Έβγαλαν ό,τι περιττό είχαν από την αίθουσα, έκαναν στην άκρη ντουλάπες και διάφορα πράγματα που… ενοχλούσαν, και αφού έστρωσαν φαγητά και ποτά στα τραπέζια, άνοιξαν τις πόρτες της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου. Ο λόγος για το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης, που το Σάββατο 11 Νοεμβρίου προσκάλεσαν μέλη και φίλους τους προκειμένου μαζευτούν, να χορέψουν και να τραγουδήσουν.
Σκοπός δεν ήταν μόνο η σύσφιξη μεταξύ των μελών του και φίλων του Συλλόγου, αλλά και να μαζευτούν έσοδα για το ταμείο του.
Ήταν πλούσιο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς. Οι Χαράλαμπος Καστρινόπουλος, Γιώργος Σαραφίδης και Γιώργος Τσιλικίδης στο τραγούδι, Μίλτος Κυριλλίδης και Χρήστος Ναβροζίδης στη λύρα και το τραγούδι, Στέλιος Σαραφίδης, Δημήτρης Κοσμίδης, Δημήτρης Μαυρίδης, Γιάννης Φωτιάδης, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Νίκος Πετρίδης στη λύρα, Χριστόφορος Κοσμίδης και Παντελής Νικολαΐδης στο αγγείο, Χρήστος Μαυρίδης και Κωνσταντίνος Αθανασίου νταούλι γλέντησαν με τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο καλλιτέχνης Δημήτρης Καρασαββίδης, ο οποίος είπε μερικά τραγούδια.
















