο και με τα πόδια πήγα σε έναν κάδο και εκεί μέσα άφησα την Στέλλα. Σε έναν άλλο κάδο εκεί κοντά, πέταξα και τα κοσμήματα της γυναίκας μου. Μετά πήγα στο κρεβάτι μου, όπου λόγω του κρασιού και των χαπιών που είχα πάρει με πήρε ο ύπνος. Το πρωί στις 7 παρά τέταρτο ξύπνησα και πήρα τηλέφωνο το ΑΤ Αγίας Βαρβάρας και είπα ότι κάποιοι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι μου», κατέθεσε ο 61χρονος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στην δικογραφία που απέστειλαν οι αστυνομικοί στον εισαγγελέα, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, και η κατάθεση της ψυχολόγου που μίλησε με τον αδελφό της Στέλλας, ο οποίος της είπε πως έκλεψαν την αδελφή του μαζί με κάποια χαρτιά και χρυσαφικά.
Τι είδε ο ιατροδικαστής
Μελανιές στο στόμα της εξάχρονης Στέλλας διαπίστωσε σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που διενήργησε αυτοψία στο νεκρό κοριτσάκι και εξέτασε και τον 61χρονο πατέρα της. Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, φέρεται να διαπίστωσε από την αυτοψία ότι το κοριτσάκι φέρει «θλαστικές εκχυμώσεις στο άνω και κάτω χείλος του στόματος», ενώ για τον κατηγορούμενο πατέρα του παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώνει ότι διαπιστώθηκε «μία μικρή γραμμοειδής εσχαροποιημένη εκδορά στην πρόσθια επιφάνεια της αριστεράς πυχαιοκαρπικής άρθρωσης και δύο μικρές εκδορές στρογγυλού σχήματος στη ραχιαία επιφάνεια της αριστερής χειρός».
Η πλήρης ιατροδικαστική εξέταση του πτώματος του παιδιού θα είναι κρίσιμη ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα όσων θα υποστηρίξει στον ανακριτή ο πατέρας της Στέλλας, για όσα έγιναν και οδήγησαν στο θάνατο της κόρης του.
















