Παραδόθηκε τελικά ο συνταξιούχος που πυροβόλησε εν ψυχρώ, το μεσημέρι της Πέμπτης, το γνωστό δικηγόρο Ά. Κουλιούφα μέσα στο γραφείο του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Γείτονες τονίζουν πως άκουσαν τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς. Το θύμα που τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο AXEΠΑ.
Λίγο μετά την επίθεση ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου παραδόθηκε στο ΑΤ Λευκού Πύργου, σύμφωνα με το thestival.gr.
Ο 76χρονος συνταξιούχος φέρεται να ήταν παλιός πελάτης του δικηγόρου, ο οποίος είναι μέλος του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς καθώς και πρώην μέλος της γραμματείας της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη.
Ο συνάδελφος του θύματος, Σωτήρης Ραμνιοδόπουλος, του οποίου το γραφείο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του θύματος, δήλωσε στο protothema.gr ότι ο δράστης είχε απειλήσει κατά στο παρελθόν το δικηγόρο.
«Εγώ έφτασα στο γραφείο μου πέντε λεπτά αφού έγινε το συμβάν. Μπήκα μέσα στο γραφείο του συναδέλφου και τον είδα πεσμένο στο πάτωμα αιμόφυρτο, έχοντας όμως τις αισθήσεις του. Η συνεργάτιδά του που ήταν παρούσα στο συμβάν βρισκόταν σε κατάσταση σοκ όπως είχε βρει τη δύναμη να καλέσει το ασθενοφόρο το οποίο έφτασε μέσα σε 10 λεπτά. Ο δράστης είχε απειλήσει τον Κουλιούφα πολλές φορές στο παρελθόν και την τελευταία φορά του είχε πει επί λέξη: “Σου δίνω τελεσίγραφο”».
Η συνεργάτιδα του θύματος, που ήταν παρούσα στο συμβάν, δήλωσε, εξερχόμενη από το ΑΤ Λευκού Πύργου, ότι ο 76χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δεν είχε καταφέρει να κερδίσει υπόθεση του δράστη και γι’ αυτό τον λόγο ο τελευταίος τον πυροβόλησε.
















